maddepadde

Sommar

Publicerad 2012-06-27 18:15:04 i Filosoferandet,

Oj oj. Nu var det allt ett tag sedan jag skrev. Har till och med fått igång datorn och kollat runt lite, och betalt räkningar vilket var mindre roligt. Idag var det andra dagen på sommarjobbet. Det gick bra. Lite små-missar blir det men jag tror/Hoppas att de tycker jag är duktig i alla fall. Lite krångel med granuldisken idag men annars fint. Snart blir det en promenad med Linda och Ema. Runt slussarna kanske det blir eller något.

I helgen var det Midsommar, vilket var sjukt roligt. Lite traditionell blev den. Sill till lunch, snaps, snapsvisor, grillat på kvällen och mys framför en brasa med Whiskey till. Inte så mycket whiskey för min del men vinet var gott det med. Vi gjorde även en stång och lite kransar ! SUPERMYS.

Kan tillägga att jag är sjuuuuuukt godisgodisgodisgodiiiis sugen !!

/M



13;36

Publicerad 2012-06-14 13:26:25 i Filosoferandet,

Måste bara berätta att mina nya löparskor är jättesnabba. Tog två minuter av tiden på fem kilometer, vilket är awsome!! Jobbar nu btw. Eller har diskat klart så nu har jag soffhäng för mig själv med mobilen. I eftermiddag blir det chili. Ps. Har shoppat en riktigt snygg blus med, som är med på bilden ds. /m

Oh well.

Publicerad 2012-06-10 22:03:40 i Filosoferandet,

God kväll! Kom hem från lite mat och allmänt chill hemma hos Linda. De hade grillat och grejer, vilket man tackar för. Alltid trevligt. Nu är jag i alla fall LEDIG i några dagar, tills torsdag, innan det är dags att göra sista dagen innan det riktiga sommarjobbet börjar efter midsommar. Sedan har vi gympaskolan nästa vecka, men det är ju en annan femma kan man säga! Ska på möte inför det i morgon. Sitter här och funderar på hur jag ska lägga upp morgondagen. Det är möte vid fem på strandgatan. Springa för det eller efter? Gå till gymmet eller inte? Vi får se. Ska börja med att tvätta i alla fall. Det är ju alltid en början. Har bokat tid vid 7, så ska lägga mig nu så jag är lite pigg i alla fall. Men en springtur skulle vara gött. Inte helt omöjligt att det blir det. Får nog bli solo, men nu ska jag stänga ner! PS. har ont i fötterna. Ds

/m

Morgonblogg

Publicerad 2012-06-10 06:24:20 i Filosoferandet,

Sitter på bussen påväg till lilla Edet för lite jobb. Fjärde dagen nu, gött. Det är ju nästan en hel arbetsvecka ;) gilla att det låter som bussen får vattenplaning, NOT. Annars är det ok. Kolla film igår kväll, vilket var gött. Lite lagom sådär. Satt nu på morgonen och funderade på när jag ska ta min '12 dagar på plus' gratisgrej? Ska kolla hur schemana ser ut nästa helg, är det bra så tar jag det nog på torsdag. Nu orkar jag inte skriva mer ./m

Storhetsvansinne

Publicerad 2012-06-06 16:15:28 i Filosoferandet,

God eftermiddag!

Har flytt ut till far på nationaldagen. Fick storhetsvansinne när jag stod bland liljekonvaljerna, underbart. Överallt fanns fom. Kärlek! Har även bokat flyget till Frankrike! Så i augusti ska jag iväg och steka, hälsa på Maia i Grenoble. Taggar. Har bakat äppelkaka, äppelpaj, äppelmos och gjort hallongrottor med äpplemoset i. Allt för mina gymnaster. Väntar nu på kycklingen som är på grillen, ska snart göra lite potatissallad med avokado till kycklingen, mums vilken god mat jag får idag.

Igår såg vi prometheus. Den var sådär. Den snyggaste killen dog först. Man bara hallå?! Hur tänkte ni där egentligen. Min sammanfattning av filmen är att alla utom en dog och det uppstod en Alien, the end. Hade trevligt sällskap i alla fall.

I morgon blir det jobb, lindkullen. Vilket även de tre resterande dagarna omfattar. Men det är gött. Annars blir det svårt att bo kvar i lägenheten.

Hoppas på lite sommarvärme snart, vore härligt. Ligga och lata sig lite, bara vara. Som idag. Jag har gjort saker, saker som får mig att må bra. Vilket är underbart. Är påväg att hitta mig själv igen. Inte för att jag gjorde det innan typ gymnasiet, men nu känns det som man är på rätt väg. Har kanske hittat en topp i mitt välbefinnande nu. Ska försöka hålla mig kvar här. Såg en irriterande bild på vissa personer på fb förut, men det känns okej. Det är därför det känns bra. Jag lade mig inte och grina i en hög, utan bara kollade och sedan klicka bort den. SKÖNT!

/m

Godnatt

Publicerad 2012-06-03 21:48:42 i Filosoferandet,

Hemma efter en lång dag med alldeless för mycket Ebba och Didrik! Mina gymnaster kämpade på bra idag! Slutade 42 av 101 lag, vilket är GRYMT av dem. Många skratt och glada miner har helgen haft. Mys på Olearys och tävlingsresa med tjejerna är härliga tider. Skall MINNAS denna helg, och förtränga Ebba och Didrik. Sthlm, fram och tillbaka på två dagar erbjuder mkt. Donken lite här och där, snygga killtränare, Aulafilmer, en för hård luftmadrass, konstig frukost, nervositet och en sjukt stor gymnasieskoLa!. TACK ALLA!
Hittade lite kort i mobilen från Lund.!
/m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela