maddepadde

Jag har slitit ut så många skor, i en stad där ingen längre bor.

Publicerad 2010-08-31 18:08:59 i Filosoferandet,

Idag fick jag gå upp tidigt, trots att jag hade sovmorgon. Jag åkte direkt till Sofia, och Zandhoff, för klippning och slingning. Det blev mycket bra. Så nu kan man kalla sig en dum blondin once again, hih. Sen åkte jag hela vägen från odentaket till nisse för att parkera bilen och träffa Ylva. Vi åt lite och pluggade endel, läste ut en bok som skulle läsas. Vi hann med en promenad ner till slussarna med, helt tomt på vatten är det. I morgon är det skola som gäller, en mattesaga ska göras. Spännande Spännande.



Min passion för jordgubbar har nu gått så långt så jag lägger de i ansiktet ! Men ansiktsmasker brukar ju vara bra för huden, så det är bara att köra på så blir det säker bra. Det luktar faktiskt rätt så gott i alla fall. Det är jorgubbar, gurka, havregryn och skulle varit kiwi igentligen, men jag tog lite lime. Tänkte att det var lite syra de var ute efter där jag hittade receptet ;P

Haven't you heard, we sold out all over the world.

Publicerad 2010-08-30 15:43:59 i Skolan,

Är hemma efter första dagen i skolan. Det gick faktiskt bra. Eller bra visste jag väl att det skulle gå men det var roligare än jag trodde och lättare, lite mer motivation har man fått nu. Ångesten över uppgifterna har blivit lite mindre i alla fall. Det hände någon gång efter genomgången av alla uppgifter, det är bara att köra på nu. Något som var väldigt roligt var att studiegruppen, min nya, verkar super bra. Alla var trevliga och positiva till allt. På onsdag ska vi ses igen och börja med sagan, det ska bli roligt. Vi pratade lite om kaniner idag till sagan hehe. Nu ska jag försöka läsa lite, känns inte som om det kommer gå bra. Är för trött. Men men. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Det blir fångarna på fortet och time out!

Look I'm as high as the sun.

Publicerad 2010-08-29 21:40:59 i Gymnastiken,

Hemma efter en fullspäckad dag av träning och kalas. Man va ju inte super taggad på att röra sig överhuvudtaget idag när man reste sig ur sängen i morse och ännu mindre träna. Men väl där gick det rätt bra, lite seg i starten men när man väl kom igång så gick det bra.. men sen så vart det lunch och man kallnade åter igen och sedan skulle det dansas. Helt slut var man klockan tre, men vi lyckades ta hela friståendet på två dagar, det är rätt så bra. Känns skönt att man satsade med och att benhinorna höll, yayy. Träningar två dagar i rad brukar vara det jobbigaste för mina stackars ben. Efter träningen åkte jag hem och duschade och gjorde mig i ordning och så åkte jag och Mikael in till stan igen för kalas hos faster. Vi åt super god lax och pressad potatis, mumms.

I morgon blir det att gå upp klockan åtta för det är skoldags! Sommarlovet har tagit slut, dags att gå tillbaka till verkligheten, livet och alla uppgifter som bringar ångest. Bara att ösa på med litteraturen och förelsäningarna och praktiken !!! Men det blir som det blir. Ska bli roligt att träna UT laget i höst och vår med Annapannan :) Det ser jag fram emot.

Det är lite fräckt nu när de har tömt kanalen på vatten tycker jag. Får ta mig en runda å kika på tisdag tror jag runt slussarna, härligt att gå lite med.

Träningsvärk

Publicerad 2010-08-29 09:25:22 i Gymnastiken,

Har någon form av mystisk träningsvärk som infinner sig i hela kroppen men inte gör sådär ont som när man har typ träningsärk i rumpan och knappt kan gå. Utan mer Okej jag har träningsvärk so what? . Det hade funkat en normal dag, men inte när man ska ner och kräla på golvet efter tolv och innan tolv springa och ta i och grejer. Men vem vet, det kanske går bra. Alla tjejer var grymt duktiga igår, hängde med välidgt bra i dansen. Grymt kul att dansa själv med, men jobbigt. Ikväll blir det kalas hos faster med.

/m

Picking the fight with myself

Publicerad 2010-08-28 09:13:26 i Gymnastiken,

Sitter och taggar träning nu då ! Ska åka om en halvtimma typ. Kan nog klaga på många saker senare när jag kommer hem. På med raggsockarna och bara att köra igång ! Önska mig lycka till nu. /m



RM, flickor, 09 TÄBY

Röda läppar

Publicerad 2010-08-27 18:40:01 i Filosoferandet,

Är lite seg efter ännu en natt med dålig sömn. Bara låg och vred och vände mig och näsan rann som fasen. Låg typ vaken med sänglampan tänd och vet inte vad jag gjorde, inte sov i alla fall. Då kom pappa in och frågade vad jag gjorde, då sa jag att jag låg och tänkte fast det gjorde jag inte, hm konstigt av mig tycker jag. Idag är jag typ ännu mer förkyld också, åååh pallar inte att inte kunna röra på mig så som jag vill utan måste sitta still för att det inte ska bli värre typ. Och i morgon så ska vi dansa frisåendet och lära typ andra och då är det typ jag och två eller tre personer till som kan det och då är det ju bra att kunnar röra på sig menar jag. Vilket vi ska göra hur länge som helst på söndag med så om jag har tur överlever jag annars är jag sjuk på måndag i skolan och det är med super jobbigt. Ska försöka ta en promenad sedan, långsamaste promenaden någonsin får det bli. Ikväll blir det väl Doobidoo kan jag tänka mig.

Vad sägs som ett långt bad? sedan kanske måla naglarna lite finare.... Det låter bra säger jag !

Disco

Publicerad 2010-08-26 17:20:25 i Skolan,

Man får lika mycket ångest varje gång man går in på högskolans hemsida och kollar DisCo. Massa uppgifter och så lite tid.

I wanna be on the cover of Forbes magazine, Smiling next to Oprah and the Queen.

Publicerad 2010-08-26 08:38:28 i Filosoferandet,

Efter några nätter med i stort sett ingen sömn alls så var det skönt att få några timmar i natt. Känner mig lite piggare, men bara lite. Fick kämpa nästan hela dagen igår med att inte somna, sjukt jobbigt, men jag orkade med lite saker. Jag och frida gick oss en promenad och lagade oss lite mat, flying jacob blidde det, sjukt gott.Det blir alltid gott när jag och Frida är igång och lagar mat, sjukt mycket blev det med. Så nu kan hon äta jacob HELA hösten ;) Sen drog jag vidare till överby och gick och kollade runt lite med Alexandra, tur att man inte har några pengar för då kan man inte handla sig något. Sen kollade jag på Rena rama rolf, Fångarna på fortet och Time out. Tre super bra program som är nya måndag till onsdags underhållningen.

Det ser ut att bli soligt ute idag, i och för sig så gjorde det ju det igår med men blev sjukt kallt sen, man kan ju hoppas att det håller hela dagen. Det kör ihop sig i helgen ! Vill dela på mig och vara på minst två ställen, får se hur det blir. Hoppas det löser sig i alla fall.

Nu ska jag nog ringa och boka en massage tid tror jag, härligt värre.

Planet Earth is blue, and there's nothing I can do...

Publicerad 2010-08-24 12:39:07 i Filosoferandet,

Sitter och lyssnar på David Bowies Space Oddity, den är sorlig men bra. Har varit iväg med pappa och köpt lite lister och saker till hyllor i köket, det sista som är kvar. Vi var på brandstationen och kapade lite brädor med, hälften av alla som jobbade gick förbi kändes det som, men vi var duktiga och lyckades såga till det vi skulle. Håller på att tvätta just nu, har en maskin igång och en kvar som ska köras senare. Har hunnit städa toaletten här uppe med, men snart så ska jag nog hjälpa pappa. Ikväll blir det Fångarna på fortet igen! Det var väldigt underhållande igår tyckte jag i alla fall. Synd att det regnar ute, hade velat ta mig en promenad :( kanske blir en i regnet, who knows.

Can you hear me Major Tom ?

I wish that when I wake up you're there.

Publicerad 2010-08-23 15:16:45 i Gymnastiken,

Sitter och dricker lite vatten ur en Loka flaska. Frida åkte precis här ifrån, lämnade mig ensam i skogen med min bror, :O . Vi tog oss en liten springtur förut, vi tajmade såklart solen när den var som starkast och lyste massa på oss så vi blev ännu varmare och svettigare. Men det är skönt att svettas, det är då det känns att man gör något !! Jag överlevde denna gången med men det tog i mot rejält. Blev väldigt trött i benen fort, det brukar jag inte bli men jag kämpade vidare. Var helt helt helt slut när jag kom upp för backe, frida var en bit före som vanligt. Men jag är som sagt nöjd om jag springer hela vägen, har aldrig haft speciellt bra kondition/ork så jag är nöjd. Ska nog ta det lugnt resten av veckan , för på lördag och söndag är det uppstartshelg med gymnpan. Träning i fem timmar, två dagar i rad, det kommer bli jobbigt. Ska passa mig så jag inte pajjar benhinnorna bara men annars så ska det nog gå ganska bra. Ska bli kul att det drar igång igen, ska klara min mål jag satt upp. !

Såg att de hade lagt upp lite info om kursen på disco, grupp B hamnade man i med Ylva och Sofa, oh yeeah. Roligt att man känner någon :) På måndag är det ju dags igen, bara att köra på. Ska åka tilll Sofia om en stund nu och titta på snygging kläderna man har beställt och titta på Fångarna på fortet, det har jag bestämt, och kanske Time Out med. Spännande Spännande. Eh ska ta mig en morot nu, tjao.

With a thousand lies and a good disguise.

Publicerad 2010-08-22 18:18:33 i Filosoferandet,

Steker i soffan och tittar på någon repris av Gordon Ramsays cook a long, det är lite små roligt. I går var det roligt, en del folk, och alla var trevliga. Roligt att träffa endel folk som man inte träffar så ofta. Goda räkor vart det med. Mådde inte 100 i morse när jag vaknade men nu är det bra. Har hittat ett blåmärke/bula på min hand, har ingen aning om vad jag har gjort och det gör lite ont men går väl över. I morgon blir det väl att hjälpa pappa med något i köket, ska försöka springa med och förhoppningsvis överlever man denna gången med :) Sofia kanske har hämtat kläderna idag, henne måste jag ju hälsa på med, det ska jag nog göra i morgon ! Weey. Någon som vill umgås på torsdagkväll? har lovat far min att jag ska hämta honom mitt i natten, så man får försöka vara vaken... Just nu har jag inget mer att berätta :)



/m

This is ground control to Major Tom !

Publicerad 2010-08-21 10:54:29 i Filosoferandet,

Hej hopp.

Klockan ca tio i elva en lördag i Augusti. Det regnar ute och är rätt jämngrått på himlen. Pappa och Mikael har åkt och tippat och jag sitter här ensam. Sov sjukt dåligt inatt igen, jobbigt, så nu kommer man vara trött hela dagen lång, synd, fast jag ska ta en powernap sedan tänkte jag. I eftermiddag/kväll ska jag på "Kräft"skiva, mest räkor för min del kommer det bli, och lite vin, det ska bli roligt ! Om det slutar regna så ska jag försöka mig på det där med att springa igen, får se hur det går kanske.

hm, Igår så läste jag färdigt det i Förskoleboken och så antecknade jag lite om det med, sen blev det en superspontan (spontan jag? hah) fika med Anna-Lena och Jim på Mejeriet, det var mysigt och trevligt att träffa de två filurerna. Sen åkte jag hem och gjorde en pizzadeg och tog mig en promenad medan den jäste. Sen åkte jag och kusinvitamin Carro och fikade på Strandgatan, fy vad jag fikar??. Efter fikat så gick vi på bio, Inception såg vi och den var super bra. Såg att det var massa andra bra filmer som går på bio som man kanske vill se, Karate Kid och Predators kanske...


Frida i Mariestad.


/m

Avokado

Publicerad 2010-08-20 13:29:27 i Avokadoträdet,

Här är mitt fina träd drygt två veckor efter att det började växa. Det växer och knakar i den där lilla kärnan som fasen. Snart har jag säkert värsta jätte trädet i fönstret, hm. Undra hur det går ...

Take of your hats? ..

Publicerad 2010-08-20 10:01:37 i Filosoferandet,

Igår vart en bra dag, rätt allmänt tråkig till en början men den blev bättre på eftermiddagen/kvällen. klockan 17:45 var  det dags för träning och då fick man träffa Annapanna, DET VAR KUL. Länge sedan man såg henne och kommer inte få se henne för om några veckor igen ;)  Det gick bra på träningen, körde lite olika saker och styrka. Tagit i måste jag ha gjort för jag har förbannat träningsvärk ungefär i hela kroppen just nu. Sen duschades det och åktes för att titta på MERA Die Hard, ettan denna gången, mysigt. Sedan var jag en trafikfara pågrund av trötthet men lyckades ta mig hem.

Idag ska jag försöka fortsätta läsa i min otroligt roliga bok Förskolan- En första skola. Skolan börjar inte för än nästa måndag (30) men det är bara att börja, vi har ju seminarium den 2e september.

Woho, jag ska klippa mig och färga håret den 25e hoppas det blir bra.

And you've got a smile that could light up this whole town.

Publicerad 2010-08-19 10:01:22 i Filosoferandet,

She wears high heels,
I wear sneakers,
Shes cheer captain and,
I'm on the bleachers,
Dreaming about the day when you wake up and find,
That what you're looking for has been here the whole time.

God förmiddag världen. Igår var det jobbigt och jag var allmänt sur och irriterad där ett tag, men men. Så kan det gå ibland när det känns som om allt bara faller samman, can't help it. Sitter just nu och lyssnar på 17 år med Veronica Maggio. Läste en sjuk artikel igår i GT.  Eller sjuk och sjuk var de inte men mindre roligt att läsa om något sådant. Här är den; http://www.expressen.se/Nyheter/1.2100810/sa-farliga-ar-lekarna-i-den-nya-harda-skolan. När jag läste den så tänkte jag helt seriöst Herregud vad hände med att gå i skolan? ... Läs så får du se.. Sen tittade jag lite på The Mentalist igår med och True Blood, sehr gut.

Idag blir det väl något?? Sen lite senare träning :) Woho, Gymnastik. Det kommer att bli jobbigt men ska bli grymt roligt. Nästa helg är det uppstarts helg, träning 10-15 både lördag och söndag :O Det är ett perfekt tillfälle för att pajja benhinnorna (Y) , ska nog ha skor på mig för jag tror vi ska dansa, så slipper man pajja dem .... IGEN..

SNYGGT är det nya omslaget på Rolling Stone med, tihi.

/m

We got to a point I can't stand. I 've had it to the limit.

Publicerad 2010-08-18 12:55:12 i Filosoferandet,

Just nu är så jag så sjukt irriterad. Har panik/hatar i stort sett allt just nu. BLIR så förbannat trött på all jävla skit som är här hemma. Trött och irriterad på mig själv, min bror och pappa som inte tar tag i någonting. JAG ORKAR inte ha det så här runt omkring mig, man kan inte göra något själv heller för då blir pappa sur, inte äns en jävla hylla kan man sätta upp. Det går knappt att städa för att det är så mycket skit i alla jävla rum i hela motherfucking huset. Det tar aldrig slut... Just nu ser jag inte slutet.. Helst vill jag bara bort härifrån. Vill tillochmed att skolan ska börja så man slipper se all skit varje dag... Man kan liksom inte tänka i en vecka på om man ska behålla något eller slänga det, då blir man aldrig färdig.! SLÄNG SKITEN, Nu ska jag gå ut och slå sönder en byrå, HEJ.

With an angel face and a taste for suicidal.

Publicerad 2010-08-16 21:47:44 i Filosoferandet,

Idag har jag och Frida varit och hälsat på Ylva i Mariestad. Vi åkte väl runt 10 tiden och var framme vid halv 12. Spännade bilresa får jag säga, haha. Det är alltid roligt att åka bil med frida och en massa musik, dock ingen sjön-sång till Bengtzing denna gång, suck. Men i alla fall så rullade vi in på uppfarten till Ylvas gula hus med rött staket och enda grusvägen i hela Mariestad och sa hej till henne och huset. Efter en liten rundvandring i huset så gick vi ner till centrum för att äta lunch, det blev Indisk mat, SUPERGOD. Curry med nått nått blev det för mig. Sen så gick vi till massa söta inredningsaffärer och till Hemtex, där shoppade jag gardiner till köket och vardagsrummet -> Gilla rea. 150 kr för 8 stycken gardiner är inte illa :) Sen gick vi vidare till en second hand affär och där köpte jag två små ljusstakar som får plats i fönstret som är mot baksidan av huset, vilket innebär att de är rätt så små. Någonstans där imellan såg vi hamnen med.. Sen gick vi hemåt Ylva igen och drack kaffe, åkte till det där godisstället med massa godis sorter innan kaffet så vi hade något till. Sen så sade vi farväll till Ylva så länge, vi kommer ju ses snart igen.

I morgon så får jag se vad som händer. Frida kommer hit på förmiddagen i alla fall, vi ska springa. DET KOMMER bli jobbigt, men jag klarar det förhoppningsvis. Sedan får jag ta dagen som den kommer, ska ringa och boka en klipptid tror jag, kanske hjälpa pappa med något spännande i köket, ringa Emelie ska jag göra med.

Hittade schemat för hösten idag på Disco med.. suck suck på det säger jag bara, såg dock några dagar som såg roliga ut. Men det börjar hårt. Vi börjar 30e, den 2e September har vi ett seminarium med Eva PIIIIIP Löfvendahl, och man måste kanske nästan köpa en bok som kostar 300 ÅH JA!. Men men, hoppas Sofia kan få tag på den :) Hoppas man får veta vilken studiegrupp man kommer i och i vilken av grupperna A och B man är i så man kan börja planera sitt liv, vill gärna komma med någon man känner lite grann med, hade varit super om det vore Ylva eller Sofia, fast lite varition är nog också bra.



Januari 2007

If I get drunk, yes I know I'm gonna be, I'm gonna be the one who gets drunk next to you.

Publicerad 2010-08-15 20:18:53 i Filosoferandet,

Sitter och pillar mig i håret och tittar på Bingolotto i väntan på att se Alexander Rybak, awwwsome. En liten snygging han den där och han har bra text i sina låtar. Dagen har varit bra, har inte gjort så mycket men men. Det mesta jag har gjort är nog att baka hamburgerbröd. Cyklat har jag gjort med, det gick bra men var svettigt värre. Jag rann nästan bort, haha. Så fuktigt och äckligt ute..Bläääh på det, då blir man svett. Har druckit kaffe med, gott as usual. Undra om det finns något mer spännande att berätta om dagen .. hm..

Igår var jag med Frida och vi gick och promenera lite i skogen, det var skönt med friskt luft och skönt att röra lite på sig. Sen gjorde vi Tacopaj med, Frida gjorde botten och den var superduper god! Så säg INTE att du inte kan, för nu har du lärt dignoch kan! Efter jag varit med Frida så åkte jag upp till stan för att träffa Oscar. Vi hyrde en film på hemmakväll, armored tror jag den hette. Den var rätt så bra.Handlade om folk som körde pansarbilar med pengar typ och fick för sig att råna sig själva. Klockan 22.00 började en Harrison Ford rulle på TV4+, En fiende bland oss tror jag den heter. Bl.a Brad Pitt var med i den, han spelade skotte, så klockren var han. Kom hem lite efter halv ett och då gick jag och la mig super direkt för jag var jätte trött.

I morgon blir det Mariestad och träffa Ylva! Vi åker vid halv 10 här ifrån mig jag och frida, spännande spännande. Kan tänka mig (hoppas) det blir mycket Linda Bengtzing och riktig skön sång i bilen på vägen dit, haha. ELLLER INTE.

Det kanske är dags att snart börja kolla på blocket efter böckerna som vi kommer behöva om några veckor. suck suck. Inte vill någon köpa de jag säljer heller :O Alla vill bara ha den boken jag redan sålt, typ fem pers har velat ha den och jag har redan sålt den. TÄNK OM det hade varit fem andra böcker istället, då snackar vi cashhh. När skolan börjar så ser jag fram emot min födelsedag. Det är det som gäller när skolan börjar, så har det nog alltid varit. Finns inte mycket mer att se fram emot. Eller jag vill ju åka till Ullared någon gång under hösten. Se Lars Winnerbäck om han ska spela, se Hagmans Konditori med Aftershave och Anders Eriksson och lite små saker. Men min födelsedag är det största som jag kan komma på just nu.

/m

Vecka ett

Publicerad 2010-08-15 16:11:43 i Avokadoträdet,

Så här ser det ut ca en vecka efter att det blivit ett litet skott på kärnan. Tog cirka två månader för det att gro, men nu är det på gång :)


Mörka moln och gröna träd som inväntar höstvindarna.

Publicerad 2010-08-15 13:21:16 i Filosoferandet,

Så här en söndag sitter jag och gör mig en ny blogg. Var trött på det gamla namnet så jag körde på mitt egna istället. Man kan säkert ändra det på ett lätt sätt, men jag gjorde mig en ny istället. Sitter och tittar på simhopp just nu. Det är roligt och spännande, det går bra för vissa på ett hopp men så går det jätte dåligt på nästa, spännande spännande. Jonathan Jörnfalk har odlat sig någon mustasch så han ser ut som Super Mario, ROLIGT VÄRRE! Sedan blir det väl en cykel tur á 40 min eller något för att fördriva lite tid. Far och Bror ska titta på någon fotbollsmatch på tvn sedan. I morgon ska jag och Frida och åka hälsa på Ylva, det ska bli roligt.

All for now,

/m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela