maddepadde

BLAAAAAAAAAAAAAAAAAh

Publicerad 2011-03-31 09:24:40 i Filosoferandet,

Heeeeeeeeeeeeeeeejo.

Igår var det jobbigt. Mådde sjukt dåligt och hade feber. Fick inte behålla något på hela dagen, men det var la lite självvalt på ett sätt med. Ska ta mig till skolan idag och vara med på ett seminarium i alla fall.



/m

I'm not one of those who can easily hide

Publicerad 2011-03-29 19:24:01 i Filosoferandet,

Är helt totalt jävla ffffff-ing slut. Sitter i soffan och orkar inte röra mig en tum. Orkar inte heller läsa den 78 sidor långa texten som ligger ute på disco, som ska läsas till torsdag. Var på föreläsning i morse, orkade nästan inte den heller. Lyckades ta mig igenom engelska texten som även den är tills torsdag förut i alla fall. Det får duga för dagen. Pappa kollar på fotboll och jag skriver här.

Har funderat på klippnig och slingning av håret ett tag. Tror nog det bara blir klippning, ta topparna, så får solen göra resten på håret under sommaren när den kommer. Det blir lite billigare så med, har inte direkt pengar att lägga på både och just nu. Har inte pengar till mycket men det finns mycket man vill göra.

I morgon är det skola hela dage, köra pappa först på morgonen. Kanske får bli en promenad? Vem vet > inte jag.






/m

Helt knäckt !

Publicerad 2011-03-28 18:16:04 i Filosoferandet,

Ja, helt knäckt är jag. I morse hade jag en lugn morgon, trodde jag. Gick upp, käka lite gröt, körde pappa till jobbet, tog en tur till gymmet, åkte hem, drack kaffe och kollade serier. Kvar över nio får man ett sms av ylva; Är du på väg? Och jag bara, va på väg vart då, nu fattar jag ingenting. Sen skriver hon ; Vi har studiegrupp. Jag bara; FAAAAAAAAAAN. Hur kunde jag glömma det??? Jag brukar verkligen inte glömma sådant. Så jag fick slänga mig in i bilen och åka till stan. När jag kommer till landbergsliden så får jag en buss framför mig som övningskör och den kör typ i 20 km, man bara HALLÅ jag har bråttom! Det gick i alla fall bra när jag kom fram till skolan. Drog en lunch med Sofia på baggis, mysigt. Sedan blev vi allesammans förvirrade när vi satt inne hos Eva, men det är som vanligt. När jag kom hem tog jag en powernap på tio minuter. Lyckades sedan dra fram lite engergi till att göra en äpplekaka ( Pappa ska ha vägföreningsmöte ikväll ) och förbereda maten. WELL DONE. Så nu siter jag här och ska snart åka till träningen, kommer inte orka mycket. Men tar det rätt lugnt idag med,med tanke på stygnen men ska göra på lite mer än i torsdags.

Ciao

/m

PS. Ska till kyrkogården i morgon och tända ett ljus och andas en minut, för mamma <3 DS.

skaka rumpan

Publicerad 2011-03-27 13:46:19 i Filosoferandet,

Utgång var det igår. Super roligt hade jag, hehehe. Har sovit tre timmar inatt så jag är sjukt trött, sov någon timme förut vilket var skönt. Ska träna barnen vid klockan tre  och sedan vara lite social ! Jag och pappa har städat med, putsat fönster och grejer. Jag gillar att jag inte tar det speciellt lugnt på den dagen man får ta det lugnt på, hehe.


/m

you look like a moviestar

Publicerad 2011-03-25 21:13:05 i Filosoferandet,

Jaapp. Skola hela dagen. Föresläning om dyskalkyli för att sedan sitta i grupp och arbeta med sambandet mellan dyskalkyli och dyselexi, spännande.  Sedan hadevi en föreläsning med Paula på eftermiddagen vilket var lite roligare. Men man var gött seg, så lite jobbigt. Sedan tog jag mig en promenad när jag kommit hem för att jag var så förbaskat trött. Och jag blev faktskt lite piggare. Sedan gjorde jag och pappa lite våfflor och så åt vi de och nu kollar jag tv. Har varit rätt seg och allmänt blaha hela dagen. I DON*T KNOW!

/m

mini op

Publicerad 2011-03-23 18:43:31 i Filosoferandet,

Har fått tillbaka min dator nu, det gick fort, så nu sitter jag här i soffan igen och degar. Har promenerat lite idag, läst lite och avlägsnat två stycken leverfläckar från min kropp. Jag hatar bedövningssprutor, de gör ont ont ont ont oooooont. Skönt att det är över. Snart släpper la dock bedövningen så det kommer väl svida lite om en stund... Tror att jag överlever men jobbigt. Det har blåst sjukt mkt idag, kände det när jag var ute och gick nu för en stund sedan men inte så mkt i morse vilket var skönt. I morgon ska jag och Ylva till överby och kanske ta oss en promenad med. Träning sedan på kvällen, får se vad jag kan göra. Vill inte pajja stygnen, men lite styrka och saker där man inte sträcker på magen så mycket borde ju i alla fall funka kan man tycka.

/m

Don't hide yourself in regret

Publicerad 2011-03-22 20:10:38 i Filosoferandet,

Sitter här och tänkte berätta för intressklubben "dator världen" att jag är gött mätt, vilket är skönt, för då slipper man vara hungrig ;) HIHI.  Nej, men. Föreläsning från 9.12-15.30 idag i alla fall. Intressant att får höra lite om hälsofrämjande och om integrering vs inkludering. Man fick några exempel på saker som man kan utforma sin VFU uppgift efter, inte många med några stycken i alla fall. Det blev en liten kort promenad med, i solen ! Woho. Jag sitter framför pappas dator, för min är på lagning. BUHU, men snart kommer man kunna stänga den igen, för det är gångjärnen som varit trasiga vilket har varit lite jobbigt... Annars har jag och ska snart lägga mig på soffan igen, får ta tag i livet i morgon!

/m

Mama, I just killed a man.

Publicerad 2011-03-21 21:31:34 i Filosoferandet,

Hemma efter träningen nu. Det gick sådär. Var nog inte så bra att träna med hostan, fuck också. Det gick dåligt och jag mår sämre så man kan ju säga att det var en mindre lyckad träning. Kändes helt sjukt konstigt i huvudet. Men men, får blicka framåt istället. I morgon är det skola och föreläsning hela långa dagen. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, hade tänkt ta mig en promenad men vet inte om man vågar chansa. En långsam promenad kan man alltid ta :) Hoppas det är soligt. Då kan man njuta av solskenet en stund. 

Fikade och åt mat med Emelie förut, super duper mysigt var det. Vi drog en koll i HM katalogen med och det var svårt att hålla sig för att inte beställa något alls kan jag säga. Det blev en blus, skjorta och ett vanligt vitt linne . Hoppas det blir bra.




/m

I can take this to the number one!

Publicerad 2011-03-20 11:33:54 i Filosoferandet,

I will be popular, I will be popular NANANANAA LALALALLALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Sitter här och små hostar i soffan idag igen. Har i stort sett käkat lite frukost och tagit en promenad med far min i solen men inte speciellt mycket mer. Den där boken ' barn som inte leker' lligger på bordet och hånar mig lite. Den väntar på att plockas upp och bli läst, men inte nu! Snart far jag och pappa till faster på lite kalas innan barn-träningen.  Sedan blir det ju ingen träning själv utan en ledig kväll, oj oj. Det händer inte ofta. Ska nog försöka öppna boken och försöka läsa några sidor, någongång så ska det göras. Härligt att solen skiner idag med förresten, riktigt fint faktiskt. Den värmer upp vårt kalla land.

OH MY GOD; OH MY GOD!




/m

YOU ARE AMAZING

Publicerad 2011-03-19 21:14:17 i Filosoferandet,

Har varit ute och gått idag i det fina vädret och även suttit och njutit en timma på balkongen samtidigt som jag drack kaffe. Har varit på UF-mässan i stan en sväng och kollat när Anna skyltade för NIF. Tog mig en kaffe hos Sofia på vägen hem. Nu sitter jag här och hostar i soffan, mindre rooligt men det är så det är. Inge bra är det på tvn heller. Pappa är nere och rotar efter en film i Mikaels rum. Vi har precis kollat färdigt på är du smartare än en femte klassare. Det var faktiskt lite småkul. I morgon blir det kanske en liten morgonpromenad och sedan ska jag och far hem till faster på kalas. Sedan blire träning med barnen men ingen träning själv, vilket är lite tråkigt. Nu kom pappa med filmen så jag ska stänga ner här.

/m

Madde mitt på golvet?

Publicerad 2011-03-17 21:58:11 i Filosoferandet,

Sitter här på golvet med datorn på en fotpall. Vi har burit ner soffan, bordet och fotöljen till garaget för vi får vår nya soffa i morgon. Hoppas det blir snyggt, men det tror jag. Har hämtat far min på jobbet idag och seddan läst en del i en bok. Bara en bok kvar här hemma att plöja, men kommmer att få en till av Sofia på tisdag... Hade super mysigt igår. Massa god mat och riktigt grym film såg vi på. Har även tränat idag, och det gick bra. Det blev faktiskt en handvolt-frivolt. Härligt, men kändes lite halvt med knät ändå. I morgon blir det skola, föreläsningar och sedan en fika och så lite mys med Frida på kvällen tror jag.

/m

Jag får liksom ingen ordning !!!!

Publicerad 2011-03-16 10:20:24 i Filosoferandet,

Jag kan ha räknat sekunderna som går. Vad du än gör ta inga råd från mig, jag vet, de fungerar inge bra. Jag får liksom ingen ordning på mitt liv;

> Det kan vara så förfärligt
> Det kan vara så bra.

Jag sjunger rakt ur mitt hjärta men aktar mig noga för övertramp. En elegi för alla sorger den där hösten handlade om. För en mor som sjukna in, för skuggan över gården där solen aldrig lyste in, för en ork som inte fanns. Allting runt omkring mig gick i ultrarapid. Och jag hade inga veckor, inga dagar, bara en röra av en massa tid. Tack för kriget mot de kloka, för virvlarna i håret, Tack för svaren på gåtorna du lade i min hand. Jag ska minnas dina drömmar, jag behåller dina viljor. Inget rinner ut i sanden för en drömmare från landet som varit mest i skymmningens flammande land.

Tusen dagar har redan passerat. När hösten kommer och tiden gått för fort. När allt känns på rutin och redan gjort. Ska jag samla mina krafter och göra något stort. Jag är en av "alla dom" som faktiskt inte ville vara en av "alla dom". Ja, jag vill alltid vara fri och leva ut, men är invecklad som en råbandsknut. Min byst är fyll med rock'n'roll och håret lyser blont. Det vore orättvist om någon skulle döma mig för sådant.

Du frågar mig vad kärlek är men jag vet inget om det där. Bara sådant som man kan mäta kan jag förstå. Varenda tår, varenda skratt, varenda dröm ska vi ha fatt. Ja allt ska sugas ut ur varje natt. Inte varmt men nästan vår, ingen lösning men ett spår, inga planer men ett steg, inte där än men påväg !

/m

He takes my breath away

Publicerad 2011-03-15 18:07:59 i Filosoferandet,

Nu tycker jag det sprängs och brinner lite för mycket i kärnkraftverken i Japan, Tjernobyl någon????

Har haft en bra dag för övrigt. Vaknade hemma hos Sofia, TACK <3, eftersom pappa skulle upp super tidigt och köra taxi. Fick nya dräkten igår, super snygg är den. Har haft kursintro och föreläsning idag i alla fall, intressant och bra för en gångs skull. Har gjort lite risotto och müsli med, nu sitter jag framför tvn och kollar på nytheter....  Ska njuta av den nygjorda müslin lite senare, med lite fil.

Ska städa lite i morgon och greja. Ta mig en låååååååååååång promenad om halsontet gått över, eller jag kommer nog att gå ut på en promenad ändå. Orkar inte sitta inne så mkt hihiihihi.

/m

nobody knows ....

Publicerad 2011-03-13 10:11:02 i Filosoferandet,

Vem vet ?

Fortfarande inte jag i alla fall. Det jag vet är att Eric Saade gick och vann melodifestivalen igår, vilket jag ogillar. För det första så är det Fredrik Kempe som har gjort låten så där sjönk den direkt. Plus att den påminner sjukt mycket om låten han körde förra året. När man göra en låt, är inte halva grejen att den ska vara unik och inte riktigt låta som någon låt någon redan gjort? Det tycker jag i alla fall.

Nu är bror påväg upp till Kramfors igen, efter att ha varit hemma sedan i tisdags. Det har gått rätt bra ändå, trodde det skulle vara jobbigare av många anledningar. Blir så trött på mig själv när jag sitter här och tänker. För jag vet att jag kan bestämma mig. Men sedan en dag senare kanske man blir jätte osäker på saken och tänker på allt negativt som det medför. Vilket är sjukt jobbigt, för det blir aldrig riktigt 100% på något sätt. Känns överlag väldigt mystisktjobbigtmesigtblaha på det hela.

Jag lever med min minnen och sår som ingen kan se
.
My body wants you girl !!!! YOU'LL SEE ME DANCING FOR MY LIFE !


/m

förut, nu, senare

Publicerad 2011-03-12 14:58:28 i Filosoferandet,

Har suttit och räknat lite nu på förmiddagen och det lutar det åt flytt. Tror det blir det med. Känns lite drastiskt att åka bort et halvår bara för att man kanske är sugen på lite förändring? Det finns så mycket här som man kommer sakna. Aldelless för mycket. Och pappa förstår inte. Sitter och pratar om något helt annat när jag försöker förklara både varför och hur. Han har fått för sig att absolut inte går att leva på studiebidraget/lånet nämligen. Då klarar man inte de två månaderna som man inte får studiemedel, inte äns om man sparat pengar. Då ska man skaffa en bil istället, som inte löser ett skit.

Har varit ute och gått en promenad idag, annars inte så mkt. Kommer nog inte göra många mer knop heller utan ska bara chilla och kolla på melodifestivalen sedan tror jag. Hoppas att Sara Varga vinner. I morgon ska jag nog simma på förmiddagen, åka till Sofia, träna barnen, hoppa lite trampolin och sedan ska jag träffa en vän ;)

Räknar förövrigt ner dagarna till nästa dag som kommer kännas i mitt hjärta.

/m



Oh my god, Oh my god! What a wonderful suprise !

Publicerad 2011-03-09 13:05:33 i Filosoferandet,

Sitter här i val-ångesten och nynnar på melodifestival låtar. Vet inte om jag ska flytta eller läsa utomlands en termin. Sitter och tänker och tänker men blir inte direkt någe klokare. Jag vill ju göra båda men vet inte i vilken ordning bara. Tänka tänka tänkaaaa. Nu får det bli lite skidskytte så länge.

/m

It's a sunny day

Publicerad 2011-03-08 20:43:23 i Filosoferandet,

Sitter här i soffan bredvid bror som har kommit hem nu. Han stannar tills på söndag, då åker han upp till Kramfors igen. Har varit och haft träning för en gympagrupp, inte min egen. Hade annapanna vid min sida idag, så det gick väldigt bra och var roligt! Har även simmat med Frida, det gick bra och var skönt. Sedan åt jag och Emelie lunch och har suttit och pratat hela eftermiddagen ungefär, jätte mysigt. Grattis på henne som fyller år idag. Har varit fint väder idag, en massa sol och rätt varmt ute. Känns som om våren snart är här.

I morgon blir det träning, upp med tuppen. Ska träffa Frida vid halv åtta på borgen. Sedan är det dags för skola vid kvart över nio, därav den tidiga träningen. Ska ha studiegrupp och göra färdigt det skönlitterära seminariet. Sedan på kvällen ska jag , pappa och Mikael till Olerays och äta och kolla på fotbll. Gilla sällskapet, men fotbollen kanske inte är så optimal direkt, hehe. Finns roligare saker att kika på.

Pappa och Mikael sitter här och pratar om skum, brandslangar och annan utrustning de använder sig av. Bror hade något prov som han gjorde innan han åkte hem idag.

/m

Prince Of Persia

Publicerad 2011-03-07 20:13:35 i Filosoferandet,

Sitter och funderar på om man ska kurera sig med lite te kanske? Det får nog bli så. För jag bestämde att jag ska vara frisk i morgon, ska simma. Har fått låna Ylvas kort, TACK! Plus att jag inte har tränat på typ snart en vecka, så det kryper gött i kroppen vill jag lova. Ska träna massa massa massa nu när jag har chansen, om jag blir frisk och knät orkar. Men tänkte köra styrkeprogrammet till knät på torsdag till en början, det är alltid bra.

Tävlingen igår gick bra, våra tjejer kvalade sig vidare, tummen upp. Det gick bra för oss själva med men det var lite tuff konkurrens om man säger så. Vart lite jobbigt under dagens lopp och i bussen på vägen hem men jag lever.

Har hittat Prince Of Persia på tv 1000, den är såååå bra. Och Jake Gyllenhaal är alltid trevlig att vila ögonen på tycker jag. Bra handling i filmen för övrigt med. Gillar sådana filmer.  Spelet är väldigt roligt med.

NEJ, lite te säger jag !!



/m

rise and shine with the sun !

Publicerad 2011-03-05 08:58:02 i Filosoferandet,

God morgon världen, en solig dag verkar vi få. Sitter och kollar runt lite på nätet. Är lite förkyld fortfarande, vilket suger hårt men det finns inte så mkt att göra åt saken mer än att inte göra någonting. Vilket inte direkt är en av mina starkaste sidor. Jag och pappa ska ta en extremt långsam promenad sedan, var inne hela dagen igår så får kompensera lite idag. Var hemma hos Sofia hela dagen igår med henne och Edwin, hade jätte mysigt och trevligt. Tack så mycket! Vi byggde med lego, tittade på skidor och på flygande mattan, bra program det dära. Sedan for jag till jätten och hämtade memmelie och åkte vidare hem till henne. Vi gjorde lite tacopaj, god var den, och kollade på lets dance. Sedan åkte jag hem för jag skulle upp vid sju idag och hämta pappa. Så nu siter han här i fåtöljen och halv sover och jag sitter här.

Skidorna var roliga att kolla på igår, min idol var med och kämpade. Ett silver blev det för herrarna. De fick en bra/stark start men tappade sedan när det var dags för tredje man att göra vilket gjorde att Hellner inte fick det maximala utgångsläget direkt, men et silver blev det. Drömde för övrigt om min idol inatt, hehe.

I morgon är det tävling, får se hur det går. Det lär ju inte gå bra för mig om jag fortfarande är förkyld i alla fall, men vad sk man göra när vi inte har några reserver... UT-laget ska tävla med, mina barn. Hoppas de går bra, vore så grymt roligt i så fall.

/m


En dag mådde jag mindre bra och det var träning.


it goes on and on and on and on and on

Publicerad 2011-03-01 21:42:26 i Filosoferandet,

Dagen har innehållit plugg, simmning och träning av barn samt även en massa tankar kring mig själv. Blir så trött på mig själv ibland.... Trött på att jag måste överanalysera var tredje sak jag gör, kan inte bara göra något. Måste tänka på minsta detalj som kan ha gått fel. Undrar vad folk tycker och tänker, vill igentligen sitta i ett hörn och bara vara tyst. Lipar över saker och ting ofta och hela tiden, känns som jag bara tänker på mig själv och är egoistisk. Hur mår du kan någon fråga? och då svarar jag att det är som det är eller mindre bra. När fasen är det bra då???? Ska våldgästa Sofia någon dag, bara så du vet ! ;) <3

/m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela