maddepadde

Kalendern visar tisdag den 29 februari 2010

Publicerad 2012-02-29 18:35:12 i Filosoferandet,

WE ARE IN LOVE! Och, du jag vill ha dig nära. Vi är gjorda för varandra. WE ARE IN LOVE!



Sitter här i brosans tröja, har precis käkat blodpudding och är på lalalallalaaaaaaaaaa humör. Pluggat lite idag, studiegrupp i skolan och sedan vart det en mysig lunch med tjejerna på Oden cafét. Sedan blev det ett besök på kyrkogården, missade det igår. Det var så otroligt vackert. Solen lyste, vattnet porlade och det fanns fina blommor överallt. Sedan tog jag och Ylva en promenad i vårvärmen. Helt underbart var det att gå runt slussarna, det är så fruktansvärt vackert där vid vattnet. Sedan skjutsadet jag far till VBG, ska hämta han där sedan. Kan upplysa världen om att de ska bada i en BADTUNNA utanför brandstationen i vänersborg, lite roligt sådär hahaha.

Jag borde väl plugga nu. Skriva lite mer på kursdagboken, men ska åka till Ylva och mysa!

/m

Tusen dagar har redan passerat

Publicerad 2012-02-28 22:20:56 i Filosoferandet,

Vilket är tusen dagar för mycket. Här sitter jag igen, och det har gått ett år till. Det borde finnas ord, men det finns det inte. Det borde finnas svar, men det finns det inte heller. Det borde finnas hopp, men det vet jag inte om det finns. Det borde finnas glädjee, men hur känns den? Det borde finnas lycka, hur känns den? Jag hoppas på kärlek, men hur känns den? Det som jag vet finns, är livet, dagar utan dig, bråk, konflikter, små skratt ibland, vänner, hålet. Det jag känner är tårar som rinner ner för kinden. Känslan av blåa våta tårar som rinner från mina oskyldiga blå ögon, ner på mina rosiga kinder. Tårar som innehåller så fruktansvärt mycket saker. Tårar som aldrig känns lättare. Kommer det någonsin göra det? Det finns så mycket jag vill berätta, vilket jag gör ibland. Det finns så mycket jag skulle vilja att du hann lära mig, bland annat sticka raggsockar. Men här sitter jag med minnena och ingen mamma. FUCK CANCER.

/Madde som älskar och saknar sin mamma, kollar upp mot himlen varje dag och letar efter ditt ansikte.

You are the next one on my hitlist

Publicerad 2012-02-27 21:36:53 i Filosoferandet,

Sitter och får krupp på skolans hemsida, eftersom den vägrar ladda upp en uppgift som ska in i morgon ! GAAH. Annars har det varit en lång dag. Började på rygg och ledkliniken, med ett besök hos sjukgymnasten vilket gick bra. Fick prova lite grejer och fick lite nya övningar för knät. Sedan vidare till jobb, i skoftebyn. Det gick grymt bra, barnen var så söta och supersnälla. Sedan vart det träning med de andra barnen, som jag tyckte gick bra. Lisa hade förberett en styrkebana i slutet, vilket var roligt. De kämpade på ganska bra än då, trots att de var trötta. Sedan var jag med på uppvärmningen till min egen träning, för att testa knät. Det kändes riktigt bra faktiskt. På torsdag ska jag nog vara med på uppvärmningen och sedan även köra lite stillastående flickisar och bös. Nu ska jag försöka ladda upp uppgiften en gång till och om det inte går så får jag mejla den till Sofia så får hon ladda upp den. I morgon blir det gymmet, plugg, jobba och sedan ska jag avrunda dagen med en fika med Sebbe och Peter ! Och någonstans där i mellan ska jag hinna till kyrkogården och jag ska hinna handla, GOOOD LUCK CHUCK!

/m

Träning

Publicerad 2012-02-26 21:46:26 i Filosoferandet,

Idag har varit en slappardag. Låg hela förmiddagen och kollade på Vampire Diares. Sedan kom Joel förbi på lite kaffe och han hade med sig en liten gåva till mig > Ett Super Nintendo. Man bara wooooooooho, GRYMT! Så vi satt och lira lite innan jag drog till träningen. Två timmar med barnen och sedan två timmar själv. Känner att jag nog har hittat lite muskler på kroppen som jag inte aktiverat på länge = TRÄNINGSVÄRK i morgon. VIlket kommer bli mindre kul med tanke på att jag ska styrketesta knät, men det får la gå bra. Blir lite jobb och plugg i morgon med.

/m

Dimman

Publicerad 2012-02-26 10:19:32 i Filosoferandet,

Det blev lite dimmigt igår,men ack så roligt. Har fått behovet av att dansa på lipz uppfyllt ( för tillfället ) . Hihi. Sjukt mysigt hade man med Emelie innan, mat , vin och melodifestivalen. Sedan måste jag berätta att typ halva hjärtum var på lipz och typ alla andra man känner/vet vem det är. Det blev inte så sent, vilket var skönt, var hemma tre. Finns massa roliga saker man kan berätta om kvällen :) nu ska jag ladda upp inför träningen genom att ligga i soffan och kollar på vampire diaries. /m

Morning !

Publicerad 2012-02-25 09:44:28 i Filosoferandet,

Det ser ut att bli soligt ute idag med, Lovely. Sitter och nöjessurfar lite såhär på morgonkvisten, innan det är dags att ge sig ut i världen för att möta dagens äventyr. Först blir det en snabbis till Åhlens för att köpa lite saker inför kvällen och sedan är det dags för simmning med Fridus. Ska försöka handla lite påvägen hem så jag har något att laga till ikväll > Trerätters it is! Kan kanske återkomma lite senare med vad jag ska göra och hur det går. Ska nog baka lite bröd med ( DET BEHÖVS ). Är helt tomt på bröd i frysen, och är inte sugen på att köpa något så ska göra lite sånna här på bilden nedan (havrebröd). Har förövrigt gett mig in i Duncum och våldets värld en stund för att få ner lite i Kursdagboken och det gick rätt bra. Är nog hyffsat klar med den nu, bara lite om specialpedagogiken kvar.

Annars så är det väl bra med mig. Fråga mig inte på tisdag. Då är det 3 år sedan. 2010, 2011 > 2012. Om man tar en liten snabb funderare här (orkar inte sitta och överanalysera det hela och sitta och storgrina just nu). Så är det svårt att förstå hur fort tiden gått och vad man har gjort. Skulle göra vad som helst för att få höra mammas röst, hålla henne i handen och bara se henne. Just nu minns inte min kropp hur allt var innan, eller det gör jag, men dagarna som går ser ju inte ut som de brukar. Och innehåller inte samma människor. Utan tiden går och livet går vidare, men allt för ofta är det jobbigt och tungt. Will always love and miss you.

/m

Vårväder

Publicerad 2012-02-24 18:21:04 i Filosoferandet,

Både idag och igår har det varit riktigt underbart vårväder ute måste jag säga! Synd att man har suttit inne både idag och igår och pluggat, men vi har kommit en bra bit på vägen. Vi är nästan klara med essän, vilket är skönt. Bara en liten avslutning kvar i princip. Har även hunnit gymma idag, var där 7.00 redan och det kändes rätt bra. Fick supergod lunch hos Sofia med, längesedan jag åt lassange, som var jättegod. Sedan tog jag mig en prommenix in till stan och köpte lite tyg till saken som är under handfatet i badrummet, så jag har fixat lite med detnu på eftermiddagen med. Ska sätta mig och sticka efter jag har käkat middag! Köpte en grymt snygg väska på myrorna med, lägger upp en bild sen.

/m

Mätt tjej

Publicerad 2012-02-23 20:01:20 i Filosoferandet,

Har precis käkat en omelett och ett halvt kilo keso, och det var gött. Har haft träning med tjejorna, även mitt lag var med idag. En tjej skadade sig, så ambulansen fick komma... Vilket inte är så roligt, men vi tror att hon bara sträckte sig, men man är ju aldrig helt säker när det handlar om nacken. Usch! Annars så har jag och Sofia pluggat idag, skrivit på essän. Det gick jävligt bra faktiskt. Har inte så många sidor kvar, vilket är skönt. Så vi ska göra klart den i morgon och så blir det ett pass på gymmet med (innan plugget > TIDIGT) med min faster, vilket ska bli roligt! Sedan på kvällen vet jag inte vad som händer? Något bra på tvn kanske? NU borde jag skriva lite på en enskilld uppgift i alla fall och sedan ska jag nog sticka lite! HIHI..

/m

Orbaden and back

Publicerad 2012-02-20 21:33:34 i Filosoferandet,

Nu har jag landat här i min soffa igen, efter helgens äventyr. I lördags morse satte jag och pappa mig i bilen och drog iväg uppåt landet. Jag gav han lite På spåret liknande ledtrådar påvägen. Efter några om och men förstod han att vi först skulle till IKEA i Västerås för lite lunch. Bilen tuffade sedan vidare mot Bollnäs kommun och Orbaden Konferens och spa.



Väl framme så väntade bror på vårt rum med Champange. Sedan var det dags för en Body scrub och helkroppsmassage följt av avslappning i Jaccuzzin och mineralvatten bassägen. Efter det käkare vi tre rätters i restaurangen, NAM.







Följande morgon var det dags för frukost, världens störsa buffé typ. De hade allt från äggröra till egenkompnerad mûsli > VÄLDIGT MÄTT. Sedan gick vi och chillade i Jaccuzzin igen och bara var. Sedan dags för lunch, även det en jätte stor buffé med en dessert buffé som avslutning > VÄLDIGT MÄTT!  Ja, det enda jag gjort hela helgen är att äta, SERIÖST. För senare på dagen, efter en liten promenad och lite vila så var det dags för tre rätters igen. Plus att min faster hade fixatså de kom in med champange och grejer, eftersom pappa fyllde 60 igår. Riktigt mysigt, han fick ett litet ljus i desserten med! Det var väl det hela i korthet. Har åkt bil hela dagen idag, gymmat och hälsat på Ylva en stund. I morgon blir det jobb till 13.30 sedan Simma och sedan PLUGG PLUGG PLUGG: Kanske dags att börja?

/m 





Förrätt


Varmrätt


Dessert

OCH NU FÅR JAG KRUPP PÅ BILDUPPLADDNINGEN, så  jag lägger upp mer i morogn.





Mätt

Publicerad 2012-02-19 14:30:19 i Filosoferandet,

Är så jävla mätt säger jag bara. Har precis käkat världens godaste och största lunch buffé. Fanns allt från feta ost till sill på den och sedan en efterättsbuffe. Igår vart det trerätters till middag. Jag åt grillad hallomi till förrätt och hjortfile till varmrätt. Kan tillägga att efterrättsbuffen är grym. Berättar mer när jag kommer hem. /m

Tuff vecka

Publicerad 2012-02-17 15:48:05 i Filosoferandet,

Denna veckan i skolan har varit tuff. Alla dagar har vi varit där och det har varit tidigare mornar, ska inte klaga igentligen eftersom det blir mer timmar sedan när man börjar jobba! ;) Men! Det har varit grymt roligt hela veckan. Fokus har legat på Drama, så vi har bland annat planerat en teater där vi utgått från en saga som vi sedan spelat upp. Så mycket planering och några sjukodomar senare så blev vi godkända, med mycket bra respons. Vi dramatiserade "när trollmor lag sina 11 små troll" genom att göra en berättelse till den och bland annat sjunga sången i föreställningen. Tråkigt bara att vi fick två magsjuka, men det gick bra ändå. Var riktigt roligt att få prova på att leka skådespelare, jätteroligt verkligen ! 

Så här snyga va vi!



Gårdagen fylldes ut med skola, lite gym , träning med barnen och köa till lipz i en och en halv timma, men det var det värt. Nelly.com hade någon kvällsgrej så de hundra första fick ett par skor hemskickade. Vilken plats tror du jag och Frida var?????? 97 och 98 typ, SÅ VI FÅR ETT PAR SKOR! Mitt förstahandsvall var de på bilden nedan. Jag och Frida är även med och tävlar om varsinna OnePiece, HOPPAS vi vinner ! Nu ska jag packa färdigt, för i morgon ska jag, pappa och bror åka iväg på spa!

/m

I väntan på ett regn jag kan förlora mig i

Publicerad 2012-02-11 09:08:21 i Filosoferandet,

Soffan. Lördagmorgon. Har precis ätit frukost. Ska kolla på ett avsnitt Revenge till innan jag sticker till borgen och tar mig en simtur, för att sedan avnjuta en riktigt lång bastu !!! Ska blir grymt skönt. Sedan så blir det att fira pappa lite i eftermiddag och sedan förhoppningsvis melodifestivalen ikväll! Hittade det grymma kortet;

/m

Ja?

Publicerad 2012-02-09 20:48:18 i Filosoferandet,

Ungefär så jag känner just nu, bara jaha? typ. Hemma efter träning med barnen. Det var lite trötta idag och det var skador och ont på lite för många ställen, med tanke på att det är tävling på söndag !!! :S Men de är så grymma så jag tror (hoppas) de klarar de galant. Har även varit i skolan lite, och hunnit bli mer stressad, MEN DET ÄR JU GÖTT. Förhoppningsvis har den stressen släppt i morgon, när jag hunnit jobba en del i kursdagboken och läst lite i böckerna. Blir även tvättning och städning på förmiddagen, sedan gym och möte på eftermiddagen. Ska ta det lugnt på kvällen, skulle gått ut men skippar det. Jag behöver lite lugn och ro. Nu ska jag lugna ner mig lite till med lite tv och sedan lägga mig och läsa innan jag somnar. Upp och hoppa vid 7 i morgon ! För då har jag tävttid !

/m

A, B, C - du är mina tankar.

Publicerad 2012-02-08 16:44:54 i Filosoferandet,

Sitter hemma hos Ylva. Dricker te och lyssnar på schlager medan hon plattar håret, hjälper henne lite med några engelska texter som vi har med. Mysigt att sitta här och bara sjunga med. Det var nyss Cara Mia med Måns Zelmerlöv, mums. GRATTIS till Ylva som fyller år idag! 24 år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS ! Vi ska till Butlers och fira henne med lite käk och musik quiz, vilket ska bli superroligt.

Fick höra av Emeli idag att en lillassyter till en som gått i min klass på mellan/lågstadiet hade gått bort i höstas pga av anorexi. Det hände i november någon gång sade hon, kände att jag missat det totalt. Att få veta det gjorde att känslorna i min kropp gjorde en ordentlig sväng om, varför vet jag inte. Men det berör.


/m

Landvetter

Publicerad 2012-02-07 21:40:59 i Filosoferandet,

Sitter och väntar på bror. Bra dag idag, lugn och fått pluggat en del. Kämpade, verkligen kämpa, mig igenom ett gympass. Det är grymt tråkigt när det är så trögt. Ser fram emot i morgon!!! /m

I don't want to work today

Publicerad 2012-02-06 21:49:01 i Filosoferandet,

Ja. Skola idag. Två föreläsningar- morgonen super seg med supertråkiga Katarina E.  Den människan kan inte föreläsa, pratar bara om vad boken handlar om och kan inte byta tonläge. Eftermiddagen- underbar med andra Katarina C, som pratar om massa intressanta saker. Tänk att det kan skilja sig så mycket, när två olika personer föreläser. Men men. Sedan träning med barnen, det gick bra ! Sedan lite plugg efter att jag kom hem.

I morgon blir det föreläsning, gym, handla, laga mat och sedan hämta bror på Lanvetter !!

/m

Stress

Publicerad 2012-02-05 21:35:45 i Filosoferandet,

Ligger heldöd i soffan efter en lång men ändå kort helg. Har varit på fristående kurs både igår och idag, fastän man borde pluggat (så nu ligger jag lite efter mitt schema). Så jag känner mig grymt stressad. Som tur är var kursen bra och jag lärde mig massor (och skrattade även en hel del, på grund av alla goa tjejerna man var där med). Känner även hur träningsvärken sakta kryper sig fram i kroppen. I morgon blir det skola, träna barn och sedan göra en insats för mitt knä. Ska nog lägga mig i sängen och andas lite snart.
/m

Landar

Publicerad 2012-02-02 16:19:52 i Filosoferandet,

Det snöar ute och jag tar några minuter av min tid och skriver ett inlägg, det snöar ute och är svinkallt. Idag har det varit skola, föreläsning sedan studiegrupp. Har även pluggat lite, kollat över olika benämningar inför morgondagen. Är sjukt stressad, fastän jag inte behöver. Min mage leker berg och dalbana och jag är sjukt trött just nu. Helgen, som borde ägnas till att läsa inför nästa vecka och efterläsa lite, kommer att vara upptagen med friståendekurs i GBG- både lördag och söndag. Det ska bli jätte roligt men samtidigt försvinner tiden som sagt. Blir så irriterad på mig själv, för jag vet att vi har nästan två veckor som vi inte är i skolan någonting, men ändå känner jag mig stressad. Måste ta tre djupa och andas lite tror jag. Kanske blir bra med fristående kursen, får tänka på något annat än skolan: Något jag tycker om sjukt mycket. Fast jag är nog stressad, kanske gör lite för mycket grejer igentligen. Det är träning för barnen, det är gym, det är jobb, det är skola och vart tog livet vägen? Det är ju inte så att jag är världens partypingla och ligger bakfull varje söndag direkt, eller är ute och fikar 24/7 (har inte gjort det de senaste i alla fall). Men det lugnar sig nog. Jag behöver nog bara varva ner lite, kanske.

Om två veckor blir det ju spa-helg, LÄNGTAR, så då får jag chansen att varva ner riktigt ordentligt.



Jag och Kevin på väg hem, Stansted Airport. Miss you !

/m

Mysdag

Publicerad 2012-02-01 21:12:35 i Filosoferandet,

Idag har jag varit i Björndalen och myst med åtta stycken små goingar på en småbarnsavdelning på en förskola. Men innan myset så fick jag kämpa, som fan, på cykeln dit. Insåg att min kondition nått ett nytt låg, ungefär den som ligger EN METER under hur låg kvalitet det var på den innan jag opererade knät. Pustade och flåsade som fasen och var hel dysvett när jag kom fram, men fram kom jag ! Efter myset åkte jag hem till Emelie och sedan gick jag på mitt nya favorit pass på plus med den andra Emeli. Nu sitter jag här och sorterar räkningar och kollar lite lätt på tv innan det är dags för sängen.

Skola i morgon.

/m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela