maddepadde

Marry me romeo?

Publicerad 2011-08-30 19:58:44 i Filosoferandet,

Tänkte bara berätta att jag har stått och gjort en tårta i fem timmar idag och har precis ätit lite av den. Den var massa god men jag mår sjukt illa, tror jag spyr snart.

/m

I was begging you, PLEASE don't go!

Publicerad 2011-08-29 11:03:40 i Filosoferandet,

Good morning the world !

Tar en liten paus i städandet för att skriva några rader. I väntan på en tvättmaskin som ska bli klar så har jag torkat av, snart hela, köket. Tänkte att jag ska gå på lådorna med sedan när jag är färdig. Ja, jag har ingenting att göra och är trött på att sitta i soffan och glo på tv i all evighet. Skulle käkat lunch med min faster idag men hon hade mycket att göra på jobbet så det får bli på onsdag istället. Annars vart det mysigt igår när Ylva och Frida kom ut till mig. Vi gjorde lunch och plockade massa svamp. Sedan kollade jag, Nicke och Emma på en film på kvällen vilket var mysigt det med. Nej nu får jag gå ner och ta tvättmaskinen så jag kan fortsätta att göra så köket skiner!

/m

Our dreams, they are made of real things.

Publicerad 2011-08-28 17:43:33 i Filosoferandet,

Why are we here and where do we go?

Idag har varit en bra/skön dag. Vaknade vid nio och gjorde mig en scone och käka lite frukost med goda provivan till. Sedan tog jag mig en promenad i skogen, vilket var skönt, och det gick bra med benet. Sedan kom Frida och Ylva ut till mig och vi gjorde lunch och satt och pratade.  Sedan gick vi ut på svampjakt och kom tillbaka med drygt ett kilo kantareller. Så nu sitter jag här och är rätt seg i benen faktiskt. Har fått lite träningsvärk sedan jag gick igår typ, lite roligt med tanke på att jag bara gått och inte speciellt fort direkt. Snart kommer Nicke och Ema hit och vi ska kolla film tänkte vi.

/m

When you criticize, with those pretty eyes, you drive a stake right through my heart

Publicerad 2011-08-27 19:48:06 i Filosoferandet,

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine, Eller???

Sitter här och väntar på att Ema ska komma och hämta mig. Jag, hon och Linda ska tydligen till Olearys och kolla läget. Har inte bestämt om jag ska dricka något än utan får se... Jag vet ju att jag har svårt att sluta när jag börjat, hihihihihih. Annars har dagen varit sådär. Det var mysigt hemma hos Emelie. Men hemma vart det ensamt och mer ensamt... Fick rensat huvudet lite på en promenad, vilket var skönt. Jag märkte förut att jag har ett ormbett på benet med, fick det i morse någongång. Fick ringa 1177 och kolla läget, hon sade att det var lugnt.

Annars så händer inte mkt.. Har målat naglarna blåa, men det ska snart bort igen. För nu är naglarna så långa så jag måste klippa dem, jag fungerar inte med "jättelånga" naglar.

Fick HM kläderna igår med, ÄNTLIGEN. Mycket var supersnyggt och satt bra på alla människor som köpte grejer, men får retunera några grejer och byta storlek på det som var för stort. Så nu hoppas jag att det kommer hem lite kläder hit snart igen.

/m

Det spelar inte längre någon roll

Publicerad 2011-08-26 09:53:27 i Filosoferandet,

Jag har en fråga till hela världens mejlsystem; Varför använder alla samma mejlsystem?

Man skulle kunna tro att det är något bra, det kanske är det med är inte säker än, men oftast så blir det så att man loggar in på en mejl och så ska man logga in på en annan i en annan flik eller fönster och så hoppar den man logga in på först till den man logga in på sedan och så är man allmänt förvirrare. Anledningen till att jag började filosofera på det här var att jag insåg att jag har väldigt många mejladresser och att jag fick en till precis som jag var tvungen att prova och det var då jag märkte det här, en stor SUCK på det. Orange och fult är det när man loggar in med.

En hotmail, en g-mail, en hv mejl och en york mejl. JAG TROR DET RÄCKER MED MEJLADRESSER NU.

Annars så hade jag en super mysig kväll igår med Sofia. Vi var på Olearys och åt, vilket var supergott, och så tog vi varsin cappucio med, och även den var supergod. <3 <3

Jag var i GBG och tog bort stygnen med, vilket gick bra, och jag fick dumpa kryckorna i göteborg med JIPPI.

/m

Mindre än en månad kvar nu !

Publicerad 2011-08-25 12:30:53 i Filosoferandet,

Nu blir jag lite trött på mig själv känner jag. Loggade in på csn och skulle kolla statusen där tänkte jag, men där hände inte mycket. Var tvungen att mejla för att kolla läget. Jag skickade in en ansökan i Maj och fick ett mejl om att det saknades uppgifter så jag fixade de och skickade in igen, tror jag. För min skulle hoppas jag det. Det jag blir trött på är att jag minns ju för fan inte. *Hoppas*. Annars så ska vi åka till gbg idag så jag kan ta bort stygnen på knät, weey. Då kanske man kan duscha normalt sedan i alla fall, vilket vore skönt.

Ikväll blir det mat och mys med Sofia, puss

/m

Hello darkness my old friend, I have come to talk with you again.

Publicerad 2011-08-22 21:41:27 i Filosoferandet,

Precis så som i början av Simon and Garfunkels 'Sounds Of Silence' kändes det i morse. Eller ja, morgonen var bra, det var nog lite senare. Jag blev väldigt trött på Facebook och filosoferade länge över dess funktion. Sedan undrade jag vad man är värd för vissa personer. Om man är ett telefonnummer, en fb-kontakt, klasskompis eller en vän? Kände mig rätt så nedvärderad från 'äldsta vännen' till ' vem fan är du?' Min första tanke var; allvarligt? Seriöst? ..... Och mina tankar är nog fortfarande samma. Jag har en tendens till att tänka på väldigt många negativa saker samtidigt när det händer något som inte är så roligt, vilket inte gör saken bättre. Resten av dagen har varit bra. Träffade Sofia, puss på henne och att hon är i stan. Åkte med och såg när barnen tog ett kvällsdopp, det blåste lite men annars var det mysigt. Åkte förbi träningen och sa hej. Åkte till sist förbi Emelie och tjatade lite, mys på det. Nu sitter jag här och har precis gjort knäprogrammet, ska sova i en framtid. /m

Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv.

Publicerad 2011-08-21 15:18:38 i Filosoferandet,

Sitter här och käkar lite mellanmål. Har precis surfat runt på York st Johns hemsida, och blivit lite klokare. Var tvungen att mejla och fråga en sak i alla fall och hoppas att jag får ett svar snart. Annars så har jag varit hemma hos Emelie och druckit massa kaffe och tjötat, vilket var välidgt mysigt. Det är så härligt att sitta i hennes kök och bara prata, känns lite som i en bok eller i en film. Man bara sitter där, dricker kaffe och pratar. Annars så händer det nog inte så mycket idag. Kanske ska kolla på den nya Pirates of the Caribean sedan, hopppas det, för bror har fixat den.

/m

Definitivt inte sista

Publicerad 2011-08-20 16:25:08 i Filosoferandet,

Igår blev det väldigt impulsivt och spontant. Efter en sväng på Överby bar det vidare mot Skövde och Anna och Oscar. Massa mysigt och trevligt var det. VÄRT. Vid ett tiden bar det av hemåt igen. Nu sitter jag här och håller på att måla naglarna samtidigt som jag skriver här, lite jobbigt att försöka att inte få nagellack på tangentbordet. Jag och Frida vart bjudna på fest ikväll, berättade hon förut, men vi ska inte gå  på den utan vi ska tillsammans med Jimmy och Jim gå till Olearys, det ska bli roligt. Annars så är det bra. Har inte käkat några piller än idag och hoppas jag ska slippa, kan ju inte knapra piller i resten av mitt liv så det är bara att köra på. Nej nu får jag måla naglarna en gång till, köra programmet för knät och sedan klä på mig !

/m

Utkast: Aug. 18, 2011

Publicerad 2011-08-18 10:52:00 i Filosoferandet,

Idag kommer att bli en dålig dag känner jag redan nu. Var ute och promenerade med pappa, hela 1 km sammanlagt, väldigt lite jämfört med hur långt jag brukar gå men alltid något. I alla fall, när vi var ute och gick, så var jag allmänt osocial mot pappa och helt död i huvudet och kroppen. JAG MÅR INTE BRA AV ATT SITTA STILL, den slutsatsen drog jag. Försöker fixa telefonen igen, och det kommer säkert inte gå så om fem minuter sitter jag väl här och skriker.


/m

Sunny daY !

Publicerad 2011-08-17 20:05:01 i Filosoferandet,

GOOOOOOD EVNING!

Sitter och kollar på vänner nu... Känner igen mig i känslorna och sakerna de bråkar om just nu.Matthew Perry sjunger rätt dåligt kan jag även meddela. Anyway ... Idag har Lovisa och Johanna varit här och hälsat på en sväng, vilket var supermysigt. Vi pratade och drack kaffe, jag drack kaffe, och hade trevligt. Sedan hann jag inte göra så jätte mycket innan Frida kom hit och vi drack ännu mera kaffe. Min bror har installerat om min dator med, YAYY. Nu fungerar den mycket mycket bättre, tummen upp till det.

Frågan var; ska jag eller ska jag inte? ... Jag gjorde det....

FAN VAD IRRITERADE JAG BLIR PÅ ATT KRYCKORNA RAMLAR HELA TIDENGAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Leila bakar i Frankrike sedan! :)

/m

Ye, you brought me back on solid ground !

Publicerad 2011-08-16 10:33:52 i Filosoferandet,

Kan börja med och säga att gårdagen var rätt innehållsrik! Inte en dag på soffan, wey. Vart och hälsade på Frida och käkade lite lunch med henne och pratade om allting mellan himmel och jord. Sedan var jag på UM och pratade lite, vilket var skönt. Sedan följde jag med Emelie och hennes mamma till Överby en sväng, vilket var mysig, trevligt och så var det skönt att komma ut i världen lite och inte gömma sig hemma på soffan. Sedan åkte jag med Emelie hem en stund och så hade vi lite mysigt. En bra dag.

Idag ska jag sola har jag tänkt mig, ska snart lägga mig ute på en filt och bara vara. Relativt tråkigt men far och bror har lämnat mig ensam hemma så jag har inte så mycket att välja på. Magkatarren känns lite bättre tror jag, eller så är det de andra tabletterna som blockerar ut all smärta som brukar finnas i kroppen, vad vet jag, det är skönt i alla fall.

Nej nu får jag ta tag i mitt liv och ringa vikariecentralen och prata lite.

/m

Samma grej

Publicerad 2011-08-14 15:55:11 i Filosoferandet,

Visst är det härligt när allting runt omkring än bara snurrar?

JA, NEJ ?

Det är ett JA när man är ute och dricker eller åker karuseller. Eller något annat positivt. Det är ett NEJ när det är för att man tagit två stycken smärtstillande tabletter, panodil och panacod. Känns som jag är rätt liten och mesig just nu, när jag känner av det så starkt. Att köra bil är inget val just nu. Det är ju inte så att jag måste ligga på soffan och stirra upp i taket, men det känns mystiskt och jobbigt. Jag mår lite illa med. Annars är det bra, har inte ont i knät och det börjar sakta men säkert se ut som mitt knä igen. Man kan dock redan se hur musklerna håller på att försvinna, det kanske är inbillning bara, men ändå. Har varit ute och promenerat lite idag, inga 7 km direkt men så långt som mina händer klarade. Har även städat toaletten och plockat upp lite här hemma, är glad så länge jag har något att göra. Jag vill att kläderna från HM sa komma! Men de kommer inte riktigt än. Det var ju lite fail att man bestälde ett par byxor insåg jag igår men ändå, de andra sakerna ska bli roliga att få. Försökte göra en packlista in för England, jag insåg återigen att jag inte kommer att få plats med riktigt allt i de två väskorna jag ska ha med mig. Men man får la sålla ut lite.

Nej nu ska jag nog kanske skriva i något fint worddokument här på datorn eller lägga mig i soffan så illamåendet försvinner, PEACE!

/m



Blir blind när alla lampor lyser!

Publicerad 2011-08-13 17:02:10 i Filosoferandet,

Ja, då var man här igen. Har precis mejlat Charlotte och rättat till lite, hehe. Hade bifogat helt fel papper märkte jag förut, kändes rätt pinsamt faktiskt. Idag har jag inte gjort mycket. Varit ute på överby med Far och bror i morse och handlade. Skulle frakta en bakpulverburk till vagnen, det såg nästan ut som jag snattade, vilket var pinsamt. Sedan har jag gjort övningar för knät med, fyra gånger per dag ska det göra så det är bara att köra på. Har solat lite med, det är möjligt att sola ! YAYY. Bra att veta... då kan man göra inget genom att steka i solen när det finns möjlighet till det. JAG VILL INTE att tvn ska vara min bästa vän känner jag. Nej nu får jag ta tag i maten, pappa och mikael är mitt i en fotbollsmatch, Liverpool mot något annat lag. Bra låt förresten.

Andas andas.

/m


Jag är så hög, jag vill göra det som ingen gjort.

Publicerad 2011-08-13 09:02:12 i Filosoferandet,

Sitter här och försöker få ordning på min dator men den sammarbetar dåligt som vanligt. Har efter operationen fått två nya vänner, Orthosen och kyckorna, som följer efter mig hela dagarna. Just nu känner jag mig lite dåsig, som det står så fint, på förpackningarna till tabletterna, att man kan bli. Har sovit helt okej men skulle kunna lägga huvudet på en kudde nu och somna inom fem minuter ungefär. Kom just på att det ligger en ispåse på bordet som håller på att smälta bort, kanske dags att lägga in den i frysen igen.

/m

Andas, andas.

Publicerad 2011-08-10 20:38:38 i Filosoferandet,

Sitter i soffan nu och andas. Har haft grym magkatarr hela dagen, har haft ont för en gångs skull. Det brukar ju inte visa sig så på mig vilket jag tycker är konstigt, men så är det. Har tagit mig en "last walk" idag. I morgon är det ju dags. Ser fram emot sprutorna och narkosen, NOT!! Men det blir bra. Annars så hade vi en super mysig dag igår hos min faster. Köpte mig två köttkvarnar på en loppis, cyklade dit och tillbaka, spelade sällskapspel och badade bastu! Nej nu ska jag läsa igenom vad jag ska göra innan operationen i morgon. /m

I believe in memories, they look so pretty when I sleep

Publicerad 2011-08-08 13:54:05 i Filosoferandet,

Dagens första möte avklarat! Irrade runt i VBG en stund och letade efter UM, hittade det till slut. Såg en rolig människa på vägen, haha. När jag kom hem så scannade jag in lite försäkringspapper som jag skickade iväg till Charlotte på kansliet, hoppas det löser sig. Ska till tandläkaren vid tre tiden i alla fall, på undersökning men jag ska klaga lite på att bettskenan skaver med. Annars så blir det inte mycket idag, ska ta det lugnt. Ska springa ikväll med. Sista kvällen med benen kan man säga. På torsdag är det ju dags, cut cut cut > NARKOS NARKOS NARKOS > ouch. Ungefär så känns det, men det kommer bli bra. Jag vet att det kommer bli bra. Har löst mina problem med skatten också. Ringde till Skatteverket och kollade upp det HELT SJÄLV, Vuxenpoäng? Kanske inte.

Försöker lite desperat uppdatera min iiiiiphone med, men den vill inte riktigt jobba med mig känner jag.

/m

Party in my head

Publicerad 2011-08-07 11:21:34 i Filosoferandet,

Regnet bara öser ner utanför. Det är sådant där jobbigt "jag blir pisseblöt på två sekunder" regn. Ja, jag ska väl inte göra något speciellt idag så jag behöver ju inte gå ut ... Anyway. Sjukt galet roolig kväll igår! HAHA. Hände massa roliga saker hela tiden och överallt typ :) Förfest hemma hos Emelie och sedan till Lipz, vi dansade sönder. Nej, ska slänga mig i soffan och vila upp mig lite. Ska cykla sedan, fastän jag vet att det inte är bra att träna dagen efter. Men Sofia påminde mig om att de ska skära i mig på torsdag, helt plötsligt kändes det väldigt snart....

/m

Icke så mitt hjärta svider !

Publicerad 2011-08-04 16:18:24 i Filosoferandet,

Satt och läste GT ute på trappen förut. Såg att det stog massa om Måns Zelmerlöv och Marie Sernholts förhållande som tog slut. Det lät seriöst som det var världens undergång eller något. Då tänker jag bara men heerrrrregud, ta tre djupa och gå vidare! Lipa inte i media, kanske inte så lätt men om det är personligt som Marie Sernholt påstod så ska man kanske hålla det så med.

Dagen började i alla fall med en liten promenad och sedan lite frukost. Efter det så grejade jag och pappa lite i vardagsrummet, flyttade lite saker. Sedan åkte jag in till staden och njöt av en underbar picknink/lunch med Lovisa på gräset utnaför Älvhögsborg, vid tågbron. Massa mys hade vi i solen. Sedan åkte jag hem och så har jag dammsugit lite och plockat undan i köket. Sedan så ska jag ut och leta svamp i skogen i en bra stund, så har man gjort dagens insats i skogen med!

Annars är det okej. Bojkottar FB fortfarande, fast jag var lite svag och nyfiken förut så jag loggade in och kolla vad alla gjorde. Men innan jag gjorde det nu då idag så har jag inte varit inne på några dagar, vilket känns skönt. Mitt humör är helt okej. Veckan har varit bra faktiskt. Har träffat Emelie, Sebbe och Peter lite. Har kollat på när lammen tystnar med, den var bra. Har hjälpt pappa med lite grejer och solat en hel del!

I morgon blir det att butcha några träd som står på vår trädgård, en morgonpromenad och kanske stek i solen igen. På kvällen ska jag till Olearys med Emelie och Angelica, det ska bli både mysigt om roligt! Nu ska jag måla om lite i bloggen tror jag.

/m

ps. Bilderna nedan är som natt och dag. ds.

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela