maddepadde

The moment I met you, that moment I forgot everything I've been to.

Publicerad 2012-08-31 10:55:00 i Filosoferandet,

Hur fasen kan man tappa bort en sticka? När man två sekunder tidigare suttit med den i handen. Blir så jävla purken alltså.Vill ju börja sticka på ett par stackars vantar liksom! Aja, får la försöka lura Ema att åka förbi någon affär sedan så jag kan köpa ett paket nya stickor eller nått. Eller om jag åker ner till stan nu snabbt innan hon kommer och hämtar mig, ska bara fixa klart med datorn först.

Annars så hade vi Fruhippa för Sofia igår. Njöt nere på relaxen på älvhögsborg och hade sedan en lite kräftskiva ute i Emelis stuga vid öresjö, vilket var mysigt. Supermysigt hade vi det.
/m
 

Starhips

Publicerad 2012-08-21 13:09:51 i Filosoferandet,

Nu har jag försökt skriva det här inlägget två gånger och igår fucka telefonen och förut fucka datorn. Låg i alla fall och förhandla med mig själv igår kväll i sängen. Blev jag klokare? Nej. Sov jag bättre? Nej inte direkt. Blir inte klok på vissa människor. Varför ska dem envisas med att säga si och så och sedan inte stå för/gööra det dem säger? En del av mig tycker att de inte ska säga något alls så att man kan bearbeta känslor och sånt lättare/fortare samtidigt som en del av mig tycker det betyder himlans mycket när man säger så. Blir bara såå trött. Man känner sig så illla behandlat på nått sätt samtidigt som man kanske egentligen inte kan kräva så mycket av någon man inte känner. Hade jag fått göra sommaren en gång till så hade jag nog dock gjort allt på samma sätt.

På torsdag får jag fly ett tag i alla fall. Lägger allt på is.
/m

På promenad genom stan ..

Publicerad 2012-08-17 21:26:51 i Filosoferandet,

Otåliga jag. En fredag kväll sitter otåliga lilla Madde här framför datorn och försöker att inte vara så otålig, det går väl sådär. I morgon och på söndag jobbar jag de två sista dagarna på sommarjobbet, vilket ska bli skönt. Tiden har gått fort. Sommaren har gått fort, men det känns ändå som om man har gjort en hel del. Har varit i Uddevalla mer denna sommaren än i hela mitt liv. Har campat uppe på kroppefjäll, förra helgen. HELT UNDERBART. SKOG SKOG OCH MER SKOG, kan det bli bättre? Blåbär till frukost, eldning. Att sova på ett liggunderlag på en gammal köksoffa i ett litet rum med 7 andra personer!

Ibland är det bra tur att Facebook finns så man kan låna lite bilder därifrån. Har varit på Strandgatan med Madeleine, Frida och Jimmy idag efter jobbet, käkat lite panini och druckit kaffe, sjukt härligt. Varmt och gott var det med. Ska satsa på Öresjö i morgon och träffa folk, blir nog spännande. Har fått låna den lilla vita av Frida medan hon och Jimmy är i turkiet. Kommer inte träffa de på typ två veckor, då jag åker till Frankrike nästa torsdag. Ska hälsa på Maia, AWSOME. Nej nu ska jag nog kolla på lite tv och bara ta det lugnt !

/M

Om tiden vill ifatt!

Publicerad 2012-08-06 15:57:20 i Filosoferandet,

God eftermiddag. Det var ett tag sen. Har bara inte varit sugen att blogga. Jag var lite upptagen med att leva, ungefär hela Juli, men är tillbaka i verkligheten. Mycket som har hänt under sommaren. Många positiva men även många negativa saker. Lite för mycket negativt nu det sista faktiskt. Men det är inte så mycket att göra. Har fått mig att bli väldigt negativ mot allt och alla. Men jag är bara så otålig på allt. Livet, folk, allt. Plus att det inte riktigt blir som jag vill, vilket inte gör saken bättre. Men men.
Idag är jag hos pappa och har det bra. Sitter och stickar medan han lagar mat. Lite senare blir det kaffe hemma hos Ema :) Vilket kommer förgylla den regninga måndag i Augusti något !
/m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela