maddepadde

Juni 29, 2011

Publicerad 2011-06-29 07:01:21 i Filosoferandet,

Min ambition när jag vaknade var att jag skulle springa det första jag gjorde på morgonen, eftersom det troligtvis kommer bli sjukt varmt idag med. Men så blev det inte, jag insåg att jag var ganska hungrig när jag vaknade. Så jag får satsa på att springa ikväll, SENT. Ska snart ringa ett samtal och fixa lite ... Tanten jag ska ringa till började inte för än vid 07.00 så har suttit och väntat ett tag på att jag ska kunna ringa. Sedan blir det jobb ifrån klockan 09.00-13.00, vilket blir bra. Tror det skulle vara grönsakssoppa idag, vilket är både roligt och gott. Dock äter jag ju min matlåda lite diskret i ett hörn, eftersom jag inte har rast men har insett att jag inte överlever utan att äta någon form av lunch. Efter jobbet ska jag la hjälpa till här hemma. Hörde något hemskt om att vi ska flytta den förbannade ställningen till andra sidan huset igen, suck. Nej nu får jag ringa henne!! /m

glöm inte bort att du är värdelös !

Publicerad 2011-06-27 21:21:58 i Filosoferandet,

Dagen började med jobb, det blev att göra korv stroganoff idag eftersom de hade tagit fram korv till mig när jag kom till köket men den blev god! Sedan åkte jag hem och diskade lite till, hade ju bara diskat lite på jobbet, och städade toaletten. Sedan har jag skjutsat pappa till jobbet och dissat träningen eftersom huvudet inte var med, tog en promenad med Frida istället runt slussarna. Hade så sjukt ont i magen bara så det blev lite jobbigt. Kollade mejlen när jag satte mig vid datorn nu, hade fått ett mejl med en operationstid !! Den 11:e augusti är det dags, mitt i rötmånaden. Så jag får springa jävligt mycket innan dess nu :D I morgon ska jag på ett möte på skogshöjdensskola och sedan till UM för att tjöta lite grann. Nu ska jag kolla tv. /m

boom boom pow

Publicerad 2011-06-26 20:48:34 i Filosoferandet,

Idag har det varit en solig dag ute. Jag började med att städa hela huset idag, vilket var lite tråkigt när solen sken utanför. Som vanligt ville jag slå sönder hela huset mitt i dammsugningen men jag gjorde det inte. Efter städningen åkte jag hem till Sofia med lite grejer som hon skulle ha och så drog vi till överby .Där fyndade Sofia ett par skor och två par byxor. Själv stog man och argumenterade för varför jag skulle köpa en till rutig skjorta i typ 10 minuter innan jag kom fram till att jag skulle ha den och när jag betala så märkte vi att den kosta 49.50, hade jag vetat det när jag började sälja in skjortan hos Sofia så hade jag struntat i det och köpt den direkt ;) heheheheehh. Sedan åkte vi hem till henne och drack lite kaffe och sedan åkte jag hem. När jag kom hem så tog jag mig en springtur, klarade 7,36 km idag med, WOHO. Kände mig lite starkare i benen i dag faktiskt, vilket är skönt eftersom jag trodde jag skulle gå under sist. I morgon blir det jobb från 9-13 och sedan hem och städa toaletten och så ska jag försöka visa mig på träningen på kvällen med, kanske inte satsa 200% men ändå försöka göra lite och stretcha så att jag kommer ner i splitt någon gång. /m

Bloggar från phonen

Publicerad 2011-06-25 20:59:22 i Filosoferandet,

Jag är mätt och trött just nu, har käkat för mycket pizza och kladdkaka men så kan det gå ibland. Annars så har jag hjälpt pappa och bror att flytta ställning samtidigt som jag blev uppäten av knott, men flyttad blev den. Fixade även lite med york. Ångesten för york har blivit ersatt av ångest inför knäoperation, den lär hända före. Igår var det roligt i alla fall. Träffade folk, åt jordgubbar och drog till och med en bugg på kvällen med, vilket gick sådär kanske men ändå ! I morgon blir det promenad, städning, fika, shopping ( Sofia ), vara smakråd och ta en Springtur, måste orka runt furukullen i morgon!! /m

Midsommar

Publicerad 2011-06-24 14:27:44 i Filosoferandet,

Idag är det Midsommar, en dag som kanske inte betydigt något speciellt för mig de senaste åren. Förra året gjorde jag nog inte så jätte mycket, året innan det var jag med Sara eller om det var tvärt om. Men i år blir majstång, nubbe, midsommarkrans och en massa folk. Jag, far och bror ska gå in till Askeröd och fira med lite grannar och annat folk, vilket ska bli roligt. Jag som inte gillar sill har fixat lite sallad och bös till mig som jag ska äta och så blir det ju jordgubbar med såklart, namnam. Annars har jag och pappa burit lite brädor idag och jag har gjort två midsommarkransar, en till mig och en till Mikael. Nu ska jag kika på lite Bones och börja med mitt hår om en timma eller så, tänkte försöka locka hela håret med locktång och det tar ju en stund.

GLAD MIDSOMMAR!!!!

/m

barbies on the barbecue ???

Publicerad 2011-06-22 08:16:59 i Filosoferandet,

GOD MORGONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN,

Jag kan börja med att säga att jag är trött, tänkte skriva klart här och sedan lägga mig en stund på soffan. Vaknade av at de började med taket idag igen... OHWELL. Är rätt trött efter gårdagens löprunda med, det blev 7,35 km, vilket jag är SJUUUUUUUUUUKT nöjd över. Har aldrig någonsin sprungit så lång, det tog 56 minuter ( kanske inte så bra tid men ) och var otroligt jobbigt. Det är typ en backe som är cirka en kilometer lång på den sträckan, märkte därefter att man vart rätt seg i benen. Men jag överlevde. Annars var man allmänt slut efter träningarna med alla barnen med, mer trött än i måndags faktiskt. Anna var riktigt trött hon med, så vi kanske var trötta bara helt enkelt, inte mer än så. Efter klockan fem när allting är slut ska jag åka förbi Sofia, :D . Blev så sur igår förresten!!! Hade beställt hem en as snygg kläänning från Nelly som jag tänkt ha på midsommar, OCH SÅ ÄR DEN SÖNDER när man får den, GRRRRRRRRRR.

Nej nu ska jag göra som på bilden, glassa lite i soffan.

/m



Last friday night.... I would do it all again ..

Publicerad 2011-06-20 07:26:50 i Filosoferandet,

Ja, morgon kaffe är det som gäller just nu. Blev väckt vid sex-tiden när det började kastas tak ovanför mitt huvud, vilket lät ganska mycket. I helgen vart det Malmö/Lund. Vilket var väldit trevligt och roligt. Firade min Carro som tog examen efter fem års studier, det är rätt länge och träffade även henns nya kille ( han var trevlig ). Idag blir det gympaskola och sedan förhoppningsvis träffa Peter och Sebbe, vilket var ett tag sedan så det vore väldigt trevligt får jag säga. Snart ska jag kolla på sista avsnittet i första säsgonen av Game Of Thrones, as bra serie.
/m

A glass of ginger ale is such an epic fail !

Publicerad 2011-06-15 21:29:25 i Filosoferandet,

Hemma efter några timmars gropträning i vänersborg. Det gick la sådär kan man säga. Fegisen i mig själv kom fram som vanligt när det var dags att snurra tsukka. Fan alltså, blir så jävla sur. Hatar spärrar i hjärnan, men det är ju inte skönt att landa på nacken .... JAJA, någon gång kanske? Hade det varit en pommes grop så hade man kört, den kan man verkligen landa hur som helst i. Anyway, annars har jag inte gjort mycket under dagen, tagit en promenad och ätit känns det som. Eller ja, var ju hos kuratorn i morse.. Hon sade saker som faktiskt stämde rätt bra. Man kan sammanfatta det som att jag tänker och handlar i tre steg, medan de andra två personerna som bor här tänker och handlar i två steg. Det klaffar inte riktigt, inte hundra procent direkt. Vi pratade om lite annat här men det angår inte riktigt hela världen känner jag. Saker som är jobbiga. Nu ska jag kolla lite tv innan det bär av till sängen, se yaaaaaaah.

/m

saying aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayo

Publicerad 2011-06-14 20:55:11 i Filosoferandet,

IDAG har jag jobbat ifrån klockan 07.45-15.30, vilket var roligt! Vart jätte trött efter lunchen men nu lever jag igen, bättre sent än aldrig. JO i morse förresten, så var det en stackare som fått stopp på stallbackabron och fick putta sin lilla hundkoja upp för krönet själv, STACKARE.

Jo, när jag jobbade så blev jag väldigt förvånad när en av pedagogerna räcker mig deras telefon och säger att det är till mig, man bara eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeH? Men det var någon från södra skolområdet som ringde och frågade om jag kunde jobba vecka 32 och 33. Vilket jag kan så det ska jag göra nu. Det ska bli väldigt roligt!!

Jaha, annars då? En bra fråga. Lite prat i morgon på morgonen och sedan lite träning och så bär det av till Lund. Ska fira min kusin som tar examen, vilket ska bli roligt.

/m

I throw my hands up in the air sometimes, saying AYO

Publicerad 2011-06-11 12:48:35 i Filosoferandet,

Sitter här och kollar vad som händer och fötter på FB samtidigt som jag käkar lite lunch. Super god lunch idag alltså, först en omelette och sedan en STOR tallrik med JORDGUBBAR, nam nam. Det är vad jag kallar en super lunch. Igår tog alla ungar studenten, jag skulle kramat Annapanna vid utspringet men jag jobbade så fick ta en massa mer kramar hemma hos henne lite senare. Lagade en kycklinggryta till barnen i alla fall och de verkade gilla den, så TUMMEN UPP. Så där var jag med lite av hennes släkt och käkade lite, supergod smörgåstårta. Sedan åkte jag förbi Krullet påvägen hem, det var lite mer folk hos honom vilket inte riktigt var inte grej så jag stannade inte så himla länge.

Sedan åkte jag hem och tog mig en springtur, gick rätt bra. Klarade 4,21 igen, STOLT. ( måste ju börja någonstans ). Sedan visste jag inte vad jag skulle göra. Pappa var och spelade poker och Mikael på bio. Så jag kolla läget med Oscar. Han och Backis skulle ut för att sedan träffa Annapanna och lite andra. Så jag gjorde valet; Var social och kör lite bil. Så vi for till Lipz och chillade en stund, men Annapanna kom inte in så vi fick gå till BS istället, är inte jätte pepp på BS direkt. Träffade i alla fall min granne där, Harald vilket var trevligt och även Björn. Efter attt man såg Björn var det lite svårt att tänka på något annat än just Björn så... Ja, ja åkte hem sedan, vid halv två tror jag, för jag var gött trött.

Än så länge idag har jag städat lite, ska åka till Emelie sedan. Kanske tar en sväng förbi Sofia med, Saknar henne. <3

/m

happy when we are together

Publicerad 2011-06-08 21:15:47 i Filosoferandet,

Banan + kakao + mjölk + stavmixer = AWSOME att dricka efter en springtur ! Idag vart det super svettigt när man var ute och sprang. Det var typ "BARA" 20 grader och ett flum som heter Madelene hade på sig långa svarta byxor och en t-shirt, varför inte linne och shorts liksom? Jo jag tänkte det först men sedan mindes jag att jag bor i skogen och skogen +  FÄSTINGAR = SANT. Det gick i alla fall bra att springa, orkade hela vägen vilket alltid är mitt mål. Sprang längsta (kanske inte fortaste) någonsin idag, det blev 4,21 km vilket jag tycket vart mycket bra.

Innan min springtur så var jag och pappa på IFK-kliniken i göteborgggggggggg och hälsade på en läkare som skrämde livet ur mig. Han kände lite på knät vilket var bra, jag fick göra en magnetröntgen vilket vart ännu bättre! Men han började prata om operation, vilket är bra så att knät blir 100%. Då, då så tänker jag direkt på NÅLAR och de gillar jag inte. Men det blir nog bra, först ska läkaren ringa....

I morgon blir det att köra pappa till jobbet, sedan hem och käka frukost och sedan ska JAG jobba lite, WIHIo, ska blir roligt !! Sedan kommer bror hem, vilket också ska bli super roligt. Nej, nu ska jag nog stänga ner.

/m

Life is no Nintendo game

Publicerad 2011-06-05 22:52:19 i Filosoferandet,

Godkväll världen !

Här sitter jag i soffan och kollar på tv, vilket jag förövrigt har gjort ungefär hela dagen. Det var lite kämpigt när man vaknade på grund av gårdagens konsumtion av alkohol, det råkade kanske bli lite mycket, men jag hade roligt. Jag och Jimmy förfestade lite på en filt utanför Fridas lägenhet och sedan så gick vi till kåren. där dansade vi och drack lite, eller massor... Så jag däckade rätt så gött när jag kom hem kan man säga. Skönt att man var ledig idag och inte behövde göra något, så man kunde bara ligga på soffan och kolla tv. Sara var här en stund med, vi lagade mat och pratade vilket var massa mysigt.

Ska nog snart gå och lägga mig, är väldigt seg just nu känner jag. Kollar på Charlies änglar på tvn, och den är nog snart slut. Annars har det varit fin fint väder ute idag men jag har inte orkat sola. Jag hade nog bara somnat i solen och bränt mig.  Gött attt slippa det !!

/m

Bränd

Publicerad 2011-06-03 18:34:41 i Filosoferandet,

Dagen började med att jag skjutsade pappa till jobbet. Sedan skulle jag åka och köpa mig lite färskt bröd, men Dagmar Karlssons var inte öppet så jag fick åka till Ritz istället. Det såg rätt dött ut först, eller ja på dörren står de att de öppnar åtta, men det var allt öppet. Hatar när det inte står rätt tider. Sedan åkte jag hem till Emelie och åt frukost med henne, MYSIGT värre. Sedan drack vi lite kaffe och pratade lite. Sedan var vi hurtiga och tog oss en löptur, 3 km i Sandhemsspåret. Jag skulle testa min nya app och den visade att vi bara sprungit 2840 m när vi var färdiga. DE BARA LÅTSAS att den är tre km, skojare där. Sedan åkte jag i alla fall hem och rensade lite rabatter på framsidan, inget ogräs kvar där. Efter det så gjorde jag llite lunch, grönsakssoppa, gott gott. Sedan stekte jag mig i solen och brände mig på ryggen, SÅKLART. Nu väntar jag på Frida och Jimmy i alla fall. De ska komma hit och grilla lite med mig. Har gjort hamburgebröd, coleslaw och hamburgredressing.. Hoppas de kommer snart så vi kan göra hamburgarna. Ha en trevlig kväll!!

/m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela