maddepadde

Jag ska ge allt vad jag har !

Publicerad 2012-01-29 20:31:33 i Filosoferandet,

Har landat i soffan än en gång. Dagen började tidigt, trots ganska "sen" hemkomst igår. Det var fruktansvärt roligt igår i vilket fall som helst. Olearys och många skratt. Ema invigde min bäddsoffa på natten med. Så hade lite sällskap när jag vaknade i morse. Drog till borgen och tog mig en simtur. Sedan gick jag hem till Sofia och firade Edwin, med henne och hennes släkt och vänner, sjukt mysigt. Tack så jätte mycket för allt den goda maten! Sedan gick jag och tränade lite. Försökte köra lite vid sidan av de andra.

/M

Coconut

Publicerad 2012-01-28 17:36:55 i Filosoferandet,

God kväll,

Sitter här och väntar på tre flum (Ema, Linda och Backis). Vi ska käka lite kycklingsallad och dricka lite vin. Sedan ska vi bege oss till Olearys och kolla läget. Igår, när vi var hemma hos Lovisa och Johanna (hela laget), var sjukt mysig, trevlig, rolig och bara underbar. Fast än jag inte varit med tjejorna så mycket i höst så kändes det väldigt bra. Tack för alla skratt ! Ni är underbara. Och tack Lovisa och Johanna för att vi fick låna huset. Vi lekte lite lekar, askul, och jag fick trycka in massa marsmallows i munnen (AJ). Min käft är nu lite större.

/m



Tog bland annat med mig lite hallongrottor .

Papaya

Publicerad 2012-01-27 14:52:00 i Filosoferandet,

Tänkte bara meddela världen att jag insett hur otroligt TRÅKIGT det är att gå till gymmet själv. Det är jävligt skönt efteråt, men inte under tiden. Inget för mig helt enkelt. Nu ska jag baka lite chokladsnitt eller kanske hallongrottor fast med plommonmarmelad. Sedan får jag väl gör det man borde = Plugga.

/m

Driving in the sun

Publicerad 2012-01-26 15:31:15 i Filosoferandet,

Tänkte bara meddela världen att jag är fruktansvärt trött. Sitter här i soffan och verkligen kämpar för att hålla ögona öppna. Ska nog vänta en liten stund till och sedan och ta mig sakta men säkert mot nisse. Tar nog världens omväg dock. Det ska bli roligt att träna barnen i alla fall.

/m

Functional Moves

Publicerad 2012-01-25 21:53:35 i Filosoferandet,

Måste göra lite reklam för Älvhögsborg. Emeli lurade iväg mig till ett pass idag, Functional Moves. Det var riktigt roligt. Många utfall och grejer. Använde vikter och tränade en hel del bålstyrka. Ska nog börja köra det varje onsdag faktiskt. Räknar med en hel del träningsvärk i morgon !! Annars så har den andra Emelie varit här idag och myst. Vi har kollat på sista delen av Harry Potter och bara chillat. Hann även med att plugga en del, men gjorde det tidigt i morse så jag kunde ta ledigt större delen av resten av dagen, hehe.

I morgon blir det skola och sedan träna barn på kvällen !

/m

Twitter

Publicerad 2012-01-24 21:48:31 i Filosoferandet,

Oj oj oj.

Pustar ut i soffan efter en lång dag. Började med ett seminarium vid 9 i morse. Det gick bra och var faktiskt väldigt intressant (BRA STUDIEGRUPP). Sedan tog vi oss lite lunch och gick sedan på ett danspass, som handlade om poesi. Även det var mycket intressant, men framförallt roligt ! Var sjukt kul att dansa tycker jag.

(Kom precis på vad jag drömde om inatt, nu när jag sitter här och skriver. Drömde att Sofia och hennes familj (av någon anlending var hennes morbror med i drömmen) ägde en liten sommarstuga, fast det var en lägenhet, som de hade renoverat. Här ville jag bo av någon anledning. Den låg nere i en liten dal, som såg ut som en blandning av en backe som finns hemma hos pappa och kusten. Lägenheten/stugan var superfräch och bra planerad, därför jag ville bo där. Tror jag hade varit där innan de renoverat, men minns inte. Det fanns mycket fina dörrar som släppte in mycket ljus och det var vitt)

Sedan så gick jag, Ylva och Frida till borgen och simmade lite. Sedan gick jag hem och gjorde lite käk, broccolisoppa blidde det. Åkte sedan till landet och eldade samt läste lite i en bok. Sedan hamnade jag här. Ovanligt trött och seg. Sitter och utforskar twitter, förstår inte riktigt meningen med det där.

/m

http://twitter.com/majrbuzzkill

Måndag

Publicerad 2012-01-23 20:16:18 i Filosoferandet,

Wooop Wooop!

Har precis käkat lite, gjorde mig lite köttfärsås och pasta och det blev till och med två matlådor - weeeey! Föreläsning idag, om Poesi, vilket var mycket intressant. I morgon blir det seminarie och sedan workshop på eftermiddagen. Vi skulle tydligen ha träningskläder med oss, så det blir spännande. Sofia berättade att hennes mamma letade efter mig i vikarielistan idag, men hittade mig ej. Attans där, för hon ville att jag skulle jobba imorgon och jag har anmält mig som upptagen på grund av seminaret. Men jag hoppas på framtiden. Fick ÄNTLIGEN mitt duschdrapperi idag, var och hämtade det i skogshöjden. Tog mig även en sväng till returen förut och till ÖB och handlade lite städgrejer. Har även hunnit träna lite barn, som var sjukt duktiga. Allt för mig.

/m



En bild på sötaste Frida och Ylva med <3



Måste tillägga att den här bilden, som Johanna gjort, är sjukt grym och jag är taggad inför Teamworken !!!

Nyduschad

Publicerad 2012-01-22 20:44:28 i Filosoferandet,

Fasen var skönt det var med en dusch säger jag, riktigt gott. Dagen började med att jag skjutsade pappa till Tarzan, de åkte till sälen i morse. Sedan åkte jag hem och åt frukost, åkte=har bilen hela veckan!. Sedan chillade jag, grejade lite och så. Vid 2 tiden kom Sebbe och Peter hit och kollade läget, drack lite kaffe och åt lite bullar. Sedan gick jag till träningen och flummade en stund och gick sedan hem igen. Mötte upp Sofia och så kom hon hit och kikade lite, <3 Så skönt att ha dig hemma!!!!! <3 Nu blir det slutet på Bones, sedan lite Mamma Mia och sedan sängen !!

Ska njuta lite av Dominic Cooper !



/m

Kaffe och ett äpple

Publicerad 2012-01-20 14:48:18 i Filosoferandet,

Står just nu framför mig och jag njuter, nam nam. Är lite gladare idag. Sofia är hemma, skönt <3. Har precis pratat med försäkringsbolaget om pengar för rehabilitering och jag kommer att få 10 gånger betalt, vilket också är skönt. Slipper man tänka på det.

Pratade förresten med Kevin, från tysklande, här om dagen. Det kändes konstigt att prata engelska igen men roligt att få prata med honom. När man pratar på skype kan man verkligen glömma av tiden! Vi pratade i nästan en timma, men det kändes som tio minuter. Saknar änna han, Maîa, Mikaela, Sebastian och Denise. Underbara människor som man förhoppningsvis får träffa igen, jag hoppas verkligen det.

Ikväll ska min bror laga till en bit älg, hörde något om att han skulle fylla den med gorgonzola (Vilket låter sjuuuuukt gott). Nej nu ska jag fixa en sak till på datorn och sedan lägga mig i soffan och läsa Aulin-Gråham.

/m

Worried / Flytt

Publicerad 2012-01-18 14:02:53 i Filosoferandet,

Hej hopp, har tagit mig ut till landet och till internet, vilket just nu är en brist i min lägenhet. Är jätte orolig för Sofia, hoppas verkligen hon mår bättre snart.... Önskar man kan göra mer, men får bita ihop nu och tänka positivt.

Annars så håller jag på att greja i ordning i lägenheten. Har bott där nu i hela två dygn! HELT SJUKT, men jätte roligt. Har dock itne speciellt mycket mat eller andra saker där men jag jobbar på det. Pappa ska hjälpa mig att hänga upp lite grejer senare idag. Emelie kommer förbi senare med, får laga lite mat/käka lite rester. Ska tatt en lök av pappa sen, eller stanna på konsum och köpa ägg och lök.

/m

Minusgrader

Publicerad 2012-01-15 10:11:10 i Filosoferandet,

Sitter i soffan och försöker hålla ögona öppna, men ögonlocken sammarbetar inte riktigt med ögonen. Hemma hos Vanja igår var det superkul, massa god mat och trevligt folk. Tack för allt! Vilket innebar att det blev ganska sent, sent för stackars mig som brukar lägga mig tidigt, vart hemma vid 12.00 > Och jag skulle upp och köra pappa idag. Gick och la mig en timma, vilket kanske inte var så smart. Jag vet ju mycket väl att jag blir helt förstörd av att lägga mig och vila i en timma. Så här sitter jag nu, helt död och vill bara sova så jag blir piggare. Men det får bli serier hela dagen, kanske någon promenad för att få lite luft.

Tänker på Sofia med. <3<3<3

/m

Saturday

Publicerad 2012-01-14 15:24:09 i Filosoferandet,

Hej hopp,

Sitter i soffan och andas lite. Har precis plockat bort julen och bytt gardiner. Lite tråkigt, som vanligt. Ännu tråkigare nästan att jag inte riktigt fick någon julkänsla när vi plockade upp den. Har även hämtat pappa,i morse. och varit en sväng på överby. Just nu sitter jag och bara tar det lite lugnt, innan jag ska göra mig i ordning. Inte för att det är så mycket att göra i ordning, eftersom allt mitt smink är i lägenheten och jag är på landet, så det går nog rätt så fort.

Hade supermysigt hemma hos Sofia igår. Lagade mat och kollade på På spåret och hade mysigt, Tack ! Snart kan jag gå hem, istället för att ta bilen > Vilket jag längtar till.

/m

HM

Publicerad 2012-01-12 21:27:30 i Filosoferandet,

Jobbat idag, tränat barn och druckit te med Frida. Hade nog mer rast idag, än vad jag jobbade men det var nice det med. Fick gjort det jag skulle i alla fall.

I morgon blir det mys hemma hos Sofia och överby för att shoppa en present till Vanja.

HM kan vara bra ibland. Man kan hitta kläder, och numera inredningsprylar. Och ibland när det går lite fort så beställer man tydligen saker på avbetalning, FUCK.

/m

Hunnit mycket (Eller trött dag 3)

Publicerad 2012-01-11 19:56:19 i Filosoferandet,

Upp tidigt vart det idag med. Jobbade till halv fyra från tidigt idag med. Har hunnit förbi lägenheten en vända, satt upp lite sladdar och sedan kommit hem, cyklat och gjort knäprogram och målat bord. Man hinner ganska mycket på en dag, om man vill . Då vilade jag  mig endå en timma efter jag kommit hem, hade sjukt ont i fötterna. I morgon blir det att spä på det onda, för jag fick jobb då med. De har tapetserat färdigt i lägenheten med :D

/m

Trött, Dag 2.

Publicerad 2012-01-10 21:05:00 i Filosoferandet,

Kan lägga på en Ont i fötterna på den med. Har jobbat idag med, därav fotontet. Blev mycket springandet fram och tillbaka i köket. Det blev lite fisk, sås och potatis idag, plus att jag förberedde inför morgondagen. Då är det upp tidigt igen för att göra en dag till. Nu ropar far !

/m

Trött

Publicerad 2012-01-09 21:34:47 i Filosoferandet,

Är helt slut, efter att ha jobbat en dag hahaha. Har ju tränat lite barn med, men de var så snälla så. Aja. I alla fall. Har lagt ett jävla papper i ett kuvert nu, som jag ska skicka till en på skolan: Har ju varit där och försökt lämnat det till han men han är ju aldrig där när jag är, så nu ska jag skicka det. Ska nog gå och lägga mi gnsart, upp och hoppa tidigt i morgon för jobb igen !!

/m

Vi är snart tillbaka!

Publicerad 2012-01-08 20:31:25 i Filosoferandet,

Idag har varit en mys-söndag. Har tagit mit en promenad, varit på kalas och tränat. Åt massa god mat hemma hos faster och träffade massa folk.  I morgon ska jag köra pappa till stan, jobbet, och själv hoppas på att få lite jobb. Annars blir det att åka till lägenheten, eller ja det ska jag göra iaf, och sedan träna ungar på kvällen och kanske köra mit otroligt roliga styrkeprogram med. Ska även boka en tid hos en sjukgymnast.

Detta gjorde min dag och gjorde mig sjukt inspirerad. Marcus Hellner är en väldigt inspirerande person. Lite "När jag ligger lite efter så bara mösar jag på", vilket funkade! Det kanske är så man ska göra i livet med? http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article14181243.ab



/M

Tid

Publicerad 2012-01-07 13:20:33 i Filosoferandet,

Hej! Sitter i soffan och väntar på att pappa och bror ska komma hem. Det har varit och travat. Kollar på något ganska värdelöst program på 7an, någon brud som letar killar. Målade lite på bordet i morse, senare idag är det dags igen. Ska även köra lite grejer till lägenheten lite senare, tallrikar är ju bra att ha. Och sätta upp lite mer . Men koll på tiden kommer jag ju ha i fortsättningen iaf!

/m

Gbg and back.

Publicerad 2012-01-05 21:51:41 i Filosoferandet,

Hemma igen efter en lång dag, eller jag kom hem för någon timma sedan. Först ner till läkaren och sedan Ikea. Hos läkaren gick det bra, eller jag bra och bra. Han sa väl i stort sett att gymnastik inte är speciellt bra för knät, vilket gjorde mig rätt ledsen. Men vad ska man göra. Det första jag ska göra är att gå till rygg och led, så ska de få styrketesta knät. Sedan for vi till Ikea. Det gick bra inne på Ikea, hittade allting och så. Men när vi kom till bilen så blev det som vanligt "packpanik" FÅR ALLT PLATS??!?!? Och det fick det. Vi fick till och med knött in en tv i bagaget med. Sedan for vi till lägenheten och skruvade så det slog gnistor, och vi blev klara till slut. Med stort tack av Johnny och Sofia (och edwin) PUSS på er. Nu ska  jag fortsätta nöjessurfa och sedan försöka sova medan de andra två flummen ska kolla på hockey finalen.

/m

I väntan på Ikea

Publicerad 2012-01-05 08:50:03 i Filosoferandet,

Sitter i soffan, är lite halvseg, och har (rätt) nyss käkat fruuuuuuekost (som Maîa säger). Sitter och kollar runt lite på Ikeas hemsida, eftersom vi ska dit senare idag. Vill gärna ha den här arbetsbänken som är nedanför, hade varit fint att ställa micron och kitchen aiden samt hänga lite koppar under... GIEEEEF! Det lär ju bli en hel del andra saker när vi är där. Så ikväll blir det att lägga sig på golvet och skruva !

/m

Mera flytt ..

Publicerad 2012-01-04 19:04:16 i Filosoferandet,

Idag började jag tidigt. Körde pappa till jobbet, med en fullpackad bil och drog sedan vidare till Coop för att köpa sandpapper. Hittade en Björn på väg till maxi, där jag köpte ett skydd till telefonen. Sedan åkte jag till lägenheten och dumpade lådorna och en byrå. Började sedan med ommålningen av köksbordet, vilket innebar att jag var tvungen att riva bort en plastgrej som satt på. När jag gjort det, så vart det lite kladdigt av klistret. Fick lugna mig lite med färgen, får ta dit en slipmaskin så jag får bort det. Fick målat stommen i all fall. Ema kom förbi en sväng och drack lite te och sedan kom Erik förbi en svänge med. Det var kul att träffa Erik, händer ju inte så ofta. Vi tog en runda på stan med, hittade en grej till lägenheten. Nu ska jag kolla på tåg.

/m

Flytterier

Publicerad 2012-01-02 21:22:55 i Filosoferandet,

Idag har det grejats. Har hämtat nycklar, hämtat soffa och lämnat in lappar. Det har änna gått i ett ifrån klockan 10 i morse till nu. Kom hem för kanske en kvart sedan. Är nöjd med dagen. Har fått gjort mycket och flyttat mycket, har till och med flyttat mig själv. Adressändrade förut ! VUXENPOÄNG. I morgon får jag ta tag i hemförsäkring, papper högskolan och flyta mera grejer. Det blir nog bra det med. Nu ska jag nöjessurfa och sedan lägga mig.
> Det viktigaste finns nu i lägenheten = Kaffe, muggar och en kastrull att koka vattnet i.
/m
Valde en liten tapet idag med...

Mera kaffetankar...

Publicerad 2012-01-01 20:30:08 i Filosoferandet,

Sitten i soffar och skickar iväg ett inlägg samtidigt som jag kollar tv. Har bestämt mig för en perkulator tro jag, istället för kaffebryggare. Den tar liten plats och jag gillar sådant kaffe. Har även raggat upp en soffa som jag och pappa ska åka och hämta i morgon ! WIEE!

/m

Gott Nytt År åt folket !

Publicerad 2012-01-01 10:24:48 i Filosoferandet,

Fint när man sitter här i soffan och kollar runt lite på Facebook, så piper telefonen. PÅMINELSE; lägenheten är min! (från klockan 12.00 idag men ska hämta nyckeln vid 10.00 i morgon).

Igår hade vi det supermysigt och roligt! Lagade mat hela dagen med Ema, vilket alltid får en att skratta och det blir alltid gott. Kyckling fylld med philadelphiaost (som smakade basilika) som vart baconlindad, pastasallad med soltorkade tomater och Waldorfsallad. Till efterätt gjorde vi Banoffee paj/kaka (?). Allting smakade jätte gott. Jag drack inte allt för mycket, inte mycket alls faktiskt (mest för att det var gott). Vi spelade massa spel med, eller två, Alias och gäster med Gester. Mina lag var grymma och vann båda spelen. Sedan gick vi ner till fallen och kollade på fyrverkerierna som var fina. Uppskattade att se de, eftersom det var länge sedan jag gjorde det. Sedan gick vi hem till Joel och väntade på taxi. Vilket var lite komiskt. Vi åkte med samma norrman som vi åkte med förra året, på nyårsdagen haha.

Idag blir det en promenad och Ivanhoe. Kanske dags att börja packa med?

/m


Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela