maddepadde

You've disobeyed my orders, son.

Publicerad 2012-11-30 09:39:00 i Filosoferandet,

God morgon!

Sitter här hemma hos Super Söta Sofia och väntar lite medan hon viker lite tvätt ;) hihi. Nej men. Jo. Jag surfade runt lite på facebook förut, kolla det vanliga och så. Det hade ju inte hänt speciellt mycket då det kan blir så att man loggar in liiiite för ofta från telefonen nu för tiden. Vilket igentligen är ganska tråkigt då man kanske missar en del saker då layouten inte riktigt är den samma som på datorn. Men men... Jag blev i alla fall välidgt facinerad av en sak. Såg att en vän från Englad (York) hade lagt upp en bild på sig själv och sin pojkvän, kul tänkte jag och så gillade jag den. Såg sedan att hon hade ändrat tillbaka sitt namn till "den ryska versionen" som inte allls var lik hennes "riktiga namn/hur man uttalar det" . Det här är ju inte direkt likt Anna Bezbordova liksom.... >>> Аня Мойпапасамурай <<< Det är välidgt spännande att det kan bli så himla olika tycker jag. Det kanske är ryska man ska lära sig? ;) så kan man säga sen att man kan liiiite tyska, liiiite franska och liiite ryska ;) 
 
Sen ska jag tillägga att jag har fått jobb! Hejja mig ! Så här ser det ut! Den 21 januari kommer jag att börja jobba som förskollärare på Nygårdsskolan i Nygård. Det ska bli sjukt roligt! Personalen verkar superbra och även stället. Är dock väldigt nervös, samtidigt som det känns som jag inte riktigt fattat att jag fått jobb och kommer börja jobba. Jag lär väl stå där första dagen och få en käftsmäll när det slår mig att "ja nu är det dags att jobba".
 
 
Men nu får det nog räcka. Måste ju börja/fortsätta plugga nu,,... Den där C-uppsatsen skriver inte sig själv. Plus att vi klockan elva ska iväg på en intervju, som senare idag ska transiberas.
Peace.
/M

Tisdagskväll i november

Publicerad 2012-11-27 17:27:01 i Filosoferandet,

God eftermiddag ,
Idag är en trött dag. Släpade mig iväg till vårdcentralen i morse ( läs : bästa pappa skjutsade mig) för att tjata lite om magkatarr. "Ät omeprazol" sa läkaren. Så skickar vag en remiss så du får göra en gastroskopi. "Härligt och underbart" sa jag ( läs: HJÄLP!?.). det känns lite läskigt faktiskt men orkar inte riktigt stressa över det just nu.
 
Sedan till skolan för att irritera sig MASSOR på att vi inte får våra böcker som vi behöver, plus att ingen vGrevarna på om de vill bli intervjuade eller inte! Grr. Men men, vi fick gjort en del i alla fall och i morgon har vi iaf några intervjuer inplanerade, hoppas går bra. 
 
Känner mig just nu lite seg just nu. det är segt och lite tråkigt att behöva sitta ner så mycket som vi gör. Aja tycker ju det är lite roligare att vara i rörelse. Jag kanske tar mig en promenad om en stund, bara för att komma ut lite och få lite luft, lite skönt sådär.
 
/m

Fighter

Publicerad 2012-11-23 22:58:28 i Filosoferandet,

God kväll,
ska bli lite bättre på det när nu då. Är gör trött men ska dra ett kort inlägg i alla falmediet vart en bra dag idag med. Vi var kanske inte effektivast i Sverige idag i skolan men mysigt hade vi! En alldeles för lång lunch idag igen, men många skratt. Det blev en liten simtur (läs mest bastubad) med Frida innan vi kilade hem till henne för att göra lite tacos, för lite folk skulle komma förbi. Vid sex kom gänget och vi käkade. Satt sedan och prata om lite skidplaner för nyår, just nu ser det ut som det blir hemsedal men vi får se. 
 
Kollade lite snabbt på Nelly nu. Vad om denna på damsupen? Mitt enda proble
 
 
 

The smell Of "tigerbalsam" in the evning!

Publicerad 2012-11-22 22:05:39 i Filosoferandet,

 
 i alla fall .

Ska börja med att berätta att idag varit en sån där superdag, där det mesta gått ens väg. Kan checka av intervju nummer två i mitt liv från listan, samtidigt som jag bestämt mig för att tacka ja ( och har tackat ja ) till ett annat jobb. Mrs Wickelgren och jag fick båda två godkänt på en tenta i vetenskapsteori ( läs att vissa av oss var lite mer humana och hade två fel medan någon annan hade full pott och alla rätt). Vi fick även godkänt på en annan uppgift som vi gjort tillsammans, stort grattis till oss och alla andra sötisar. Det känns helt underbart. En stor sten/tyngd har släppt från bröstet. Det känns bra helt enkelt.

 

Där vi satt i matsalen på HV var det allt bra mysigt, och även lunchen. Men just den sådär stunderna vid de vita borden vid fönstrena, mitt i svammelt av alla röster från människorna trivs man fruktansvärt bra. Stunder som dem kommer jag att sakna. Stunder som dem kommer inte heller tillbaka, så det gäller att suga ut lista lilla droppe ur dem. Njuta av dem, le och skratta.

 

Svischade även förbi hemma hos Emelie idag. Drack lite te och pratade. Hon åker till Sälen för att jobba på lördag så man får la se när man träffar henne nästa gång. Kommer saknà henne massor. Sedan blev det lite barn-träning, eller ja. Först blev det två timmar med smärta. Knähelvetet låste sig och jag var inte allt för vig där en stund. Skulle passa en av tjejerna och då knaka det till som fasen, vilket var svinbra då smärtan släppte. Den släppte lagom till min egen träning så jag fick allt till några dubbelvolter idag, vilket kändes jättebra. 

 

Så nu sitter jag här i soffan. Klockan 10 en torsdag i november och känner mig rätt nöjd. Jag skulle ju försöka vara mer positiv och dagar som den hör gör det lite lättare, tummen upp på det.

/m

 

 

Skövde and back

Publicerad 2012-11-04 17:21:56 i Filosoferandet,

Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela