maddepadde

Jag ser mig i spegeln

Publicerad 2012-10-31 17:24:27 i Filosoferandet,

Men vad är det man ser? Är det jag eller någon annan? Svaret på den frågan är just nu att jag inte vet.... Det känns som jag är mitt i mellan allting. Skola, jobb, vänner och allt där till. Jag är nöjd med allt jag har, något annat säger jag inte. Men enda så är den där, den där känslan. Som säger till hela min kropp att det finns en saknad. Det finns en ganska självklar saknad samtidigt som det finns en jag inte blir klok på. En person som jag skulle vilja läsa tankarna på, få veta vad som händer där inne egentligen. När ska jag få veta?

Ligger på min röda fluffiga Ikea matta, har tänt lite ljus, lyssnar på Lasse och försöker andas. Tre djupa, eller kanske några fler? Försöker trycka bort alla känslor som jag inte kan identifiera. Dem som jag egentligen är ganska rädd för.

Jag har så många frågor och inga svar!! /m

Trötthetens höst

Publicerad 2012-10-23 22:49:11 i

Det blir ju aldrig ljust ute längre, vädret gör mig sjukt deppig. Känslorna svallar inom mig. Hittar liksom inget framåt eller bakåt eller åt sidan? Samtidigt så är hösten väldigt fin, färgerna är helt underbara. Synd att man inte får njuta av dem i solljus dock. på söndag blir det mörkare med, vinertid på ge!

Just nu försöker man fokusera på pluggandet, men det går sådär. Tentaångesten kryper sig redan fram. Snart andra tentan på hela utbildningen, illa. Provade ett nytt träningssätt igår i alla fall, brottningsfys. Det var jätteroligt men sjukt jobbigt. En och en halvtimma intensivt kan man säga. Lite skillnad på 'spring fram, gör det där, gå tillbaka' som man är van vid. Till helgen blir det marknad, jobb , fest och träning! Varför inte göra allt på samma gång liksom? /m

Now here you are again so let's skip the 'how you been'

Publicerad 2012-10-01 06:17:47 i

Tänk att det blev morgon igen. Det är som om att natten sett allting och stilla sjunger med. En elegi för alla sorger den där hösten handla om.

Allting skär igenom cementen. Regnet, vinden och vattnet. Bladen har börjat gulna och min sista vfu går mot sitt slut. Bara fyra dagar kvar, sen blir det skola för hela slanten. Måste bara säga att det är fruktansvärt tomt på stallbacka när det inte jobbar någon på Saab, lite kusligt! Ibland då jag glad att gymnastik är en innomhussport, för då slipper man regnet ;) annars så ska jag försöka baka lite sen! /m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela