maddepadde

The party don't start until I walk in

Publicerad 2010-12-31 11:29:15 i Filosoferandet,

Tänkte känna mig lite bättre än alla andra nu och citera mig själv ;

"tvånollettnoll kallas det nya året. Vi gillar det. Snöar gör det fortfarande kan man ju säga. Jag har redan hunnit skotta två gånger idag.! Fast jag är glad för det för jag älskar snön. Stod och bara tittade och njöt förut! :) " - 2e Januari 2010.

2010 har varit ett bra år, bättre än 2009 och 2008 men samtidigt sämre. Jag satt och tänkte förut, på vad jag gjorde mellan sommaren 2008 och när vi tog studenten. Allt där i mellan är bara en röra av en massa tid som jag aldrig kommer få tillbaka, eller minnas helt men heller aldrig glömma. Jag minns knappt att vi var i skolan, men jag vet att jag var där varje dag. Jag minns knappt att jag var hemma fastän jag var hemma varje dag. Så vad gjorde jag? Satt och dagdrömde om bättre tider? Samtidigt som jag bara vill glömma, på ett sätt, så vill jag inget hellre än att komma ihåg.

För i mitt liv så var det höst, sjukdom och fyra veckor ledigt. Sedan gick farmor bort, så det var begravning, och jag fyllde år och så var det helt plötsligt jul. Sen var det lite mer sjukdom som gällde och en vecka näl och så tävling och så var man inte där. Sedan begravning och sen tog vi studenten. Sen var det sommar och sen skola igen... Ibland undrar jag om jag någonsin stannat upp och bara tänkt efter? Vilket jag inte tror jag har nu när jag skriver. Får väl göra det någon gång... När man har tid och den verkar inte vara på min sida.

Men nu ska jag inte leva i dåtiden, utan nu talade jag om att det är snart ett nytt år. 2011. Snart ska jag åka iväg och inhandla maten inför ikväll med Anna Lena, Jim och Linda (som jag aldrig träffat). Sedan ikväll blir det middag med folket, min bror ska vara med <3 Det ska bli trevligt. Så när 2011 kommer så ska jag göra det bästa av det och leva i nuet.


You were everything to me and I was begging you, please don't go <3





Wake up in the morning, I'm gonna hit the city !

Publicerad 2010-12-26 11:32:34 i Filosoferandet,

Även idag är det en kall dag i lilla Sverige. Ska åka in till stan en sväng och irra runt bland alla som förmodligen är där. Jag som ÄLSKAR folk och folkmassor, weeey. Men man får bra sällskap i alla fall, ska ta med mig Soofiaaa. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, sjunger och dansar till musiken. Det är då man har det som bäst. Härligt att släppa loss ibland i vardagsrummet när man är själv hemma, heh. Då behöver man inte bry sig om att man inte kan dansa direkt utan bara att köra på.

Surfade runt lite och hittade mig en ny bakgrundsbild till datorn, tummen upp till Hellner !

baby, you belong with me !


http://www.brothers.se/
http://nyheter24.se/sport/vinterkanalen/marcus-hellner/
http://www.marcushellner.se/




http://www.brothers.se/

Ljudet av ett annat hjärta.

Publicerad 2010-12-25 14:25:12 i Filosoferandet,

Ville bara hålla om dig, och vara aldeless intill. Ville bara känna känslan av att finnas till. Men jag är förförd av någon ung och vild. !!!!!!

När alla vännerna gått hem... Juldagen idag. Sitter i soffan och känner doften av pepparkakor. Kollar lite på How i met your mother samtidigt som jag väntar på tvättmaskinen. Lite Gyllene Tider halvt på tvn med. Deras låtar är rätt härliga. Sedan kanske jag ska åka hem till Sofia, vore lite mysigt. Fick fina saker igår, bland annat en röd stickad tröja som är super mysig (har på mig den nu). Utanför fönstret flyger snön omkring idag med... Jag skulle skriva ut reflektionen förut men skrivaren bråkade... Ska ta tag i det någon dag under veckan och göra klart den så man kan vara klar någon gång. Det var trevligt igår, min faster mådde dåligt vilket var tråkigt men ändå....

Det spelar ingen roll...

All I want for Christmas is you.

Publicerad 2010-12-24 11:33:18 i Filosoferandet,

Julafton idag. Har grejat lite nu och har tagit mig en paus. Så nu gör jag en hårinpackning och ska snart gå och duscha ur den och sedan ska jag måla mina naglar i någon flashig färg, rött kanske? Passande till jul och så... Sedan kommer lite släkt hit och vi ska äta och kolla Kalle och ha allmänt mysigt. Kan berätta om det jag fick senare kanske... Eftersom jag inte vet än, hihi, jag har inte tjuvkikat. JAG LOVAR ! ;)

Idag bjuder jag inte på några snygga killar utan en gran och en Madde.




I pretend like you're not real ....

Publicerad 2010-12-23 21:08:49 i Filosoferandet,

Idag har man hunnit med mycket. Först vart det en fika med Vanja på Strandgatan sedan lite shopping i oden och sedan hann man med lite kaffe hos Sofia med. ! MYSIGT. Sedan när jag kom hem så gjorde jag och med hjälp av bror köttbullar och skinka och så har vi städat med. Sedan kokade jag gröt och gjorde knäck samt klädde granen och så har jag gjort någon cocosgrej med som inte har stelnat än. Men massor hann man med. Så nu sitter jag här i soffan och bara tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Ska väl sova någon gång i framtiden. SKÖNT. Så har vi ju Julafton i morgon.. Det ska bli spännande...


Me and my little helpers..

/m

Don't wanna go down the street where you once came from

Publicerad 2010-12-22 15:44:29 i Filosoferandet,

Har varit på överby en snabbis idag och inne i stan och besökt bland annat Systembolaget. Blev några cider till nyår. Jag tänkte att vi är ju ändå där så.. Sedan har jag städat badrummet, mitt rum och röjt lite ute i vardagsrummet så jag kunde sätta upp lite tomtar samt även bakat vörtbröd.

Sedan blir det hem till min faster på "glöggmys" eller vad man nu kan kalla det. Sitta och prata och ha mysigt i alla fall. I morgon blir det skinka, köttbullar och knäck. Kanske något mer gott godis med lite choklad i om jag hittar något recept. Och på fredag är det Julafton. Det ska väl bli trevligt, känner inget super pepp direkt men det brukar vara trevlligt. Nu ska jag kolla runt lite på nätet..

/m

The playful conversation starts

Publicerad 2010-12-20 09:49:20 i Filosoferandet,

Snö snö snö snö snö snö.... Det snöar idag med, som det har gjort de senaste tre dagarna. Ska till skolan om en stund och prata om utlandsgrejen med Frida. Tänkte hinna med lite kaffe med Frida innan det. Sedan blir det att åka till kansliet och lämna in lite listor och grejer. Sedan ska vi handla julmaten, woho. Ska kanske hinna följa med bror till rygg och ledkliniken och träna med, det är träning ikväll men det är avslutning så det kommer inte bli så mycket träning kan jag tänka mig, därav träningen innan. Min bror ville ha lite sällskap med, så.

Annars så går det någon mystisk dokumentär på tvn med någon svensk som va nere i Australien för hundra år sen och höll på... Intressant Intressant... Eller inte, mera hemskt. Han tog med sig massa mänskliga skelettdelar hit och nu skickar de tillbaka de.... Men men nu ska vi åka.


/m

aaaaaaaah aaaaha ahahaaaa

Publicerad 2010-12-19 11:36:39 i Filosoferandet,

Snön bara öser ner utanför huset just nu. Sitter och dricker lite kaffe och laddar för söndagens att göra. Det blir först att träna barnen, det är avslutning idag så vi har köpt lite grejer hihi. Kanske vi kör någon tävling med? Ska kolla om det finns nått pris de kan få. FAN kom precis på att jag måste kolla igenom Barnboksreflektion och den är så tråkig och vet knappt vad jag har skrivit eller om det är rätt, *VÄRLDENS STÖRSTA SUCK.* Men det är väl bara att sätta igång. Det blir dock inte lättare när min bror drar igång tvn bredvid mig ... Det är ju trevligt att kolla på skidåkningen men jag måste tyvärr plugga, på en söndag.....

Och ja, jag glömde. Förvirringen är stor nu, varken tid eller ork.



Glass is shattered from the fight

Publicerad 2010-12-18 16:32:03 i Filosoferandet,

Det börjar bli mörkt utanför fönstert. Sitter och petar lite i VFU-reflektionen men vet inte om det blir direkt bättre. Funderar på att måla naglarna. Blev just nedkörd till nedevåningen för jag ville se Klappjakten men det ville inte resten göra de ville bara till fotboll, men men. Den filmen är så himla julig. Ska springa upp och hämta nagellacket i pausen tänkte jag, kanske tar med en clementin med. Har varit och shoppat lite på överby, spenderat för mycket pengar för min egen skull som vanligt men men det blir säker bra det med. Har simmat lite med, det var härligt. Lite tid för sig själv sådär. Känner dock att min näsa inte vill sluta bråka med mig, snorar och håller på som tusan. Är rätt trött på att den ska hålla på så, vill att den ska sluta så man kan göra en massa somman vill göra !!

En morgon var det lite mindre snö och soluppgång.

Morgonmys

Publicerad 2010-12-15 20:59:28 i Filosoferandet,

I morgon ska jag på morgonmys, en ny tillställning som jag införde ikväll och ska prova på i morgon. Det innebär att jag ska åka hem till Sofia och våldgästa henne vid halv åtta tiden för att jag ska skjusa pappa till jobbet vid sju. Men jag och Sofia kom fram till att det var bra, för då kan jag skjutsa henne och Eddepedde till dagis med, oh yeah, vilket kanske är rätt gött om det ska snöa eller så. I morgon blir det även skola hela dagen och sedan en kväll på Lipz. Ska nog inte stanna så länge men det ärju så att Annapanna Wiklund fyller år så då måste man faktiskt gå ut !

Idag har det varit jobb först, 9-13.30, vilket gick bra. Kände mig väldigt positiv och glad idag av någon anledning, men sen efter de stackars timmarna så var man göt slut ändå. Men roligt var det och lite nytt kanske man har lärt sig, trots att det inte var VFU.


Tar mig friheten (och hoppas ingen dödar mig, bilden var ju med i tidningen idag) och lägger upp en bild på en av de grymma flickorna som jag tränar som är super snyggast i sin grek! Och jag fick vara med på ett hörn. L ser rätt lugn ut där hon sitter i luften får jag faktiskt säga. Härligt i den ställningen, på marken är den inte lika skön vill  jag lova.



trötthet och jobb

Publicerad 2010-12-14 21:55:23 i Filosoferandet,

Idag är jag trött. Har varit trött heeeela långa dagen och jag har inte gjort någonting. Eller försökte röra lite på mig för att inte somna helt och inte orka någonting alls men men nu är det snart dags för sängen. Kommer la vakna i morgon och var alika trött som alltid men vad ska man göra. Ska jobba i morgon i alla fall. 9-13.30 blir det. Det ska bli roligt, få göra något och tjäna lite pengar. Ska jobba på fredag med fast då är det hela dagen. Fast rätt gött att få köra mellan tid och inte öppna eller stänga i alla fall vilket är skönt för då bli det inte jätte tidigt och inte heller jätte sent. Kanske man hinner och orkar göra något trevligt på kvällen med.

Annars är det väl okej. Inget speciellt just nu, bara allmänt blaha på saker. Känner mi sjukt stressad över saker som jag inte äns vet varför jag känner mig stressad över .


/m

Damn girl !

Publicerad 2010-12-13 13:38:26 i Skolan,

Har utnämt denna förmiddag till "pluggförmiddagen" något som jag ångrar nu. Jag har gjort klart det vi ska göra tills seminariet på torsdag i alla fall, vilket är gött. Men det sket sig när jag kom till barnboksgrejen, för jag behöver en bok till det eller jag behöver veta innebörden av fem ord men shit the same. Det blir ett senare problem. Ångrade att jag började med reflektionen, är grymt förvirrad och har skrivit typ 2900 ord redan och jag har typ inte skrivit om något eller analyserat om något känns det som.

Det var trevligt igår med i alla fall. Fick massa fina presenter. Massa trevliga människor var här med, roligt roligt.

I morgon ska jag slappa hela dagen, kanske tar en promenad eller något vad vet jag. Ska försöka umgås med Emelie, har dock ingen bil så jag hoppas hon kan komma ut till mig.

Just nu har jag bara måttlig panik över ungefär allting känns det som och varför vet jag inte och INGEN INGEN träning är det idag heller :O Det kommer inte gå bra det här! Har inte tränat sedan i torsdags och på torsdag kommer man nog kanske inte hinna vara med för vi ska till Lipz, ska dock försöka vara med en timma eller något, känner att jag behöver det. Måste lämna lite pengar med, för något till tränarna typ. Jag skulle lätt kunna lägga mig i soffan i en vecka, önskade att det vore så väl. Hade varit underbart härligt. Det är just därför jag kommer att ligga i sängen och soffan sjukt länge i morgon, jag orkar inget annat. Är helt slut och har varit HELT SLUT i snart en vecka, men vad kan man göra? Alldeless för många måsten...

Wha-Wha-What did you say?

Publicerad 2010-12-11 10:25:42 i Filosoferandet,

Igår var en jätte bra dag, bland annat min födelsedan, för massa trevliga människor kom ut till mig i skogen och hade massa trevligt med mig och det gillar jag. Vi åt (vad jag tyckte) massa god mat och så hade vi (också vad jag tyckte) lite småmysiga lekar under kvällen, hihi. Sedan åkte vi till Olearys och där träffade vi Vanja, Christina och Catrine var där hon med, trevligt :) Så tack alla för alla fina presenter och för att ni förgyllde min dag lite. Jag hade lite andra tankar under dagen, men inte så många.

Just nu är jag super trött, jag och pappa ska åka upp till Obs och tippa nu om en stund, sedan ska vi förbereda för i morgon. Då kommer nästan hela släkten hit och firar mig. Ska bli roligt eftersom man bara fyller 20 en gång här i livet. Ska sätta 20 ljus i en tårta i morgon, hihi. Det blir marängtårta i morgon, gott gott. !

That's all for now !!

/m


tick tack, tick tack.

Publicerad 2010-12-09 09:17:40 i Filosoferandet,

Ja nu blir det lite tidsfördriv på hög nivå känner jag. Pappa håller på att göra sig i ordning, vi ska inte åka för om en kvar. Då blir det hem till Ylva och en promenadis, skönt ska det blir. Var länge sedan jag var ute och gick, har blivit för många innomhusaktiviteter det sista. Sedan ska vi luncha med Sofian och sedan blir det redovisning och jag kommer svimma elller något, skulle inte förvåna mig. Men men, jag hoppas det går bra.

Senare idag blir det till att städa hemma och fixa lite för i morgon, räkna grejer och så. Och I morgon ! Då blir det först skola sedan hem och greja och ja Systembolaget såklart. Det är ju ett måste när man fyller 20 år. Det är dags att lämna tonnåren. Jag ska nog änga ett helt inlägg åt min ålderskris någon dag, smart är ju att göra det innan man fyllt. Men än så länge är jag en tonnåring !! MOWOHAHHA!

effektivt

Publicerad 2010-12-08 18:47:18 i Filosoferandet,

Ja idag har jag gjort massa. Varit och slängt skräpt, köpt lister på XL-bygg (mmm gilla utsikten) sedan handlat skort till pappa och massa mat. När vi sedan kom hem så dammade vi och flyttade grejer och så har jag bakat massa muffins och gjort pajdeg och grejer. Är gött trött nu. Funderapå att göra en kraftinsats och cykla lite? samtidigt som man tittar på någon serie. I morogn är det redovisning., suck. Hoppas det går bra !!


/m

Upvisning , check !

Publicerad 2010-12-05 20:24:04 i Gymnastiken,

Det är så sjukt härligt att uppvisningen är avklarad. Nu slipper man tänka att man ska prestera sjukt mycket inom en framtid, i alla fall kroppsligt. Snart ska man prestera i skolan istället. Får hoppas det går bra. Ska försöka hinna skriva ett manus till min powerpoint på tisdag så jag hinner öva på onsdag. Vet inte riktigt vad ja ska säga men, det får lösa sig. Nu ska jag snart sova så man orkar gå till skolan i morogn. Längtar till fredag. Då har man gjort redovisningen och kan slappna av igen, härligt. Ska leta efter ett recept på bål nu!


/maddetrött

I'm just a poor boy, I need no sympathy.

Publicerad 2010-12-04 12:35:18 i Filosoferandet,

Hej hopp. Snön den ligger kvar! Roligt det i alla fall, slask är det sista man vill ha. Snart kommer sara hit så ska vi bygga ett pepparkakshus och göra lussbullar. Jag har gjort en pepparkaksdeg nu med, så nu har jag två. Fick en av Iris i torsdags med. Pepparkakor for the win ! Om mjölet räcker kanske vi kan baka muffins med, men tveksamt det där säger jag. Ikväll blir det mys med film och grejer !! :)

/m

good girl gone bad ?

Publicerad 2010-12-03 17:16:07 i Filosoferandet,

Hej hopp fredagskvällen! Dagen har varit bra, har varit super duper trött men jag har överlevt. Sista dagen på praktiken idag, kommer att sakna säger jag bara. Projektet har gått väldigt bra med, är förvånad över mig själv faktiskt... Det var roligt igår när jag klädde ut mig igen, till Skruttet. Ett av barn satt och berättade om Skruttet idag och sa ; Skruttet och Knyttets röst låter nästan som din Madelene. Jag svarade att jag tyckte det var tokigt! Sedan fortsatte barnet berätta, mysigt värre. Snart blir det redskapskörning, eller jag och Annapanna ska plocka upp redskap från B-hallen men ändå. Det gick rätt bra på träningen, ställde en del helskruvar i alla fall. Jobbar på den halva fortfarande men det känns som det går framåt och bara man får ihop fötterna i flickisarna så är de bra de med. Är inte jätte pepp för uppvisning men men, inte mkt att göra. Efter redskapskörningen blir det mys med Annapanna, Renata och kanske några till!!!! MYYYS.

dancing on my own

Publicerad 2010-12-01 21:32:39 i Filosoferandet,

Jaha. Det gick bra hos tandläkaren igår i alla fall. Gick därifrån med lite mindre lätt och tre stygn rikare, oh yeah. Ska tillbaka på tisdag och ta bort stygnen, aj? I morgon ska jag ha sista grejen med barnen med, det ska bli skönt. Då kan man andas lite sedan iaf, och då menar jag lite lite lite jätte super lite innan man måste dra igång igen. Stog här i vardagsrummet och dansade loss för en stund sedan, så där crazy som de gör i Grey's. Har aldrig förstått hur det kan vara härligt men gör det nu. Ingen som ser än här heller utan bara lilla madde ;) Längtar till en mysig helg, dock kommer den vara stressig med. Uppvisning och grejer, släpa redskap fram och tillbaka, skrika på ungar. SUCK SUCK... unzzz unzzz. Ska nog surfa runt och leta efter lite snygga killar på nätet, varför inte liksom ? hehe. Har förövrigt hunnit med massa idag, jobbat hela dagen sedan plockat ved, gjort en röj i garderoben, lagat mat och lite till!

/maddeliten

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela