maddepadde

Näst sista dagen på året!

Publicerad 2011-12-30 17:12:35 i Filosoferandet,

Hojt!
Sista dagen på året nu då. Har varit och shoppat maten inför i morgon och kilat runt på överby en sväng med Backis, vilket var trevligt. Nu sitter jag och väntar på att jag ska skjutsa upp bror till stan. Hade varit gött med lite svett! /m

It's not about the money money money ... We don't need no money?

Publicerad 2011-12-29 09:13:09 i Filosoferandet,

Sitter och "nätshoppar", fast det är inte så mycket shopping utan jag tittar mest. Har bestämt mig för att jag ska köpa fyra stycken kuddar i alla fall, för att ha i soffan och i sängen. Ska köpa vita kuddar utan fodral på IKEA har jag tänkt mig och sedan köpa fodralen på andra ställen. Hittade de här på HM och blev sugen. Blommor och färger, det kan ju inte bli fel? Hittade ett duschdrapperi med, hehe.

Annars så sitter jag här och väntar på ett samtal från Sofia. Sitter även och filosoferar på när jag ska ringa till han som har hand om lägenheten för att få nyckeln. Klockan 9.10 känns lite tidigt. Men jag fick ringt och satt på elen igår i alla fall, hejja mig.

Nytt

Publicerad 2011-12-28 12:37:36 i Filosoferandet,

Köpte mig ett skrivbord till lägenheten. Så slutar det när man går in på myrorna och letar efter en hatt!

/m

Dagens

Publicerad 2011-12-27 14:11:00 i Filosoferandet,

Har grejat lite här hemma idag, bestämde mig för att laga symaskinen och jag lyckades. Nedan är resultatet. Ska till stan nu! / m

Kaffe, kaffe, kaffe ..

Publicerad 2011-12-27 08:31:21 i Filosoferandet,

Har gett mig in i kaffebryggarna och espressomaskinernsa värld. Jag har planer på, inför flytten, att köpa mycket saker på second hand och antik-affärer och vill därför köpa en riktigt grym kaffemaskin. Drömmen är den på bilden nedan,

Ascaso DREAM

,men den har jag gett upp för länge sedan. Känns inte riktigt värt att lägga 6 695:- på en kaffemaskin just precis nu, jag är studen = FATTIG. Just nu är jag verkligen fattig med. Lite folk fyller snart år och eftersom jag var i England i höst så är inte ekonomin på topp just nu. Men jag får leta vidare.

PS. Vuxenpoäng till mig eftersom jag precis betalade hyran på lägenheten ! Ds.

/m

Skridskor

Publicerad 2011-12-26 14:41:55 i Filosoferandet,

Sitter här och är ganska död just nu. Klockan 11.30 idag vart det nämligen skridskoåkning i slättbergshallen med faster och kusin ( Och Harry, pappa och Mikael). Vi kom hem för cirka en timma sedan, så vi åkte rätt länge. Kände när jag stog där på isen hur go träningsvärk i rumpan jag kommer ha i morgon, benen lär nog vara rätt så stela de med känner jag. Sedan, om cirka en timma, så ska jag åka till Emelie och mysa lite innan vi ska gå på bio. Vi ska kolla på den nya Sherlock Holmes filmen, som Noomi Rapace (?) är med i, det ska bli spännande. Jag tycker sättet som den första filmen är uppbyggd på är väldigt bra och hoppas 2:an håller måttet.

Det är lite småroligt. Pappa och Mikael sitter/ligger bredvid mig och "Kolla på fotboll" = båda ligger och sover, Mikael ligger och pappa sitter.  haha. Nej nu ska jag ringa Ylva.

/m

Merry Christmas!

Publicerad 2011-12-25 13:10:00 i Filosoferandet,

God fortsättning!

Hade en supermysig julafton. Jag och pappa började med en promenad på morgonkvisten och sedan gjorde vi i ordning det sista innan vi åkte till min faster. Väl där bjöds det på glögg och mat. Vi missade nästan hela kalle, men inga sura munnar för det - vi får längta lite extra till nästa år. Sedan så spelade vi en massa spel, åt godis, drack kaffe och hade mysigt. Fick superfina julklappar av far och bror, bland annat en stekpanna och en fotoram. Nu ska jag fortsätta mysa med lite tv och bara umgås.

/M

Dan före doppare dagen.

Publicerad 2011-12-23 19:54:16 i Filosoferandet,

Idag har jag spenderat många timmar i köket. Vaknade vid sju av att pappa råkade fick-ringa mig, mindre roligt men men. Somna om kunde jag inte så jag gick upp och åt frukost, vilket var lite mysigt för det var fortfarande mörkt ute. Sedan drog jag igång med julskinkan vid halv 9, den stog länge i ugnen. Under tiden som den var där så kokade jag gröt till ris a la maltan. Sedan kom far och bror hem och vi drack lite kaffe. Sedan drog vi igång med revbenen och griljerade skinkan. Efter det så bakade far bröd och jag städade lite. Tog mig en liten promenad där någonstans med. Sedan så blev det att göra jansson och köttbullar när jag kom in, och ägg. Plockade upp tomtar och pyntade lite här och där med, la fram lite dukar och så. Sedan så åt vi supergod julmat, och jag provsmakade julgodiset som var supergott. Ska ta med lite till min faster i morgon. Efter det så klädde vi granen och spelade lite spel och drack glögg. Nu sitter vi alla i soffan och väntar på På Spåret.

För att sammanfatta det så har det varit en supermysig dag!

/M

Bild från förra året

Tända ljus och varm oboy

Publicerad 2011-12-22 08:11:46 i Filosoferandet,

ATJOOO! Och snor från näsan, som aldrig tar slut. Så har mina senaste dagar varit. Jag jobbade även igår och i tisdags, på Ylvas VFU ställe. Första dagen på en 1-5 avdelning och igår var jag på småbarn. Det vart lite roligt i tisdags när jag jobbade. Såg först vår gamla mattelärare, från gymnasiet, som lämnade av sina barn. Sedan fick vi oss en liten spya i present sådär lagom till frukosten, mindre kul, men bara att jobba på. Var även hos Ylva i tisdags, myste och sov över hos henne. Det var verkligen supermysigt. Vi lagade mat, tände ljus, bytte julkappar och bara var (kollade på julkalendern med).

Igår gick det bra på jobbet med. De små barnen var så himla mysiga. Träffade även Frida en sväng för en promenad och så bakade jag och Emelie julgodis med. Vi gjorde någon grej täckt med choklad och skumtomte fudge.

Idag tänkte jag mig att jag skulle göra lite vörtbröd och så baka upp lite dumlekola som jag har här hemma med. Blev nämligen väckt av en som frågade om jag ville jobba idag. Men jag fick så fint tacka nej eftersom min bror tog bilen och åkte. Jag får väl börja så jag blir klar. Kan kanske lägga upp någon bild sedan.

/m

Soffan

Publicerad 2011-12-19 21:13:34 i Filosoferandet,

Ligger i soffan och kollar på en film med far. Känns skönt att kunna säga att man ligger i en soffa, med tanke på att min rumpa in sett en soffa sedan september. Har julpyntat lite här hemma idag, med gardiner och blommor. Hann med lite simning med. Vilket kändes helt ok i knät. Hälsade på på träningarna med. Kul att se alla och kul att alla var glada att se mig. Jobb i morgon!
/m

HOME, at last.

Publicerad 2011-12-18 22:14:56 i Filosoferandet,

Här sitter jag i fotöljen framför tvn och tittar på Bridget Jones dagbok. Märkte precis att hon som spelar spöket Margret eller what ever var med på ett hörn. Det är skönt att vara hemma. Bara kunna vara, eller umgås. Har grejat lite här hemma idag, varit hos Sofia och myst och sedan vart jag hem till Linda på lite glöggkalas. Avslutade dagen med en promenad med Sebastian och Peter.

Direkt igår när jag landade så åkte jag till Sandras 25 års fest, vilket var nice. Alla var där. Blev mosad i dörröppningen av alla (läs mest Frida och Ylva) vilket kändes bra och var roligt. Var superkul att få träffa alla samtdiigt. Har saknat alla enormt mycket ! Nu ska jag snart lägga mig. Det är en dag i morgon med. Kanske blir en lite promenad till morgonen.

/m

PANIK

Publicerad 2011-12-16 17:57:26 i Filosoferandet,

Dagen började helt okej. Jag kämpade mig igenom mitt program för knät, kände att jag var tvungen. Är fortfarande inte hundra procent frisk men det är bättre. Började sedan packa lite lätt efter frukost. Insåg snabbt att allting inte skulle få plats = PANIKEN infann sig jävligt fort i kroppen. Fick checka in en väska till och sedan dra iväg till stan för att skriva ut ett nytt boardingcard och säga hejdå till Mikaela. Vi käkade lunch och gick sedan till stationen. Sedan gick vi hemåt, jag köpte mig en väska på vägen hem. Har sedan dess packat och hållt på med väskorna. Den ena väger nu 18 och den andra 15 kilo. Jag får ha 20 respektive 15 kilo. OCH då måste jag lägga i ett par skor till och tröjan jag har på mig nu. Jag vill verkligen inte betala övervikt, det är så förbannat dyrt. Har vägt på en våg här och hoppas verkligen att den stämmer. Det tråkiga är att jag kommer oroa mig över det tills jag faktiskt står där på flygplatsen och har checkat in väskorna. Ska försöka vara lite social med resten snart, sista kvällen som det är.

Helt sjukt att jag sitter här och skriver att det är sista kvällen. Har varit här i sedan i September, helt sjukt. Har hunnit ångra mig några gånger på vägen men tror att jag har fått ut väldigt mycket av upplevelsen. Är förövrigt hungrig, och vi ska inte äta för om en timma. Suck.

/m

Jag hör varje tåg

Publicerad 2011-12-15 12:28:07 i Filosoferandet,

Jag ska bygga mig en båt och segla tills det blir vår!

Nej. HEJ! Jag sitter här i bibblan och väntar på Maia, vi ska luncha. Jag mår dock fortfarande inget bra. Men det är bara att välja mellan att ligga hemma och spy och hålla ut. Idag måste jag hålla ut med tanke på att jag har franska provet sedan. Har lämnat in portfolion nu iaf, heja. Lite Per Gessle såhär i lunchtider gör dagen lite bättre. /m

Det kryper i hela mig snart

Publicerad 2011-12-14 12:35:15 i Filosoferandet,

Ja, så sant. Har inte gjort något de senaste dagarna, vilket för förbannat tråkigt och man blir inte så mycket piggare direkt. Känner att det börjar krypa i kroppen nu. Är så sjukt sugen på en promenad! NU, give me. Annars så stannade jag hemma från föreläsningen för att jag fortfarande inte är bra och så har jag tvingat Alicya att komma hit och plugga franska med mig också, vilket är bra. Behöver verkligen superplugga lite innan provet i morgon. Hoppas det går bra. Måste köpa lite julkort i morgon med, kanske. hmmm..  Hoppas HOPPAS HOPPAS verkligen jag mår bra i morgon. Dagarna går inte direkt fortare när man inte kan göra någonting, fuck. Är hungrig med. Men han som städar håller på i köket, så jag får vänta.

/m

Jag springer allt jag orkar !

Publicerad 2011-12-13 19:09:14 i Filosoferandet,

Sitter och lyssnar på en Kent låt som jag vet att jag lyssnade sönder på Kreta 2008, skönt med lite Nostaligi (känner sig bara LITE äldre när man tänker/säger så). Har varit och fikat på stan, supermysigt. Alltid trevligt att träffa folk. Mowhwhwhhwh. ;) Nu blir det lite chill och förhoppningsvis lite te med Mikaela snart !!!

/M

Blåsigt

Publicerad 2011-12-13 11:30:57 i Filosoferandet,

Det blåser utanför fönstret, men solen lyser. Mår fortfarande inte bra. Är lite lätt illamående och sjukt trött. Det står inte mycket på schemat idag heller. Hade velat ta en powerwalk, men får nog skita i den vilket är tråkigt. Ska gå in till stan vid 14.00 och dricka lite kaffe i alla fall.  Hatar att känna så här. Känna sig seg, trött och orkeslös. Finns inte så mycket man kan göra här heller. Utan man stänger änna in sig i sitt rum, vilket är lite tråkigt.

Fick ett supergulligt brev idag från Frida och Ylva, med presenter i. Fick ett par supersnygga örhängen, TACK, och lite smågodis , hihihihi, som ska få bli min färdkost på hemresan. Snar kommer de och ska kontrollera mitt rum. Så jag har fått superstäda lite såhär på morgonen. Tror jag kanske väckte Sebastian med, men jag ger bara igen för igår, då jag hörde honom väldigt mycket ! ;)



Måndag

Publicerad 2011-12-12 12:49:13 i Filosoferandet,

Sitter här och somnar snart. Har legat hela natten och mått illa, vilket har varit jobbigt. Är trött trots att jag "sovit" från 10 till 09.00, suck. Tryckte i mig frukost förut, vilket gjorde det lite bättre men långt i från bra. Har kämpat mig bort till tvättstugan och slängt i min tvätt med (Var verkligen tvungen för jag har inga rena kläder). Behöver igentligen handla med, för jag har ingen mat och skulle behöva ladda på pengar på min telefon med. Men orken för att göra något av det finns verkligen inte. Funderar på om jag ska försöka äta något igen, om en stund. Suck. Vill verkligen köra Sumba sedan, men det kommer inte bli mycket av det om jag känner mig såhär mycket längre.

/m

York, Liverpool, födelsedag !

Publicerad 2011-12-11 16:18:36 i Filosoferandet,

Jaha. Nu var man 21 då. Roligt värre.

Det var jätte roligt att pappa, Mikael och Harry kom hit. Fastän vi kanske inte gjorde så mycket igentligen så var det skönt att se dem. Vi var på The Cavern i fredags, vilket var supermysigt. Livemusik och cider. Sedan kollade vi runt lite i Liverpool och så. Här i York så gick vi till favoritcafét och käka hamburgare, kollade vart jag bor och gick runt på stan.

Igår så fyllde jag ju år. Det firade vi med utgång. Förfesten var supermysig och rolig, vi var hemma hos Mikaela och Kevin. Sedan så tog vi en taxi in till stan, till The Evil Eye, en trevlig pub (Som Johnny Depp gillar, tydligen). Sedan gick det lite utför för min del. Jag blev jätte full så vi fick åka hem. Idag så mår jag som jag förtjänar, fastän det är jobbigt att må dåligt. Så idag händer det inte mycket. Det jag gjort hitills idag är att äta frukost typ, inte mycket mera. Ska laga mat senare med Mikaela, det är allt. Stort tack till alla !

/m

Coffe break from nothing.

Publicerad 2011-12-08 11:26:56 i Filosoferandet,

Har hamnat här framför datorn ännu en gång. Märkte när jag kollade min mejl att min föreläsning är inställd, vilket är lite skönt men samtidigt lite tråkigt. För nu har jag helt plötsligt ingenting att göra till klockan 16:30. Man hinner kolla grymt mycket serier innan klockan blir så mycket. Får försöka vara lite kreativ. Kanske ska gå in till stan och köpa lite insalgningspapper så man kan slå in lite julklappar? Får se. Är inte så sugen på att gå dit. Ska dock ta en promenad senare idag, får kanske sällskap till och med, vilket är trevligt. Ska nog göra lite franska innan franskan med. Repetera fraser och annat bös, så det går bra på lektionen. Sista lektionen innan muntliga, är nervös.

Sitter och kollar på lite kort från Angered 2009. Alla är så glada. Fast när jag ser korten på mig själv så ser jag glad ut fast samtidigt inte.  Man kan ju säga att ögonen är själens spegel. Och på bilderna från den dagen så visar de verkligen hur jag kände.

`Ville ringa dig idag för att säga att jag älskar dig, men ditt gamla nummer är inte längre i tjänst. Jag försökte men operatören hon sa "förlåt jag har inget nummer till dig". Jag försökte att gå till ditt hus, men du bor inte där längre. Posten har ingen adress för vidarebefordran. Jag antar att himlen är alldeles för långt borta. Jag älskar dig, saknar dig.´

/m

YOU say.

Publicerad 2011-12-07 22:37:09 i Filosoferandet,

Sitter här och lyssnar på Don't stop believin'. Kom hem för en stund sedan. Vart tvungen att käka något direkt, var så sjukt hungrig. Har haft två föreläsningar idag och sedan jag och Mikaela kutat runt på stan i väntan på att hämta Kevin på sjukhuset. Han sa att vi skulle hämta han vid sju. Vi var där lite efter sju men kom inte därifrån för än klockan halv nio, lite senare än förväntat. Har inte köpt något idag förut om lite fikon, havregryn och russin (det är gott med frukost menar jag). Fick gjort lite franska när vi väntade på Kevin med, vilket är bra. Då ser det ut som om jag gör någonting i alla fall.

I morgon så står att städa rummet högt upp på listan. Det kan ju inte vara smutsigt när min pappa kommer och hälsar på, haha. Annars så blir det lite promenader för att fördriva tiden och så ett seminarie och franskan på kvällen. Det blir nog bra. Bara att köra på i morgon med så kan man ta helg efter morgonpromenaden + träningsprogrammet på fredag morgon. För då kommer Pappa och Bror äntligen !! <3

/m

Huvudvärk

Publicerad 2011-12-06 18:16:23 i Filosoferandet,

Sitter här med huvudvärk medan kroppen sakta men säkert blir varm. Fötterna och händerna är fortfarande lite kalla. Har precis laddat upp den sista uppsatsen vilket känns skönt. Är inte jätte nöjd men hoppas jag får godkänt bara. Känns som jag kommer få skit för formen på den, för vill att uppsatser ska se ut lite på ett annat sätt här. Men har inte hittat instruktioner för den kursen så det fick bli den vanliga stilen för mig. Kom hem för en stund sedan. Det blev en kaffe med Kevin och Mikaela på Gillygate 68, vilket är ett mysigt café. (De har den godaste vegetariska hamburgaren jag någonsin ätit där med, men idag blev det bara kaffe). Sedan tog vi en runda på stan. Mikaela köpte en mössa och Kevin ett par byxor och jag köpte ingenting. Eller ja, en halv limpa som jag inte betalat något för än. Men köper en kaffe till Mikaela i morgon så blir det bra tror jag.

Ska snart kila över och börja med maten. Det blir äggröra med brödet, som vi köpte, och något annat gott pålägg. Brödet såg riktigt gott ut, det är ett surdegsbröd. I morgon blir det skolan vid 10, lite E-communication och sedan en föreläsning i Cultures of Childhood och sedan ska vi ner på stan igen. Borde plugga lite franska idag, så jag kan visa att jag gjort något denna veckan (det kommer inte bli så mycket i helgen liksom). Kan göra något när jag kommer hem från Kevin och Mikaela sedan kanske. Nej nu ska jag gå ner i köket och greja lite innan jag går.

/m

Soligt

Publicerad 2011-12-06 11:36:22 i Filosoferandet,

Än så länge idag har jag hunnit med en promenad, knäövningar, frukost och kollat runt lite på nätet. Är dock glad. Lyckades stretcha framsida lår idag, HALLELUJAH !. Ska nog kila ner och diska frukostdisken snart. Sedan blir det nog lite franska innan lunch och efter lunch traskar jag nog till skolan.

/m

Kroppen skriker gympa, knät skirker kanske inte riktigt än..

Publicerad 2011-12-05 20:31:09 i Filosoferandet,

Min kropp skrek så mycket efter gymnastik så jag var tvungen att dansa mixedfristeåndet i mitt gigantiska rum på 15 kvm. Det gick men inte så snyggt kanske, hehe. Idag har jag pluggat lite franska, med betoning på lite. Har mest suttit och pratat med Alicya i skolan. Av fyra timmar så kanske vi pluggade en och en halv eller något. Men det är bättre än ingenting, så jag ska skriva in det i min learning logg nu. Sedan så gick jag hem, köpte lite bananer på vägen, och så åt jag. Har laddat upp första uppsatsen nu, bara en kvar. Men det finns ingen plupp på sidan som jag kan ladda upp den på. Så jag har mejlat läraren och får förhoppningsvis ett svar på vart jag ska ladda upp den eller skicka den i morgon.

I morgon blir det lite plugg (franska), morgon promenad, gå till skolan och skriva ut och sedan så vet jag inte vad som händer mer. Får försöka fylla ut dagen med att göra något i alla fall. JO, jag skulle packa lite grejer som pappa och Mikael ska ta med sig. Kanske en film på kvällen.!! Nu ska jag ta mig lite te och lugna ner mig. MINA BEN vill inte vara still.

/m

När man är ett sex-manna lag och en person skadar foten, JAG, så ser det ut så här när det är dags för sista varvet !

The sun is shining through the window

Publicerad 2011-12-05 12:39:34 i Filosoferandet,

Sitter här och är lite småfrusen, eller rättare sagt mina händer och fötter är iskalla. Ska jobba upp värmen genom att gå ner till köket om en stund och börja på lunchen. Uppfann en vegtarisk hamburgare med morot och bönblanding igår. Den var succee så jag ska göra den till lunch idag med, har lite bönblandning över så måste ta slut på den. Sedan så ska jag traska till skolan för att plugga franska. Bara en vecka kvar till det muntliga provet, är så sjukt nervös så det finns inte. Men om vi kör på bra idag och kanske nästa måndag med så borde man få till ett godkänt i alla fall. Efter franskan blir det att skriva ut lite grejer, och kanske ladda upp de två sista uppsatserna (ska bara våga). Ska i alla fall göra det senast i morgon, så jag och Mikaela kan gå på underskrift jakt på onsdag. Bra att ta tag i det i tid. Ska även lämna in den enda boken jag har lånat från biblioteket idag så jag kan få den underskriften på onsdag med. Måste även städa mitt rum innan pappa och Mikael kommer, det är inte så fint just nu (fastän det är rätt okej om man jämför med andra som bor här).

Fick löst mina biljettproblem. Ibland undrar jag vad jag håller på med. Istället för att skriva min HV mejladress så skrev jag den inloggningen vi använder oss av i skolan, som inte äns existerar som en e-mail adress. Datorn brukar ju kolla så adresserna finns och säga ifrån, men icke sa nicke. Fick ringt till Ryan Air och löst problemet i alla fall.

Igår bakade vi kanelbullar och lussebullar, utan saffran dock men ändå!

/m

Söndag

Publicerad 2011-12-04 16:36:22 i Filosoferandet,

Sitter här och är jävligt irriterad just nu. Får inte den där jävla incheckningen på ryan air att funka, vilket suger RÖV. Blir sjukt stressad nu känner jag. Det är inte roligt när man försöker på alla sätt man kan och så står det ; Kunde inte hitta bokningen, vänligen försök igen. SLÅR SNART sönder datorn, kanske inte. Ska i alla fall kila över till Mikaela och Kevin snart och dricka lite kaffe, vilket ska bli mysigt. Hoppas bara att jag kan lösa problemet med ryan air, det är ju inte roligt annars alltså. Längtar till fredag med, då kommer pappa, Mikael och Harry hit. Vi ska ha såå mysigt! PLUS att jag fyller år på lördag, men det innebär ju även att jag blir ett år äldre

/m

Dilemma

Publicerad 2011-12-03 22:12:14 i Filosoferandet,

Hemma efter en dag i Lincoln. Julmarknaden var väl stor och det var sjukt mycket folk där. Vi flydde rätt snabbt ner till city centre, men även där var det folk. Så vi har flytt folk hela dagen, shoppat och druckit kaffe och te. Blev väldigt många julklappar, vilket är bra.

Fick dock veta när jag kom hem att några vänner till Frida har omkommit i en bilolycka, vilket suger röv. Sitter här och kollar runt på facebook och så ser man hur en av de har gjort en spontan kommentar på någons status. Bara att se texten; Posted yesterday at .... Gör så att det gör lite ont i mig. Känner inte de som omkommit, men har träffat båda. Önskar jag vore hemma så jag kunde ge Frida en stor kram, inte för att det hjälper. Sitter här och funderar på om man ska skicka iväg en rad till några man vet kände de som omkommit? Men blir inte klokare. Lägger nog upp lite foton på fb istället.

Tears in heaven.

/m

Dilemma

Publicerad 2011-12-03 22:12:13 i Filosoferandet,

Hemma efter en dag i Lincoln. Julmarknaden var väl stor och det var sjukt mycket folk där. Vi flydde rätt snabbt ner till city centre, men även där var det folk. Så vi har flytt folk hela dagen, shoppat och druckit kaffe och te. Blev väldigt många julklappar, vilket är bra.

Fick dock veta när jag kom hem att några vänner till Frida har omkommit i en bilolycka, vilket suger röv. Sitter här och kollar runt på facebook och så ser man hur en av de har gjort en spontan kommentar på någons status. Bara att se texten; Posted yesterday at .... Gör så att det gör lite ont i mig. Känner inte de som omkommit, men har träffat båda. Önskar jag vore hemma så jag kunde ge Frida en stor kram, inte för att det hjälper. Sitter här och funderar på om man ska skicka iväg en rad till några man vet kände de som omkommit? Men blir inte klokare. Lägger nog upp lite foton på fb istället.

Tears in heaven.

/m

Tråkmånsar

Publicerad 2011-12-03 09:01:33 i Filosoferandet,

Hej.
Sitter på bussen till lincoln. De här tråkmånsarna ska vara osociala. Buhu. Ska försöka plugga och läsa lite. Om två timmar är vi framme!!
/ m

Minusgrader!

Publicerad 2011-12-02 12:40:51 i Filosoferandet,

I morse var det kallt när jag och Mikaela var ute och gick. Det var frost på rutorna och i gräset, äntligen lite minusgrader och julkänsla. Har inte gjort så mycket mer än gått en promenad, tränat, duschat, ätit och pluggat än så länge. Har gjort läxan till senare idag och sitter nu och försöker skriva på uppsatsen till E-kommunikationen.

Igår var en bra dag. Fick grejat med min franska portfolio, vilket var skönt. Jag var lite rolig en stund mitt på dagen. Satt och lyssnade på musik, på engelska, samtidigt som jag skrev på franska samtidigt som jag chattade på svenska på skype. HÄR kör vi alla språk vi kan på en och samma gång. Fick dock ganska stor panik när jag kom till franskan på kvällen, vi pratade gramatik. Jag är så körd när det gäller gramatik så det är inte sant. Jag suger på svenska gramatik. Jag suger hårdare på den engelska gramatiken och jag suger hårdast på franskans gramatik. Som tur är behöver man inte kunna ALL gramatik för att klara grundkursen, vilket är riktigt skönt. Nej nu får jag fortstätta försöka skriva på uppsatsen.

/m

16 dagar !

Publicerad 2011-12-01 11:16:04 i Filosoferandet,

Idag är det första december, och man kan kanske börja räkna ner lite. Kanske är lite tidigt än men det är ju bara 16 dagar kvar. Trivs fortfarande bra här, men ska bli grymt skönt att få komma hem. Nu ska jag dock klä på mig jacka och skor och kila till skolan !! /m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela