maddepadde

Benhinnor

Publicerad 2012-05-30 21:32:21 i Filosoferandet,

God dag, god morgon och god kväll sade mina benhinnor idag. Skönt att känna att de finns, eller inte. NEJ. Vi vart i vbg och tränade idag, i några timmar. Det gick riktigt bra! Fick till skruvarna ganska bra och så lite skruvar bakåt med. Tsuka-trycket var det ingen av oss som fick till och därför vart det lite jobbigt i benhinnorna. Tog i en massa då när man skulle köra det, kämpade som fasen. Och jag är inge bra på att springa fram till trampetten direkt. Men en sjukt bra och rolig avslutning. Fick bli lite jobb idag med, GÖTT säger jag. Klirr i kassan i Juni, vilket jag behöver sjukt mycket ! Lämnade in sista uppgiften i skolan igår med så det är SOMMARLOV!!!!

Nu sitter jag här, nyduschad och kollar på Terminator tre. Sjukt bra film. Gillar igentligen ettan bäst tror jag, eller tvåan är fin. Tvåan är nog bäst. Det är som med Die Hard, där är nog tvåan eller trean bäst.

/m

infinity

Publicerad 2012-05-28 21:57:40 i Filosoferandet,

Sitter här och lipar över att jag har lite ont i ryggen efter träningen, men bra gick det iaf. Körde lite tsuka-tryck som blev superbra, eller väldigt många av varierande kvalitet, och lite skruvar som blev skitbra! Annars har det varit skolan och seminarium, sedan träning med barnen. I morgon blir det lite plugg, åka till kansliet, gymmet och sedan hjälpa Linnea och Johanna lite på kvällen. En ganska lugn dag. Ska kolla öppettiderna på kansliet.

Har insett att jag aldrig tar kort längre, varför gör jag inte det? Det var ju så roligt när man gick runt och tog kort på en massa saker. Får börja med det igen. Ett kort säger mer än tusen ord. Nu ska jag kolla över mitt arbete litee, sedan kolla på Game of Thrones och sedan sova.

/m

ain't no suuuuuunshine?

Publicerad 2012-05-27 09:45:59 i Filosoferandet,

Sitter i soffan och steker lite. Vaknade för typ en timma sedan, trots att jag kom hem sent. Var ute på landet och grillade med Emeli och folk jag inte träffat på år och dar! Vilket var grymt kul. Det blev några " Hej, vad kul att se dig! det var år och dagar sedan". Det grillades lite, jag kan ju erkänna att jag inte gjorde så mkt, och sedan åts det! Spelades biljard, kollades på melodifestivalen. HEJA LOREEN säger jag. GRYMT bra jobbat av henne. Den dansen är inte att leka med. Den är inte att leka med när Emeli dansar den heller ;)

Hihi . Idag får det väl bli lite plugg någonstans mellan nu och ikväll. Ska träna sedan med och även träna barnen så vi får se hur det går. Nu tar jag en powernap innan jag ska promenera med Joel. Kom ju ändå hem vid halv 4... :)

/m

An open door

Publicerad 2012-05-24 22:28:47 i Filosoferandet,

Good night!

Ligger i sängen och kollar på revenge. Det har varit svettigt idag kan man säga. Solen har skinit hela dagen och det har funnits tid till att steka lite, vilket är gött! Hade examination förut med. Den var la som den var. Inte som vi fått instruktioner kring. Hoppas det gick bra. Har svettats på Nisse i några timmar med > 800 grader kan man säga . I morgon blir det plugg och stek ! Hoppas på en fin dag och en trevlig helg!
/ m

Tisdag

Publicerad 2012-05-22 20:49:44 i Filosoferandet,

Godkväll,
Har krupit ned i soffan och vilar mig lite. Varit en pluggig dag idag hemma hos Sofia! Sedan har jag även hunnit göra ett besök på rygg och led och även klippt mig. Hon klippte rätt mkt men är ändå nöjd, det växer ju ut! I morgon blir det lite gym, kansliet och fixa lappar, skola, kansliet igen och sedan plugg/ träna på en muntlig uppgift till tisdag .

Blev så avundsjuk på Frida idag. Jag var och grilla med Magnus på strömkarls-udden och så såg jag att frida la sig i gräset för att vänta på Jimmy. De skulle ha picknick. Jag vill med ha någon som jag kan överraska med en picknick och mysa med! Gief! Only the future can tell!

/m

Good morning, good day!

Publicerad 2012-05-17 18:54:51 i Filosoferandet,

GOOD NIGHT!

Sitter och myser hemma hos pappsen efter en lång dag. Har kört på lite spinning och varit hemma hos Sofia och slappat lite med. Följde med henne till Möllan och shoppade lite inför deras tacokväll. Vi har "grillat" lite hamburgare ( det blev i stekpannan ) med fetaost och vitlök i, nam nam. Så nu är magen mätt och goe! Annars så var det ju sista dagen av VFUn i onsdags. Barnen är så söta, kommer sakna de som ska börja skolan sjukt mycket. En flicka ville inte släppa min arm en stund, så söt. Kan tillägga att vi gjorde det omöjliga i veckan! DANSADE till intro musiken av Star Wars, sug på den. De tyckte det var väldigt roligt. Lite muffinsbak har det även blivit.

I morgon blir det nog en del plugg, ska flumma in lite referenser och bös i mitt arbete och sedan mat med bror och far på landet. Sitter här och planerar för fullt, så vi kan få till något gott. Insåg för en stund sedan att kvällen kanske inte kommer bli optimal, då båda två planerar att sitta och kolla på Hockeyn som börjar vid åtta. Men jag får bita ihop, kanske pluggar lite? TVEKSAMT. Är grymt trött.

Den mentala hälsan ligger nog på OKEJ någonstans. Är lite kluven i om man ska gå och prata med en psykolog igen eller kanske inte. Finns så mycket att prata om och ibland så vet jag inte riktigt om mina vänner räcker till. Vet att vissa av er alltid finns där men jag vet inte. Det finns så mycket.. Och jag är SÅÅ bra på att förtränga saker. Inte tänka. Stänga av och bara köra på. Och hur bra mår man i längden av det?

Någonstans i all förvirring och frågor fanns det lite svar att hämta. Lite oro att lugna. Men livet är fortfarande i morgon !



/m

Jag bygger upp

Publicerad 2012-05-14 07:38:05 i Filosoferandet,

God morgon! 07:35 och jag sitter på bussen till praktiken, där jag borde varit för fem minuter sedan. Vet inte vad jag tänkte igår när jag ställde klockan, men att jag inte tänkte alls var svaret på den frågan. Ställde den BARA en timma senare än jag borde > rätt illa. Men jag var helt slut igår efter helgen så jag skyller på det. Började helgen med prat och mat på donken med björne, vilket hjälpte mig i mina problem med mig själv. Sedan kurs 18:00 till 21:00. I lördags fortsatte kursen med teoriprov vid 09:00 och sedan körde vi på till ca 21:00 igen. Åkte sedan förbi Johnny och Sofia, för Johnny fyllde trettio! Gratulerade honom och sjöng lite Singstar innan jag åkte hem och sov igår var det kurs från 09:00 till 17:00 och sedan blev det en promenad med Frida och lite zelda spel med Magnus. Oscar och Anna kom förbi en sväng med :) det var nog allt just nu. Ska se om jag överlever denna dagen på vfun! ( längtar redan till nästa helg)

/m

Vårruset!

Publicerad 2012-05-09 22:13:25 i Filosoferandet,

Dåligt med bloggning det sista. Men har varit lite sjuk vilket innebar att hela min lägenhet och livet falerade. Tävlade och greja i helgen och så äre fullt upp på praktiken. Vårruset är i alla fall avklarat och det ser ljust ut inför kraftprovet då knät höll och konditionen var okej. Nu dags för lite plugg inför dommarkursen i helgen och sedan sängen! /m

DANSA; PAUSA.

Publicerad 2012-05-06 21:14:52 i Filosoferandet,

God kväll,

Min dag började med att jag efter jag vaknat mindes precis vad jag drömt. Jag vet att jag drömde om mamma, och mer än så vill jag nog inte berätta. Det var tyvärr ingen positiv dröm :( Men men. Bra på att förtränga saker som jag är så har jag inte tänkt på det mer idag. Tog mig en promenix runt slussarna och cyklade sedan till strömslund för att hälsa på Peter och Sebbe. Mysigt med lite kaffe och Wii-spelande blev det. Sedan satt jag på strandgatan i några timmar med Magnus och Ema och sedan spelade jag och Magnus lite Zelda.

Igår vart det tävlingsdags igen! Falkenberg reste vi iväg till. Efter en LÅNG dag kammade vi hem en fjärde plats, och det bästa med hela dagen > VI TRÄFFADE LASSE KRONÉR ! VÄRT. Hade en sjukt rolig dag med tjejerna. Tog mig även till Olearys efter hemkomsten och hann med ett glas vin. I fredags var Vanja och Frida här och myste. Så jag har verkligen hunnit med mkt i helgen! Nu ska jag snart borsta tänderna, har redan krypit ner i min onepiece och ska snart plugga inför dommarkursen i helgen.

/m

Ps. Det finns hopp om att reda ut känslor! Ds.



Hosthost

Publicerad 2012-05-03 19:52:06 i Filosoferandet,

Tjo, ska lipa lite för att jag sitter i soffan, mår dåligt och känner mig tjock för att jag inte kan träna för att jag har ont i halsen och har feber! SUCKS!!! Kämpade mig igenom praktiken idag, innan pappa kom och hämta mig. Vi åkte till gbg och hämta mina ilägg till skorna. Somnade påvägen dit. Sitter nu och försöker att inte somna. Kommer nog lägga mig vid niotiden. ZzzzzZzzzzzzzzZZZ. Det var allt jag ville säga! Hejjj! /m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela