maddepadde

I don't wanna work today, maybe I just wanna stay.

Publicerad 2010-10-31 11:18:45 i Filosoferandet,

Förmiddagen och dagen igår spenderades i tranemo. HÄRLIGT, en tidigt start, fick gå upp klockan fem och kom inte in till stan igen för än vid 20 i 11. Men våra söta barn kom trea på trampett och vi själva vann trampetten, bra jobbat tjejer säger jag. Och jag ska lära mig hålla ihop bena i min flickis kanske.. hhehe. Här är det vi körde igår på tävlingen, jag är med på två varv och såg nu att det inte gick så jätte bra för mig, lycka till att hitta mig.

http://www.youtube.com/watch?v=c4La4FvYnpk

http://www.youtube.com/watch?v=nlj0Rl4fbC0








I bussen fick vi sedan leka lite "extreme makeover" jag och Annapanna, för det var lipz som gällde. Jag gick in i bussen som en gymnast och kom ut som Marilyn Monroe, det är skillat på en buss säger jag, Woho, ! Super kul vart det i alla fall och här kommer lite bilder på det med. Jag säger att när man ser folk man känner och inte känner igen de så har man klätt ut sig jävligt bra !!!





You can look me in the eyes, but I'm not there.

Publicerad 2010-10-29 16:45:08 i Filosoferandet,

Har varit iväg till kyrkogården idag. Tände ett ljus för henne, saknar henne så otroligt. 58 skulle det varit idag...

Tack för kriget mot dom kloka, för virvlarna i håret. Tack för svaren på gåtorna du la i min hand. Jag ska minnas dina drömmar, jag behåller dina viljor. Jag ska söka dina krafter i ett farligare land.

 

I morgon äre tävling. Hejja NIF!! Hejja mina små 10-11 åringar med, de ska fanimej vinna!! HIHI, hoppas i alla fall. De är så himla duktiga. Men det kommer bli en lång dag, åker från Nisse vid halv 6 och kommer inte hem förrän vid halv 11 på kvällen. Jag som tänkte gå ut med HIHI. Lite maskerad på lipz är ju alltid skoj.

 

Har varit och lunchat på Albert idag med min far, moster och hennes sambo. God mat vart det i alla fall. Lite överby med frida sedan med :)

 

/m

 

 

But that's alright because I like the way it hurts.

Publicerad 2010-10-26 16:50:47 i Filosoferandet,

Nu har jag landat i södra Sverige efter min resa till Norrlandet. Det var jätte kul att hälsa på min bror i kramfors. Träffade hans läghenhets-polare och en vän till honom, tog en spring tur i kvällsluften, tog en simtur, drack lite rödvin och spelade kort i lördags kväll. I söndags så såg jag skolan med och testade lite brandkläder och luftmask, och lite hinderbana med hehe. Jag hade det helt enkelt allmänt mysigt. Synd att det tar så många timmar att åka dit och åka tillbaka, men så värt ! Idag har det varit skola, först en föreläsning sedan ett seminarium om svenska som andra språk, väldigt spännande. Nu går jag in för att göra så lite som möjligt, laddar inför Ullared i morgon. Ska nog i alla fall ta mig en promenad innan jag lägger ner helt, lite plugg på reflektionsjournalen får det bli också... So much to do, so little time.

Men Ullared i morgon, det ska bli grymt kul faktiskt. En heldag med Sofia, Frida och Ylva, puss på dem. La up lite bilder från helgen med, jag tycker alltid det är kul med bilder hihi.

/m

Jag vill kasta loss och lära mig slåss.

Publicerad 2010-10-25 17:32:35 i Filosoferandet,

Sitter på tåget till Stockholm med lilla minidatorn i knät. Har precis ätit lite choklad, gott var det. Åt lite sallad innan det men blev inte så mätt så jag fick hitta något mer att äta, hehe. Sitter mitt emot en tjej på ett säte med ett bord i mellan, ett fyra säte. Den jäfeln har satt sin väska så jag inte kommer ut typ, inte på hennes sida så hon får det lite jobbigt utan på min. OFTA ? Men i alla fall. Två barn sitter och leker framför mig på golvet nu, spännande spännande. Själv försöker man reducera ner orden i reflektionsjournalen till runt 4000 istället för runt 4500 som det ligger på just nu, men det är inte lätt. Jag vill inte förstöra det jag harplus att jag måste lägga till lite ord på ett annat ställe i texten... Suck jag blir inte klok på det hela. Men men. Tåg hela  dagen idag typ och i morgon blir det skola hela dagen,  och jag kommer vara super trött ... kommer inte komma hem för än efter tolv idag nämligen men men...

Det är en lite små stressig vecka denna veckan med... Skola hela dagen i morgon, Ullared onsdag, skola och träning på torsdag, lite skola på fredag och tävling och förhoppningsvis utång på lördag. Massa massa att göra... Visserligen är det mesta på den listan frivilligt. Men ändå... Får väl ihop det på något sätt.

Nu går solen faktiskt ner. Så är det. Men den är faktiskt fin. Sådär rosa-orange idag . Mysigt. Det får väl vara allt för nu.

/m

Vilsen vandrar jag omkring...

Publicerad 2010-10-24 17:16:36 i Filosoferandet,

...i mina tankar just nu. Är sjukt trött på att bli sådär, allmänt nere en timme om dagen.. nej det är jag väl inte, men ändå, en timma om dagen alltså... Jag bara saknar massa folk som man får skylla sig själv för att man aldrig träffas mer och bara allmänt blaha och fbadsf på det. Har kommit på att jag har alldeless för mycket tid för mig själv som jag kan tänka på.. tänka tänka.. SAKNA, vill ha, kommer få? känner mig så ensam fast än jag vet att jag inte är det...


happiness someone, give ?

All the single ladies !

Publicerad 2010-10-22 14:34:54 i Filosoferandet,

Sitter just nu på tåget till stockholm och gillar att jag valde till  internet när jag bokade biljetten. Har skrivit en del på reflektionsjournalen men ska snart lägga ner datorn och njuta lite av den sista timman innnan vi är framm i huvudstaden ! Där blir det vänta en halvtimme för att sedan åka vidare mot slutmålet Kramfors. Det ska bli så sjukt kul att träffa bror igen, har saknat honom som tusan ! Insåg dock för en stund sedan att jag nog packade lite lite mat så jag ska köpa mig en banan eller nåtgot när vi kommer till stockholm så jag har senare... jag har lite sallad med mig och ett äpple... Men jag som är hungrig 24/7 behöver lite mer mat än så innan klockan 20 i tio ikväll vill jag lova. Något som jag dock inte gillar är att spotify hackar som tusan på tåget, tummen ner till det. Fryser lite om fötterna med men inte så mycket att göra. Jag hade ingen fönsterplats nu men jag satte  mig längst in eftersom jag gick på först, men hon som skulle sitta här gick på täget i skövde, men jag fick sitta kvar. Snällt av henne tycker jag. Men nu är jag trött på datorn och stänger ner. Stockholm om en timma!!

/m

Nobody knows where they might end up..

Publicerad 2010-10-19 14:44:47 i Filosoferandet,

Sitter och funderar på om jag ska ta mig en promenad eller inte? Vore skönt, men orkar inte riktigt. Har skivit lite grann på reflektionsjournalen, vilket är bra. ar en hel del kvar men har hela fredagen på mig i stort sett så jag får jobba mycket på den då istället. Mer plugg och mindre serier på tåget säger jag då. Har haft seminarium idag. Det var massa roligt. Vi skrattade super mycket. Skoj Skoj.. Senare , runt sju, ska jag skjutsa far min till Olerays för ha sskulle kolla på fotboll med några typ. Jag ska åka till Sofia fia och ha massa trevligt!! Nu ska jag måla klart mina naglar!

/m

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut.

Publicerad 2010-10-18 22:23:14 i Filosoferandet,

Harry har hittat en hare
haren heter faktiskt Herman.
Här kommer Harrys hare.
Hej'! Jag heter Herman och är hare.
Jag har hellånga öron
och hoppar mig fram
hoppar mig fram.

Hundar kan jag inte med. Nej!
De är så häftiga och hemska i humöret!
När jag ser en hund får jag bråttom.
När jag får bråttom hoppar jag
två steg i taget, två steg i taget.
HEJ!

God kväll. Hemma efter en rätt lång och seg dag. Började med en musikworkshop vilket var roligt men fick veta att vi har en gruppupgift till att göra, till nästa vecka dessutom. BIG SIGH. Sedan på på eftermiddagen vart det ett seminarium med P-H Grimm. Lite halv flumm som vanligt plus att min grupp redovisa sist så allt redan var sagt, men men det gick allt bra. Sen åkte jag till memmelie, söta hon, och pratade lite skit och hade mys. Vi åkte  sedan och zumbade på sportlife med hennes mor och moster. Min hjärna varinte i skick för gympa kände jag idag. Så skönt med lite annan träning för en gångs skull :) Nu blir det lite tv och sedan sängen !

/m

Ta mig till havet och gör mig till kung! Kungen över Landskrona.

Publicerad 2010-10-16 23:14:06 i Filosoferandet,

God lördag kväll säger jag, eller god och god vet jag inte om den är men, en kväll som vilken annan kväll. Sitter i en skola i Landskrona med resten av laget. Vi känner oss lite besegrade av domarna som dömde tävlingen. Tumblingen gick super och trampetten med, men sedan var det ju det där förbannade friståendet. Jag svär på att det inte gått bra för tjejerna i NIF på fristående på säkert fem år. Helt sjukt. Det är som om dommarna säger "NIF, de kan inte dansa" när vi ska dansa. Så sjuuuukt irriterande, men det är nu det är nya tag som gäller?
Jag kanske har lyckas bryta trenden " sätta sig och lipa i ett halvår på en tävling" tror jag, det är ju en dag till på den här helgen. Men vi är bara kvar en halv dag till. Det är final för resten i morgon, det ska bli roligt att se men samtidigt tråkigt. Vi är lite glada ändå. Ska nog borsta tänderna snart och byta om till myskläder tror jag. Men vi är lite glada ändå, efter massa pizza, pommes och godis i mängder !!

If you can see that I'm the one who understands you.

Publicerad 2010-10-15 10:45:03 i Gymnastiken,

God morgon världen ! Skönt att få vakna upp till en härlig höstdag som den här, solen skiner och himlen är blå. tummen upp till Sverige. Igår vart det en tur till skolan för att göra en saga och illustrera den, super kul tyckte jag. Sedan åkte jag hem till Annapanna och umgicks lite och åt lite,hihi. Sedan åkte vi iväg och styrde upp en träning med de söta 10-11 åriga små flickorna. Sen blev det lite träning själv med, inte så jätte hård vilket var bra. Än så länge idag så har jag packat, en hel resväska full med grejer. Sedan bär det av till Landskrona och tävling, wohooo. Hela helgen ska vi vara borta. Kommer hem på söndag, ÖNSKA OSS LYCKA TILL! Har hunnit göra mig en ny bok till nästa workshop med, vet inte vart jag gjort av den andra. Lånade med mig ett limstift hem som påminnde mycket om när man gick i mellanstadiet. Det är de limstiftet som luktar så gott, hehe. Har till och med offrat mig på att platta håret idag, det ar inte dåligt får jag säga. Det händer ungefär två gånger i månaden, så tummen upp till mig. Tummen upp att jag har fått ner allt i väskan med. Mitt täcke ligger där i!! MMMMM, härligt det kommer bli att sova med täcke och dubbelmadrass !! Jag har tagit bort allt mit nagellack med. Känns lite löjligt att tävla i en sport där man inte får ha naggellack.. Vad spelar det för roll liksom??? Fråga Svenska gymnastik förbundet. De ska ändra tävlingsreglerna till nästa år med, eller har gjort.  Man får inte längre springa när man landar utan får max bara ta ett steg :O Det kommer bli jobbigt... Det är så lätt att få lite för mycket fart.

Are you sure you want a piece of me? Pappa är i stora staden och metropolen trollhättan och besiktigar bilen, hoppas den går igenom. Åh, nästa vecka ska jag åka och hälsa på bror med. Det ska bli så sjukt kul ! Har inte sett honom på sex veckor nu, det var länge sedan han var borta så länge från mig... Lång resetid men roligt när man väl är framme. Jag kommer ha alldeless för mycket tid ,för min egen skull ,att plugga. Insåg precis att jag har en rätt stor näsa.. hmmm... Men nu ska jag fortsätta med boken !





/miss american dream

Okt. 13, 2010

Publicerad 2010-10-13 15:45:32 i Filosoferandet,

Jag var hos tandläkaren idag, mitt tandkött har lekt ´hej kom och hjälp mig´ i några veckor nu så fick jag tog mig tid att ringa dit igår för att få en tid och jag fick en idag. Först gjorde hon typ rent och körde ner borrfanskapet rätt ner i inflammationen, det gjorde ont. Sedan hämtade hon en annan tandläkare som sa att jag skulle smörja på en salva efter jag bortst tänderna och så fick jag en mjuktandborste typ. Sedan  avslutade hon med att säga; Nästa gång du kommer, när inflammationen är borta, så får vi klippa läppen. Va fan, tänkte jag då. Halvt ihjälskrämd blev jag/är jag. Så nu kommer jag gå och oroa mig över de i två veckor, TIO DJUPA ANDETAG ! ( jag hatar nålar och allt som har med bedövning att göra)

Åkte i alla fall till överby efter tandläkaren för att köpa mig ett par leggins, tummen upp. Sedan åkte jag hem och började städa lite. Städade toalette, dammade mitt rum och körde över hallen där nere lite s.abbt. Sedan tog jag mig en kopp kaffe och tog det lite lugnt ett tag bara. Efter de så samanfattade jag lite saker från VFUn och skrev lite mer på barnboken. Ska kolla över reflektionen lite sedan med. Den känns rätt lugnt ändå, har någtra veckor kvar på den. Men får inte släppa den helt, då blir den aldrig färdig. Usch, längtar inte efter att lämna in den. Kommer säkert få kompletera.

I morgon är det skolan som gäller ifrån 10.15-15.00. Workshop i bild är det. Jag ska försöka att inte glömma sakerna jag ska ha med mig, skulle inte bli förvånad om jag gör det dock. Sedan blir det träning för UT-laget och efter den träningen en träning för mig själv. Hoppas jag är helt frisk i morgon. Just nu är jag bara cirka 85% frisk känner jag. Nöjer mig med 95% tills i morgon.

Här, njut lite av den fina utsikten i datorn !



Drömmannen min.. mMMhmm..

/m

I'm addicted to you, don't you know that you're toxic?

Publicerad 2010-10-12 17:31:21 i Skolan,

Ännu en dag med en föreläsning. Riktigt intressant var det idag faktiskt. Det handlade om svenska som andraspråk. Vi såg en intressant film om hur olika förskolor jobbade med svenska som andraspråk och modersmålsundervisning. Alla jobbade på olika sätt som var bra på olika sätt, men mycket intressant. Efter det åkte jag hem och lekte telefontant i en halvtimma. Prata först med Charlotte på kansliet om lite dräkter och annat bös sedan ringde jag och bokade en ny tandläkartid, fick tid i morogn, och så pratade jag med Annapannan med om lite lappar vi ska dela ut på träningen på torsdag. Sedan har jag pluggat lite, skrivt på reflektionen och lite på dansk-seminarium uppgiften med. En liten promenad, långsamt långsamt, tog jag mig och nu väntar jag och pappa på lassangen som står i ugnen, det ska bli gott!!

I morogn ... Ja, vad händer då tro? Först till tandläkaren och kolla läget där. Sedan kanske fika, någon? .. En promenad kanske står på schemat med. Men annars tror jag det blir plugg. Får skriva lite på barnboksgrejen och kolla efter lite mer grejer till projektarbetet.

/m

hej hej monika!

Publicerad 2010-10-11 21:21:44 i Filosoferandet,

Idag är jag så sjukt trött. Har varit trött sedan jag kom hem, vet inte varför. Sov välidgt bra inatt faktiskt. Men i alla fall, vi hade seminarium idag och det gick bra. Vi pratade som vanligt och redovisade en massa som vanligt. Så väldigt mycket som vanligt.  Sen hade vi en Naturkunskaps föreläsning som var sådär. Fick sluta tidagre ia alla fall. Sedan kom pappa och hämtade mig och vi åkte och handlade.  Sedan hem och äta och sedan plugg plugg plugg. Nu är det lite serier som gäller.

/m

Doing everything I can, holding onto what I am, pretendin' I'm a superman.

Publicerad 2010-10-09 09:26:05 i Filosoferandet,

Idag blir det först en promenad genom staden för att titta på Höstmarknaden med Ylva, super mys. Ska köpa en marknadspepparkaka och lite brända mandlar tänkte jag. Sedan träning, vilken jag inte ska vara så jätte aktiv på för jag är förkyld men vi ska slipa så man kan ta det rätt så lugnt. Sedan ska jag och Ylva ta en otroligt långsam promenad, återigen för att jag är sjuk. Men det är skönt att få lite frisk luft. Sen ska jag nog hem och ta det väldigt lugnt. Mysa med massa te i soffan. (Och brända mandlar :D )

Veckan har gått bra. Praktiken har gått bra. Uppgifterna på praktiken har gått rätt bra, de är gjorda i alla fall. Men sedan är det ju barnen som smittat mig, så lite mindre roligt det faktiskt. Men jag överlever. Vissa barn är så otroligt söta, ge mig ett!?! ;)

Usch när jag läser vissa saker på ställen på nätet. Man ser saker men kan inget göra. Vill så gärna. Bryr mig så mycket om det. With all of my heart. 10 djupa andetag.

Det blir nog en hel del av mannen nedanför senare ikväll. Craig Horner i Legend of the seeker. Har länge sett reklamen på tv och tänkt för mig själv; vad fan är det för skit?. Men sedan någon dag i förra veckan såg jag att han som är med är rätt snygg så jag började kolla. ILLA att man börjar kolla för att det är en snygg kille med i serien. Men var rätt såld direkt eftersom det nästan första i första avsnittet var när han stod och högg ved utan tröja typ, yeah .




/miss american dream since I was seventeen. HAHA.

5 am and the clock is ringing ..

Publicerad 2010-10-08 05:36:57 i Filosoferandet,

Upp och hoppa! Klockan ringde fem, snart dags at åka till praktiken, börjar tio över sex och slutar ett, HÄRLIGT! Vaknade varje timma inatt efter tolv och trodde det var dags att gå upp, jobbigt. Kan bero på att pappas sovit borta men men. Sista dagen på praktiken idag, för denna gången. Veckan har gått fort och jag kommer sakna. Har dock blivit lite förkyld, damn.

/m

Who you are, that's just who you are baby .

Publicerad 2010-10-04 18:22:15 i Filosoferandet,

Ännu en dag har passerat. Första dagen på en veckas VFUn var det, massa roligt att träffa alla barn igen och en hel del nya barn.  De är så söta allihopa. Jag och en liten tjej på fyra år gjorde en insats och gjorde en av böckerna vi skulle göra . Hon var massa duktig, jag gjorde iofs hälften men ändå. De hade fått en ny rutschkana på förskolan, en sådan där EU anpassad sak. Det var de värsta jag någonsin sett. Det var super lätt för nästan alla barn att komma upp (alltså även de allra minsta) och så var den jätte hög och saknade typ ett räcke där det var som högst ! Min LUV berättade att ett barn ramlat ner därifrån, men som tur var landat på fötter typ, det kunde gått riktigt illa. Irriterad man blir på sådant.. De hade en annan där innan men den var ju då inte EU anpassad så den tog de bort, fastän den var mycket bättre. Men i alla fall. Snart kommer pappa hem, då ska jag äta mig en kanelbulle, eftersom det är kanelbullens dag idag. Tummen upp på det.  Nu ska jag göra två kanelbulla till mig och pappa.

/m

Don't stop me now

Publicerad 2010-10-03 21:02:17 i Gymnastiken,

Hemma efter träning från 3-5. Först vart det två timmar för att träna UT laget. Stackars Anna drog knäskålen ur led, så hon fick åka till jourcentralen, men det gick bra. Hon fick en krycka och är hemma nu. Sedan tränade man med RM laget i tre timmar. Är rätt seg nu. Sitter här och njuter med en kopp te. Ska snart sova, det är praktik i morgon. Vi har bara en vecka nu, men som vanligt är det massor som ska göras. Det ska göras böcker, det ska läsas bok, de ska intervjuas och så ska man flyta med i verksamheten med. suck suck, det kommer gå bra men så här före får man lite ångest.

Igår vare party hos Soffan. Det var rätt kul, kände inte alla så man kände sig gött mitt i smeten. Men kul att ses och kul att hon gillade presenten. Puss på det.

Annars är det rätt okej. Är på lite hata allt och alla humör, så varning för mig !!

Floating around in ecstasy.

/m

It's britney, bitch.

Publicerad 2010-10-01 22:25:47 i Filosoferandet,

Harry Shum Jr är en "liten" pojke som är med i Glee. Jävligt grym på att dansa är han, det var ungefär det jag ville säga med det. Ska fixa en bild någon dag kanske. heh. Har sett på glee precis, de körde värsta Britney marathonet och jävlar vad bra det var kan jag säga ! Man blir sådär gött sugen på att lyssna på massa låtar med henne. Dagen har varit bra, men lite seg kanske. Eller ibland. Skola först, det var segt. Men sedan fika med emlie det var mysigt. Sedan har jag inte gjort mycket, bara tagit det lugnt. Ska nog snart lägga mig, måste peppa för i morgon! Ska bara smörja in benen först tror jag så att de håller i morgon....

I morgon blir det träning. På med nya tåskorna och bara köra ! Sedan blir det skadekurs och sedan hem till Sofia Björk för party party. Mer om det i morgon...

Ja borde lyssna mer på musik. Förstår inte varför jag inte gör det. Det är så härligt. PEACE.

/M

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela