maddepadde

Sunny day

Publicerad 2013-05-29 21:47:59 i

Var ute i mitt framtida hus idag, underbart. Solnedgång och grillning, awsome. Helt nöjd med dagen. Men jag vill flytta nu! Inte sen. Längtar ut i skogen!

/m

Du frågar mig vad kärlek är...

Publicerad 2013-05-27 21:45:22 i Filosoferandet,

En dag i maj, slutet på maj. Jobbade tidigt idag och har efter jobbet gymmet lite och sedan varit på en "sommarfest" med jobb folk. Det var trevligt, lite lekar och så och mat efteråt. Sitter och väntar in ett skype möte med maia.I morgon blir det i alla fall jobb sen en löptur!

Helgen var .. Spännande kanske man kan säga, bjöd på många olika grejer. Kanske en lösning på lite problem, kanske inte. Mors dag i söndags med. Jag och pappa var och la lite liljekonvaljer hos mamma. Hade hon funnits här så hade hon varit ute i skogen och plockat massor med liljekonvaljer. När de kommer är våren verkligen här och bra minnen kommer tillbaka till mig.

På lördag blir det i alla fall Paris, ska bli såååå kul.!

/m

Because Of you.

Publicerad 2013-05-20 20:36:14 i

I know that if the sky would fall, I would survive it all. - because of you.

God kväll bloggen. Länge sen man skrev här. Sitter nyklippt hemma hos Ema, kollar på film och dricker te för att bota halsen. Ska gymma i morgon innan jobbet tänkte jag. Tankarna är i förvirring. Känslor upp och ner. Vi får se vad tiden säger...

/m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela