maddepadde

och inatt vill hon falla fritt!!

Publicerad 2011-05-31 07:34:33 i Filosoferandet,

Igår blev inte riktigt som jag tänkte mig. Dagen börjde rätt lugnt, gick upp , skjutsade pappa , åkte och hem och åt frukost, grejade lite i landet. Så när jag klockan var 20 över nio så ringer först vikariecentralen i Thn och frågar om jag kan jobba i morgon (idag) och på onsdag, jag sa att jag kunde jobba på onsdag och vart helt överlycklig för det. Men femton minuter senare ringer de från vikariecentralen i Vbg och frågar om jag kan jobba nu, alltså igår. Vilket jag sa ja till och jag skulle vara där vid tio så jag fick slänga på mig lite normala kläder och bara åka så jag glömde allting jag skulle haft med mig hemma. Men det gick bra och var roligt att jobba! Träffade mina grannars barn barn på kuppen med, bra jobbat tycker jag.

När jag kom hem efter träningen så försökte jag ringa pappa, skulle kolla hur vi skulle göra idag och, men han svarade inte. När jag kollade FB så hade min tränare lagt upp en länk till TTELA om att en båt brann i hamnen på Stallbacka, så jag förstod varör han inte svarade. Pratade med han nu för någon timma sedan. Det började brinna vid halv åtta, de var tillbaka på stationen vid fem-tiden berättade han. SVÅRSLÄCKT eller vad?



http://gt.expressen.se/nyheter/1.2454627/giftig-rok-nar-lastbat-brann

http://ttela.se/start/trollhattan/1.1233562-svarslackt-brand-i-stallbackahamnen

Kanelbullar

Publicerad 2011-05-29 12:31:05 i Filosoferandet,

Oj oj oj. Här hemma i huset luktar det just nu så otroligt gott, för jag är igång och bakar bullar. Jag och Annapanna ska bjuda barnen på lite fika eftersom det är sista träningen idag, och vem gillar inte kanelbullar och saft? Anyway. Idag tänkte jag göra som alla andra, eftersom det är mors dag, men lite annorlunda. Jag menar; varför vara en i mängden... ?Eller så kan det ju bero på att det inte finns så jätte många alternativ för min del. Jag har i alla fall plockat en bukett med Liljekonvaljer, Mamma plockade alltid massa liljekonvaljer på våren, som jag ska åka med till kyrkogården sedan och lägga vid stenen. Så ska jag ta några minuter och andas lite.

Efter barnens träning blir det lite egen träning, den kommer nog inte bli så jätte seriös/ansträngande men man får köra på. Får se vad vi gör. Var på Backstage igår med Anna, Oscar, Backis, Linda och Frida. Det var väldigt trevligt. Madde-jättenykter-andersson tyckte dock det var lite jobbigt med allt folk som var där. Tror jag lider lite av Ochlofobi, rädsla för folkmassor. Men men, det är bara att köra på ändå. Det blev sent inatt, skjutsade hem Linda vid två tiden men vart tvungen att ställa klockan och gå upp tidigt och handla så att jag kunde baka bullarna!!

/m

yesterday and days before..

Publicerad 2011-05-25 14:31:38 i Filosoferandet,

HERREGUD, säger jag bara. Jag bokade flygbiljett igår. Så söndag den 18 september klockan 06:25 lämnar jag Sverige och beger mig mot först Köpenhamn, sedan mot Manchester och tillsist mot slutdestinationen York När jag hade klickat på bokningsknappen igår kände jag att det blev lite verkligare och det började kännas väldigt snart. Sommaren brukar ju inte direkt vara den årstiden som går långsamast... Än så länge idag har jag och pappa flyttat en ställning, som är bra att ha när man byter tak, från Hjärtum och hem hit. Annars har jag inte hunnit så mycket mer, jo jag har kollat igenom mitt och Sofias arbete, det tar längre tid än vad man kan tro att flytta grejer från ett ställe till ett annat. Har sökt ett sommarjobb till med, eller ja "slutet av sommaren jobb" kanske man kan kalla det. Hoppas på det, men tror det är tveksamt. Jag har för lite erfarenheter av sådana dära saker tyvärr :(

Om en halvtimma eller så ska jag i alla fall åka till memmelie, vi ska nog ta en löprunda runt Spikön eller något tror jag och sedan bara ha allmänt mysigt, JAG tycker nog vi ska hyra en film eller något. Det vore ju faktiskt lite trevligt om man får säga det själv! HIHI..

Ja det ser ju lite ut som man har gått av på den här bilden men den är schnygg ÄNDÅ!!

/m

Ja, jag rimmar på !

Publicerad 2011-05-24 20:24:17 i Filosoferandet,

Sitter och försöker lösa spotify-problemet jag har på phonen, hoppas jag löser problemet. Det är ju roligt att kunna lyssna på musik när det finns möjligheter till det. Idag har jag och Sofia varit riktigt effektiva, pluggat på som bara tusan och druckit lite kaffe förstås. Har även simmat lite med Ylva, mysigt att träffa henne. Var på UM med och pratade lite, har nu raderat vissa personer ur mitt liv på alla ställen och jag säger HELL YEAH till det. Ska även börja lyssna på en grej varje kväll, så kanske man sover lite bättre. Hoppas på det.

I morgon ska jag och pappa åka till Hjärtum, av alla ställen, och hämta en ställning som vi ska ha när vi ska byta tak. Insåg rätt nyss meed att jag har ett litet sommarjobb. Ska ju hålla i Gymnastikskolan för NIF ju, vilket ska bli roligt !! HIHI. Nej nu ska jag greja lite..

/M

Tänk vad tiden gick fort, tänk så mycket vi gjort!

Publicerad 2011-05-20 10:48:41 i Filosoferandet,

Men nu är praktiken slut för denna gången ! Jag gjorde sista dagen igår, vi åker till Järfälla idag så sista dagen fick bli igår. De hade vårfest på förskolan och sjöng, fikade och pysslade lite. Efter det vart det träning, rätt ineffektiv träning men lite träning på det man ska tävla på i alla fall. Nu sitter jag här och dricker te. Jag har packat färdigt, tror jag. Det är skönt med fint väder ute, synd bara att man ska sitta i en bil hela dagen och svettas typ. Jag hann till och med överföra mindfullness skivan till telefonen med! Så jag tänkte att jag skulle lyssna på den på vägen upp till Järfälla.

Det känns som jag inte hunnit någonting på hela veckan.. Dagarna bara har försvunnit. Igår hann jag inte ens prata i telefonen när jag skulle handla/fixa luftmadrass. Orka att man är snäll mot sina vänner menar jag. Men men, så blir det. Jag är inte alls stressad? ;)

NEJ, nu ska jag tänka till lite och se om jag kommer på något jag glömt packa ner.

/m

I'm in love with judas!

Publicerad 2011-05-17 20:40:15 i Filosoferandet,

Ja! En dag VFU till är avklarad. Idag var en riktigt bra dag. Jag gjorde sista grejen i mitt lilla mini-projekt och det gick så otroligt glad och jag blev så otroligt glad eftersom det gick så bra. IT MADE MY DAY, kan man faktiskt säga. Har levt på positivitetskänslan resten av dagen !

Nu har jag nästan alldeless precis tagit ur en Rabarberkakar ur ugnen, mums, och gjort lite vaniljsås till. Ska bjuda min LUV och de andra två i arbetslaget på lite kaka på torsdag, som blir sista dagen för mig eftersom vi ska åka och tävla på fredag. Det är förskolans dag och de ska ha vårfest på kvällen så då kände jag för att göra en liten kaka som avslut. Ska plocka lite blommor i morgon som de ska få och så ska jag köpa något litet till min LUV för hon fyller år på söndag.

Det vart lite jobbigt på träningen igår men lyckades ändå hålla känslorna i styr, hyffsat bra i alla fall. Det gick bättre än annars.

ddddddddddddddah

Publicerad 2011-05-16 20:58:52 i Filosoferandet,

Ja, vad händer klockan fem i nio en måndag kväll i Maj?

Jo, en madde sitter här och andas ut efter träning. Det gick la bra på den men men som vanligt typ. Annars har det vart en helt OK dag. Praktik, sedan hem och käka lite innan träning. Det är ungefär vad jag har hunnit med under dagen. Har nog igentligen inte så himla mycket mer att berätta om dagen direkt.

/m

böcker böcker böcker ...

Publicerad 2011-05-14 15:50:27 i Filosoferandet,

Nu är jag heel död, eller halvdöd i alla fall. Har legat ute på knä i landet/rabatten i några timmar. Började i jordgubbslandet men en rens för att sedan lägga på markväv så att ogräset håller sig borta. Efter en stund hade jag skavt bort lite av handflatan, mysigt värre. Sedan gick jag på en rabatt. Jag varnar alla de som råkar ut för något som kan vara sjukt jobbigt, GLÖM INTE LANDEN. Det kommer tillbaka och biter än i arslet några år senare, vilket det gjorde idag. Jag fick dra och slita som tusan för att få med mig all skit, men fint blev det. Nu dricker jag lite kaffe. Ska nog kolla lite i den litteraturen jag har och se om jag kan skiriva lite på reflektionen.

/m

this warm fuzzy feeeeling

Publicerad 2011-05-12 17:46:18 i Filosoferandet,

Här sitter jag efter nästan en heldag på VFUn. Känner mig rätt pigg faktiskt. Hade bara 36,9 förut i temp med så nu har jag friskförklarat mig, WOOOOOOOH. Dricker lite te när jag sitter här med. Har gjort färdigt min csn ansökan och ska snart kolla lite på VFU-reflektionen tror jag, så man kommer igång. Har gjort en hel del men har även en hel del kvar. I morgon blir det 9-17:40 och sedan träning 18-20 på det. ÄR SÅ TAGGAD! Jag har inte rört mig på en hel vecka och har lite tränings/röra sig abstiens! Skippar dock träningen ikväll, men det känns bara som om jag blir massa mer sjuk om jag tar i för mycket idag. Har pytte lite ont i halsen fortfarande med så jag hoppas att det är över i morgon.

/m

HELLO HELLO BABY; YOU CALL I CAN*T HEAR A THING ! ->>> http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3Dtelephone%26aq%3Df&has_verified=1


Utkast: Maj 10, 2011

Publicerad 2011-05-10 12:09:56 i Filosoferandet,

Jensa M Olsson Skriver;

Underbart att se att vi inte är långt efter vbg (som faktiskt hade en kanondag där man körde väldigt felfritt för ovanlighetens skull). Nice!!

En annan sak som är riktigt roligt att se är den otroliga utvecklingskurva många gymnaster har haft de senaste månaderna. Många har gjort något nytt varenda träning känns det som. Som igår tex. såg jag sju salto-halv och en sträckt-salto på tumbling för först gången.

Nu gäller det att bita ihop de sista träningarna innan sommarlovet och ligga i. RM 2 får nöta varv inför tävling nästa helg och RM 1 kämpar på med att lära sig nya saker.

Världsklass!!



I'm on my way to mars! Om jag skulle DEFINERA de "många gymnasterna" så tänker i alla fall jag framför allt på 4 stycken, men det är nog lite sant överlag med. Vilket är roligt. Och det där med såg för första gången, om man öppnar ögonen och kollar lite oftare så ser man lite oftare vad som händer.

Nu ska jag POWER THROUGH en dag på praktiken och sedan åka hem och sova. /m

I'm out of control !

Publicerad 2011-05-10 10:49:33 i Filosoferandet,

Sitter här inomhus och bara vill gå ut och lägga mig och steka i solen, eller ännu hellre, vara på VFUN ! Men nej, fortfarande lite feber men inte lika mycket idag som igår och i förrgår. Så i morgon ska jag allt gå till praktiken, JAG LÄNGTAR. Har inte gjort något på två dagar nu, vilket är sjuuuuk tråkigt så ska bli skönt att det händer nått. Jag missar dock vårruset idag, BUHU. hade längtat så sjukt mycket men men. Inte så mycket att göra åt saken. Nu ska jag sega in till andra datorn och scanna in en sak till en CSN ansökan.

/m

Don't stop me now, because I'm having a good time !

Publicerad 2011-05-08 09:35:56 i Filosoferandet,

Här sitter jag framför datorn med halsont och känslan av att vara allmänt seg i kroppen. Jag har kommit så långt så att jag har lagt ut mina täcken på balkongen i alla fall, behöver byta lakan. Vaknade nämligen inatt av att båda täcken, kudden och underlakanet var pisseblött, mindre mysigt men så sant. SVETT SVETT ! Gårdagen gick rätt så bra, kollade nyss på filmen ; http://www.youtube.com/nifsarah1#p/u/0/0ske_Ou8r5k , Som Sara lagt upp (TACKK). Det är helt okej ändå, bättre än senast på de varven ja är med på. Träffade halva björnes familj med hehe. Men det var trevligt, hans mamma är så mysig. Usch det var en kille som skulle köra en dubbelvolt och som ramlade på trampetten efter andra volten, fyfan vad läskigt det såg ut. Det värsta jag någonsin sett i alla fall. Efter jag kom hem igår så placerade jag mig i soffan och stannade där resten av kvällen, tills 20 över nio. Då gick jag och lade mig. Det var nog rätt behövligt faktiskt.

Idag ska jag i alla fall inte träna, för då komer nog min hals "växa" igen totalt, och jag gillar att kunna andas, prata och äta. Det är änna rätt bra om man vill leva liksom. Ska nog försöka vara lugn på ungarnas träning med, there are no time to be sick ! NEJ, nu ska jag kolla lite på tvn, sedan byta lakan och så ta mig en dusch och göra en hårinpackning !

/madde ( hypokondrikern ) med ont i halsen !


spegel spegel på väggen där, sig varför får jag så ont i mina benhinnor jämt????

Publicerad 2011-05-03 21:46:10 i Filosoferandet,

Hemma efter en dag till med VFU och har varvat ner lite. Det gick bra på VFUn idag, en lugnt dag. Barn som kanske brukar vara jobbiga var lugna och det gjorde mycket, trots att det var en lång dag från 9:00-17:40. Sedan skjusade pappa mig till stan och jag körde innbandy, men det gick sådär. Fick ont i benhinnorna ( AJ AJ, som tusan ) efter 40 minuter så jag fick gå på styrkan istället. Jag tycker det är så tråkigt när jag får så ont så jag inte kan springa. Det hindrar mig i så mycket känner jag. Har lite ont i vänster handen med, har ingen aning om vad jag gjort dock.

I morgon blir det VFU igen, vi ska på teater i morgon vilket ska bli spännande. Sedan ska jag umgås med Emelie, vilket ska bli AWSEOME. Vi ska kanske ta en promenad, laga lite mat och sedan gå på bio. En lagom lång och mysig dag. Hoppas nämligen att det blir den tidiga bion så man kommer hem i en ganska human tid. Fick hemlite kläder idag med, två grejer. Ett par leggins och jumpsiuten här nere. Tycker den är snygg i alla fall. Det är roligt när manska ta på sig saker och de fastnar på axlarna, NOT. Men den sitter jävligt snyggt på :)

/m

en liten båt, blir ofta våt om magen när det stänker.

Publicerad 2011-05-02 21:44:06 i Filosoferandet,

Nu sitter jag här själv hemma igen, har slagit mig ner i fåtöljen framför tvn. Varit en lång och allmänt konstig dag. Bra på VFUN, lugnt, inte många barn. Sedan på träningen så vart det frustration över att det gick dåligt som gällde och allmänt ledsen. Orka det när det står en 15 pers till i hallen och kan se en. Känner när jag sitter här att man skulle kunna göra massa dumma saker som inte skulle gynna mig själv på något sätt, men ska inte göra det. Men känns som man snart hamnar där. Kan inte riktigt förkllara hur eller varför, men det känns så.

I morgon blir det VFU, en sen dag, och sedan Innebandy <3 . Den formen av träning tycker jag ju är rolig i alla fall. Tjejerna är så himla härliga och det är bara att köra på. Jag har satsat på minst ett fall varje vecka och det har jag lyckats med. Jag ramlar ju inte tillräckligt på gymnastiken eller så, fast där kör man mer på huvud, axlar och mage. På innbandyn ramlar jag på rumpan.

Jag var tvungen att vara som alla andra och vara lite > AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH < kändis åt det hela. Han är ju i staden och får en hel bild på min blogg för det. Skulle vara roligt att se honom, bara för att. Men det lär nog inte hända. :)

/madde goes rogue

THOR, valborg, träning

Publicerad 2011-05-01 21:22:17 i Filosoferandet,

Igår vare Valborg, det var en bra dag. Hälsade på min faster uppe i stugan, solade lite och hade mysigt. Vart bortbjudna vid sextiden så då for jag iväg dit en stund. Sedan mötte jag upp Sara utanför bion och kollade på THOR. Bästa filmen på länge får jag säga. Heimdall, på bilden, gjorde hela filmen tyckte jag. Helt totalt AWSOME. Så nu kan jag drömma mig bort ett tag genom att tänka på filmen.

Träningen idag var skit. Kom hem och mådde dåligt som vanligt, ROLIGT ????

/m


THO

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela