maddepadde

In your eyes

Publicerad 2011-01-31 10:54:25 i Filosoferandet,

Det har varit en lååååååååååååååååååååång morgon. Har spenderat alldeless för mycket tid, som jag ser på det, på att göra mig i ordning. Det brukar ta cirka 10 minuter annars. Idag tog det typ 45 minuter.... Om ungefär en timma så bär det i alla fall av in till staden, till skolan. En föreläsning med någon man och lite lunchning med Sofia. Inatt har jag sovit ap-dåligt. Vaknade säkert en gång i timman och bara låg och halv sov, in och ut ur dimman typ och när jag vaknade så hade ofta en kroppsdel somnat. Vaknade av att handen var helt stum flera gånger... Lite tufft sådär, det är ju skönt att vara pigg när man vaknar menar jag.

Annars är det träning som gäller ikväll. Det blir nog rätt mycket dans... DET BEHÖVS. Känns visserligen lite bättre efter gårdagens träning, men långt ifrån jätte bra/grymt/perfekt/klockrent. Vi är nog inte så tajta i dansandet och gör vissa rörelser rätt olika.

/m

It's like a dream, no end and no beginning

Publicerad 2011-01-30 10:37:24 i Filosoferandet,

Gårdagen var relativt frustrerande till en början, efter jag kommit till träningen. Blev lite sur på Kerstin och så blev jag ledsen för lite andra saker. Så får hon för sig att jag blir ledsen för att hon blev sur, hallå? Man kan faktiskt fråga varför någon står där mitt på golvet och nästan gråter istället för att tro saker. Och så blir man lite besviken när man kommer dit och är super sugen på att satsa gärnet och så står man där och rör sig kanske i 10 min på en timma. Ja så när man var färdig där så vart man ju sur. Men sedan åkte jag hem till Sofia och grattade Edwin. Söt han är. Fick massa god tårta och smörgåstårta ! Men den stackars lilla mannen hade massa feber när jag åkte, vilket var synd :( På sin födelsedag och allt ! Sedan kom Sara hem till mig och vi gjorde tacopaj och hade super mysigt tillsammans resten av kvällen :*

"Taggar" träning idag med. Det ska bli jätte kul att träna barnen i alla fall. De är så duktiga och lyssnar och gör som man själv vill, oftast i alla fall. Sedan får man väl offra sig på att ta i lite när man själv ska dansa. Vi är ju grymma på början i alla fall. Sedan går det sakta utför kan man säga.... MEN man får la ta tre djupa.

NEJ. Nu får jag hitta på något.

/m

Saturday morning

Publicerad 2011-01-29 09:17:04 i Filosoferandet,

"I morse" (för några timmar sedan) när jag vaknade så undrade jag var pappa gjorde, kollade på klockan och såg att den var 06.30 och då var min käre far på väg ut till bilen. Då tänkte jag; Jaha, ska jag få åka med och köra hem bilen igen så jag kan åka och göra det jag ska idag. Då sa han att han hade varit så trött att han glömde mig, Lovely. Sedan var det nästan death-by-yawn på vägen till brandstationen och ont i huvudet på det. Men men. När jag kom hem igen till det mörklagda huset så bestämde jag mig för att det var frukostdags.

Så nu sitter jag under täcket här i soffan och myser på lördagsmorgonen. Funderar på om jag ska göra lite kaffe kanske? Då kanske man piggnar till lite med. Det är Zombie varning just nu känner jag. That's the way it is on this saturday morning.

/m

mmmmmmm what you say?

Publicerad 2011-01-28 21:59:59 i Filosoferandet,

Kvällstaggar ;
  • Sova
  • Kolla klart på lets dance
  • Köra pappa till jobbet vid 7 ( på en lördag )
  • Träna 2 timmar dans
  • Kalas hos sofia
  • Träffa Sara
  • Taggar ny dräkt !!!!



Färgen på vår nya dräkt !!

Ge mig något som tar mig någonstans!

Publicerad 2011-01-28 15:26:46 i Filosoferandet,

Träning torsdag

Igår vart det träning, VEM älskar inte att stå i fyra timmar och förfrysa både fringrar och tår i en gymnastikhall i Trollhättan? .. Det gick väldigt bra för barnen, de var super duktiga som vanligt. Lite slappa på slutet, men de var nog rätt trötta. Fick höra lite tråkiga nyheter men så går det ibland. På min egen träning sedan gick det mycket bättre än vad jag troddde det skulle gå. Jag var jätte trött och seg men ändå så gick skruvarna förvånansvärt bra och sedan satte man en riktigt go volt-volt på tumblingen, härligt. Då blir man rätt happy !!!

Idag

HEEEEEEEY, HEEEEEEY soul sister ! Jes, så äre. Har varit ute på äventyr med min Frida idag. Vi var och lämnade in ISEP ansökan på skolan förut, nu får vi se hur det går. Om det blir några utlandsstudier eller inte. Hoppas verkligen att resan ner till malmö var värd och att resultatet på provet vi gjorde räcker. Fick lite mer klarhet i hur de rättar proven nu när vi var på skolan och pratade med Ingela. Sedan blev det myrorna och barbie-klännings-shopping. Hittade en rosa klänning för 85kr, vilket var lagom. Jag som aldrig har på mig rosa annars. Madde-tomboy-andersson. Jag tycker kläder gärna får vara sköna och inte jobbiga att ha på sig, som till exempel klänningar kan vara men ibland får man offra sig antar jag.

Nu sitter jag i soffan och lyssnar på lite musik, oj oj IDAG IGEN ! Planen var att fika me Emma sedan, men vi kom fram till att vi ska ta det nästa vecka istället. Så vad ska jag göra? hm... Kanske borde börja lite på hemtentan men vet inte riktigt hur. Får nog suga lite på den lite till innnan jag börjar skriva.

I morgon

Ja i morgon blir det träning, två timmar extra dansträning, weeey. Just nu känns det som hejkomochhjälpmig nä vi dansar så det är nog nödvändigt. Sedan ska jag hem till Sofia och fira lilla söta, tuffa, grymt gulliga Edwin, som fyller fyra. Sedan blir det chill med Sara på kvällen, saknar henne.

/m

ps. om en månad blir det tre djupa. ds.

And her daddy has told her to go, but her friend is no where to be seen

Publicerad 2011-01-27 15:31:04 i Avokadoträdet,

IDAG

En apelsin och en liten blodsocker höjning senare orkar jag ta mig fram till datorn. Känns rätt illa när man inte ens orkar sätta på datorn utan ligger i soffan och bara tittar på den. Har i vilket fall som helst läs lite i Brodin igen, sista kapitlet. En av de bättre böckerna vi läst på ett tag tycker jag, den är lättläst och intressant. Det är lite tufft/jobbigt när man läser om emotionell utsatthet och självmord, men som sagt intressant och förhoppningsvis har man lärt sig något.

Har även suttit och målat lite i mitt lilla ritblock, inte för att jag är kung på att rita/måla men jag tycker det är härligt att sitta och bara vara kladda ner nått. Det är något härligt i att inte behöva prestera världens snyggaste konstverk, eftersom det inte är någon som ser vad jag målar. Men jag målade bland annat av en pall. Den blev lite special. Lyssnade på musik samtidigt som jag målade, vilket är lite ovanligt men jag har börjat uppskatta spotify den senaste tiden. Satt på balkongen i SOLEN och drack kaffe förut, det var sjukt mysigt. Frisk luft, solsken, kaffe och två stycken filtar, fy vad mysigt !

Jag och pappa har även varit på MIO och beställt en soffa, två fåtöljer och en fotpall. Är sjukt sugen på att se hur det blir när de kommer, synd att man får vänta sex veckor bara. Men jag tror det kommer bli grymt snyggt. Känns som jag inte gjort så mycket idag men när man börjar läsa här så har jag gjort en del i alla fall. Blir ju träning sedan med, eller snart rättare sagt. Först med alla söta 10-12 åringar och sedan ett för mig själv. Peppa TÄVLING snart ju ! Får väl se om man håller tills dess bara. Men jag spyr lite på mina benhinnor idag, kan de inte bara SLUTA göra ont? ... Börjar bli trött på det, eller det blev jag nog för länge länge sedan....

Det växer så det knakar i mitt fönster med! Ska snart plantera om mitt fina lilla träd tror jag, den krukan på bilden börjar bli lite liten.

/m


Lilla trädet.



Blaha på allting en stund.


Kaffe Kaffe Kaffe Kaffeeeee.

jeg ved ikke hvor jeg hører til

Publicerad 2011-01-26 16:20:39 i Filosoferandet,

Har sett filmen SEBBE precis, lite komiskt att min Sebbe ringde precis när jag böjrat kolla på den. Något som var direkt negativt var att de första scenerna, i filmen, är från det stället i sverige, DET ENDA stället, som jag verkligen inte gillar att varken se eller vara på. Där jag spenderade en hel dag för att sedan komma hem och inse att det var den värst dagen i HELA MITT LIV!

JÄVLA ANGEREDS HALL!!!!!


Den kan gå och lägga sig och sova. Något som kommer bli jobbigt är att vi ska dit på tävling, om vi går vidare i den vi ska på nästa helg. Det blir tre djupa då, många gånger om.


hvor er du nu?

/m

Trying to make sense of it all

Publicerad 2011-01-26 11:05:56 i Filosoferandet,

Sitter och kollar runt lite på Lookbook, hittar en massa snygga kläder personer som ser helt okej ut. Men seriöst, hur många ser ut som folket på bilderna? Alltså klädmässigt/modet är det många som har på sig, det är jag väl medveten av. Men på 99% av alla biler jag såg, genom att bara scrolla ner på förstastidan, så är alla typ långa (betydligt längre än lilla mig) och väger typ -10 kg eller något. Det är lite tråkigt att se. Jag skulle gärna vilja ha sådana kläder, men passformen är inte riktigt densamma. ( VILKET är kläder man säkert kan köpa på typ HM, MQ, ASOS, JC, ESPRIT, PONDUS mm.) De skulle sitta som en "jag vet inte vad på mig" , vilket är sjukt tråkigt. Kläderna är inte riktigt anpassade för oss lite kortare med lite former utan du ska vara 3 meter lång och en pinne. Men, ja. OKEJ, vad ska man göra åt saken. Tänkte bara berätta att jag tyckte det var tråkigt. Kort och gått är det väl avundsjuka.



I keep dancing on my own

Publicerad 2011-01-25 21:12:51 i Filosoferandet,

Igår

Så var det en Kurt Wicke dag hela dagen lång, eller en del i vilket fall som helst. Föreläsningarna var till och med intressanta, oj oj, men som Frida säger så provocerar han rätt mycket så man brukar vara lite irriterad när man går ut från salen och det var man även igår. Ja, vad gjorde jag efter skolan tro. Åkte ut till Överby och handlade lite och lagade sedan mat med Pappa när vi kommit hem. Sedan vart det träning, kollade hur det gick för våra söta barn innan den egna träningen började med. De var jätte duktiga, ska ut laget på torsdag. Sedan var det dags för vår egen träning, den gick bra. Alla var rätt trötta när klockan var 20 över åtta dock, så då fick jag och Anna med oss resten på styrka, oh yeah. Härligt med ett hårt styrkepass faktiskt, brukar inte bli så mycket av de annars tyvärr. Sedan åkte jag hem och duschade och lade mig att sova.

FACEBOOK: Tror jag kan lägga sig ner och sova ett tag, man kanske ska ta bort sitt konto? Känns som om man bara läser saker där som man hellre hört IRL. Känns som man får en dolk genom hjärtat.
HAPPINESS: Är så sjukt glad, men så otroligt förvånad. Det trodde jag verkligen aldrig. Men är otroligt lycklig och hoppas det går super bra.

Idag

Ja, idag då. En ledig dag hemma i skogen utan bil, för jag orkade inte köra pappa idag. Jag har läst halva Brodin boken, har bara två kapitel kvar. Ska bli klar i morgon täntke jag så DU, Sofia, kan få den sedan, hehe. Jag har även kört två maskiner tvätt, sopat halva huset och eldat lite i pannan. Hann med en promenad idag med, och jag gick på grusvägen. Sitter i soffan nu och ska nog kolla på "den hemlige miljonären" på femman om en stund faktiskt.

PROMENAD: Ja, grejen man gör när man promenerar, förutom att tycka det här härligt, är att man tänker. Har tänkt en massa på mamma idag. Funderat över saker och ting som händer. Jag stör mig så sjukt på att jag fortfarande inte förstår att hon inte kommer att vara hemma när man kommer hem. Eller jag förstår det men ändå inte på ett sätt. Kollade på lite kort när jag kom hem för att jag kände för det.
KORT: Ja kort är en bra uppfinning, då kan man se hur man såg ut för länge sedan. Hittade bandet från mitt dop med, någon som kanske vet var man kan göra det digitalt? Har hört att gamla band går sönder lätt nämligen, på det sättet kan man bevara de lite längre.

I morgon

Som sagt, i morogn blir det läsning. Ska försöka trycka in en simtur vid 12 tiden med.

/m





Alla drömmer vi om lycka, som om livet blivit fel

Publicerad 2011-01-23 12:15:34 i Filosoferandet,

God efter-tolv-dag.

Har precis avslutat en runda med lite "städterapi" idag igen. Idag lekte jag "torka av allting som går att torka av och plocka undan allt som går att plocka undan", vilket var lite rogivande. Lite senare idag (vid 15.00) blir det träning som vanligt, först med barnen och sedan för mig själv. Det ska bli roligt, friståendet är lite roligare nu sedan vi var i GBG och ändrade lite i det. Sedan ska jag nog läsa mig till söms kanske, dyka ner i en av de två böckerna vi har. Efterläsa lite om Identitet kanske eller gå på den andra boken?

Igår var en mycket trevlig dag. Hann med en promenad och lite tid för mig själv. Sedan åkte jag ocg Ylva hem till Sofia och Edwin och lagade god mat och hade allmänt mys. Men det mest komiska för hela kvällen tror jag är en viss lärares svar på mitt mejl ;

"Jag gillar din diagnos. Osäkerhet förekommer, information är inte klar eller inte färdig. Så långt är jag med. Det som händer därefter är det spännande."

SJUKT roligt att han gillar min diagnos, MEN fick jag ett svar på frågan jag ställde när jag mejlade? NEJ. Och vilken lärare är inne och kollar sin jobb-mejl klockan åtta en lördag? (inte för att jag, Ylva och Sofia var mkt bättre, men ändå)

YOU CAN STAND UNDER MY UMBRELLA; EY EY EYYYYYYYYY. AND WHEN THE SUN SHINE; WE WILL SHINE TOGETHER !

/M

Jan. 22, 2011

Publicerad 2011-01-22 10:36:06 i Filosoferandet,

Sova länge? Ja, det kunde man drömma om. Jag skulle ha kört pappa till överby, så jag tänkte jag går upp runt nio. Men då skulle pappa inte ha skjuts längre, en stor suck. Jag kände för att sova jättte länge, för jag är super trött men men. Jag tror faktiskt att jag överlever. Jag laddar med lite kaffe nu i "Mikael" muggen, Mikael betyder Gudalik står det på den, den är fin.



Funderar på om jag ska ta mig en promenad i solen, det vore lite härligt faktiskt. Njuta lite av det fina vädret. Pappa tittar på tv nu, skidor 15 km herrar. Favoriten Marcus Hellner är med och kör, Hejja Hejja säger jag. Skickar lyckan här i från sverige och hela vägen dit. Började läsa den 313 sidor långa sociala rapporten som vi ska läsa tills måndag. Suck suck, den verkar ju inte jätte intressant. Nej, nu beger jag mig ut i vintervädret !!



VISST är likheten slående? ;)

/m

She's got nothing on, but the radio

Publicerad 2011-01-21 21:47:33 i Filosoferandet,

Äntligen hemma efter en lång dag. Fram och tillbaka till Malmö har det blivit, ett TOEFL-test hanns med när vi var där nere i landet "Skåne". Så nu njuter jag med lite fredagsmys, har gjort en ansiktsmask och sitter och kollar på Lets Dance. Alexander Rybak dansade riktigt bra, lite halv sexigt. EN JÄVLIGT bra låt dock.

Sitter här igen någon halvtimma senare. Har duschat nu med och sitter och myser i soffan, ska dra mig mot sängen nu. Vi gick ju upp klockan halv fyra i morse, oj oj . Det är aldeless för tidigt. Soooova länge i morgon, länge länge.

PUSS på Frida <3

/m

plugg så här på förmiddagen

Publicerad 2011-01-20 11:25:44 i Filosoferandet,

Pluggförmiddag idag då, fast jag gör allt annat ungefär. Rev precis pepparkakshuset, mums. Så nu äter jag min vikt i pepparkakshus ;) Naa, inte riktigt men det är något med känslan av att ha ätit något som stått framme och dammat sedan i december ... hehe. Var ute och hämtade posten för en stund sedan, hade äntligen fått böckerna jag beställt. Så nu kan jag äntligen plugga, vilket jag inte gör.... MEN MEN.

Ikväll är det träning, JIPPI? NOT. Får väl gå dit och vara aktiv typ, så känns det. ROLIGT när man faktiskt har roligt på träningen.. händer inte så ofta längre..Men men... Får lägga på ett kol nu ...

Once upon a time. ..

Publicerad 2011-01-19 22:07:42 i Filosoferandet,

Ingsåg att det var ett tag sedan jag skrev här, vad har jag gjort ? MASSOR, eller endel i alla fall. Men det får jag ta i morgon tror jag. För nu, om skrivaren slutar bråka, så ska jag sova.

GODNATT !

Funny little world

Publicerad 2011-01-14 10:19:57 i Filosoferandet,

Ja. Dagen började mindre bra kan man säga. Jag har haft lite "städterapi" i några timmar för att försöka bli på lite bättre humör, vilket funkade till viss del, och det kändes lite bättre ett tag. Ja ungefär tills jag satte mig vid datorn och kikade lite.. Då blev det genast sämre igen.

Hoppas det löser sig snart...


/madde med den konstiga känslan i magen.

ps.Tack i alla fall för att vissa personer finns <3. ds.

I will follow you into the dark .

Publicerad 2011-01-13 14:50:18 i Filosoferandet,

När jag lyssnar på den här låten så känner jag mig lugn men stressad på samma gång. Det känns lite konstigt i kroppen. Men det är en bra låt. http://www.youtube.com/watch?v=rePcHxFJIuU&ob=av3nm

Idag har det i alla fall varit opponering på Vfu-reflektionerna. Det gick bra, trots att personen jag oppenrat på inte var där. Så jag pratade med luften i stort sett. Vilket var rätt skönt på ett sätt, ingen som kunde bitcha tillbaka på mig. När vi var klara så gick jag och hämtade ut min barnboksreflektion på studentcentrum. Jag fick G, vilket var skönt. Man slipper tänka mer på det och kan fokusera lite på Reflektionen innnan man lämnar in den och sedan på nästa kurs.

Senare idag blir det träning för barnen och träning för mig själv, det ska bli roligt. Är dock lite förkyld :( det gillas inte. Men ska försöka vara med lite grann, så har jag ju heeeeeeeela dagen i morgon på mig att bli frisk inför friståendeworkshopen som vi ska på, på lördag.

Annars är det bra. Kom hem igår efter att ha varit i Hovfjället i två dagar. Första gången man stod på ett par skidor sedan man gick i sjuan. Det var lite skakigt i början men sedan gick det bra. Ramlade BARA fem gånger, hehe. Vi badade bastu i tisdags kväll. HELT UNDERBART! Slängde oss i snön med, roligt. Efter tre timmar bil, fyra timmar skidor och två timmar bastu somnade man ganska skönt.

/m





Years ago, when I was younger !

Publicerad 2011-01-08 18:00:34 i Filosoferandet,

Satt och såg OS-krönikan precis. Man blir lite rörd när man ser bilderna på Hellner, Olsson, Kalla och Pärsson. Vilka kämpar de är allihopa. En sådan kämparglöd och envishet skulle man ha. Bra jobbat av de.

Bror åkte upp till Kramfors idag igen, kommer att sakna honom. Det blir ju ett tag innan man träffas tyvärr, ska kanske försöka åka upp dit när han fyller år, 25 i år.

Annars har det varit en lugn och sansad dag. Har lämnat en bok till sofia, gått en promenad i regnet vilket var skönt, gjort ett test test och städa toaletten. Inte mycket att skryta med direkt, men men.

I morgon blir det skidåkning för hela slanten, inte för min del men tvns del ! Själv laddar man för mega träningsvärken man kommer ha på tisdag efter första träningen som är på måndag.

Jo förresten! Jag kollade på reprisen av lets dance, eller jag kollade när Jessica, Frank och min favorit Alexander dansade. Det är värt att se bara för att den charmigaste norske mannen är med. HIHII..

/m

Lita på sanningen och kväva all gråt ?

Publicerad 2011-01-07 15:23:11 i Filosoferandet,

När man lagat mat och grejat så plockar man bort efter sig och diskar och grejar relativt snart efter man ätit upp? Eller låter man det stå och går och lägger sig på sängen och läser, och kanske tar det senare? När det är så hinner oftast en liten Madde få dåligt samvete för jag vet inte vad igentligen, kanske för att jag känner att jag inte gjort så mycket på ett tag, som att tvätta och städa och greja lite. Så jag diskar, plockar i ordning och torkar av allt som går att torka av. Jag blir så sjuuuuuukt irriterad. Vill bara lägga mig ner i en hög och gråta sönder, för det äter upp mig innifråN! Insåg just att jag måste städa toaletten med.. suck suck, det får bli ett projekt för en annan dag.. Städa rummet med för den delen. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Längtar till ikväll. Ska ut och äta med Sofia och Emelie, ska bli mysigt. Sedan ska vi gå til strandgatan en sväng och dricka lite vin, är inte sugen på super drickning så ska ta det lugnt.. Men man vet aldrig blir säcker för full för min egen skull som vanligt.  Det ska bli super kul i vilket fall som helst, det har JAG bestämt. Nu ska jag dränka mina sorger genom att titta på lite Angel.

HUR FAN KAN alla känslor komma på en gång och man bara ångrar så sjukt mycket JAG BLIR INTE KLOK PÅ MIG SJÄLV och jag hatar mig för att det är så FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN



I just want you to know

Publicerad 2011-01-05 09:26:45 i Filosoferandet,

Sitter i soffan, under filten, och har lite morgonmys med mig själv och dricker varm oboy. Det ser ut som det har snöat i natt igen när man tittar ut. Jag sov sådär halvbra inatt, drömde något väldigt trevligt när jag vaknade precis men jag minns inte vad bara att det va mysigt. Det blir attt skippa gymmet idag och ta en promenad med Frida istället. Roligare än att gå till gymmet själv och stå där och se glad ut helt ensam, får följa med bror på fredag istället om det är öppet. Så vi hinner en gång till innan han åker. Han åker tillbaka till Kramfors på lördag. Det ska bli skönt samtidigt som det är tråkigt.

Jag tar tillbaka det där med att det har snöat inatt, det snöar nu. Har inte kollat på termomtern än men det är säkert blötsnö... Fick världens "varm oboy koma" om det nu är möjligt. Blev helt totalt jätte slut, haha.

Nej nu får jag packa ner lite grejer i väska till senare .

/m

I'm not a perfect person

Publicerad 2011-01-04 17:36:10 i Filosoferandet,

Nu är jag mätt mätt mätt. Har precis ätit tacoooos, gott gott. Idag har jag varit med pappa och handlat, pluggat lite (skrivit på reflektionen), läst i min nya bok (den är bra) och plockat bort lite tomtar. Lite lagom mycket at göra faktiskt.. Har fått tag i en bok som vi behöver med, vilket är bra så man kan klara smeinariet på måndag. Har lyssnat på lite musik med, har upptäckt att det är rätt så härligt att lyssna på musik faktiskt.

I morgon ska jag försöka gymma ( troligtvis själv, vilket är tråkigt, då får det bli ett pass på någon maskin) och så ska jag träffa Sari och få boken med. Sedan får jag försöka plugga lite tror jag, lika bra att göra färdigt det jag behöver så fort som möjligt. Sedan hoppas jag på en super mys kväll med Frida. Lite film och lite bös (hoppas hoppas) det skulle jag behöva. Nu ska jag nog ta mig lite varm oboy såhär på maten, det är också mysigt och gott. Kolla på lite ANGEL samtidigt med. !



/m



Emotion

Publicerad 2011-01-03 21:18:38 i Filosoferandet,

Jaha, idag har jag tränat lite. Fikat lite. Haft möte lite.

Ja, Jo alla känslor jag hade inom mig i morse flög ut när jag var hemma hos Frida. Skönt på ett sätt, men det gjorde inte min situation bättre heller. Tappade lusten och orken att göra något över huvud taget.... Men men. Nu ska jag lägga mig i sängen med boken jag köpte ( JA JAG KÖPTE EN BOK ! :D ) och läsa lite i den och se om den är bra eller inte. Den kanske suger RÖV, who knows.

/m

Your arms around me tight, everything it felt so right

Publicerad 2011-01-02 21:14:10 i Filosoferandet,

Ja, ännu en dag gjord. Sitter och pratar strunt på facebook. Har vait och hälsat på Siv i Hedekas idag. Grabbarna jagade medan jag och Siv pratade och drack kaffe typ. Det var trevligt. Jag är trött dock. Satt och kollade på Mamma Mia sent igår, den är sjukt bra.

Blev en min depp peridod när vi kom hem. Alltså jag tänker för mycket, FÅ MIG ATT SLUTA TÄNKA, snälla? Det vore skönt.. få bara vara och andas lite, slippa tänka på skolan och massa annat. Fast nu överdriver jag nog lite. Så mycket tänker jag allt inte. Fast det känns så, kanske gör det omedvetet .

I morgon så ska jag träna, gymma lite, och har jag tur så följer bror med mig så att man slipper vara så ensam. Sedan blir det fika med Erik. Ska bli kul att träffa honom. Ska försöka springa förbi Frida med innan mötet på kansliet vid 18.00. Då ska jag korsförhöra Annapannan.

Nu ska jag kolla vad Camp Active är.

/m

Första dagen på det nya året

Publicerad 2011-01-01 15:02:41 i Filosoferandet,

Här sitter jag framför tvn och tittar på Ivanhoe <3 Det är så det ska vara på Nyårsdagen.  Det är filmen man den första dagen på det  nya året. Har det mysigt under täcket i soffan.. Hade ju varit mysigare om någon hade joinat men men. Ingen idé att hänga läpp för det. I'm working on it. Funderar starkt på att nät dejta.. hm.. ?


Funderar på om man ska ta tag i VFU-Reflektionen idag ? Så kan man sluta tänka på den sedan och bara njuta.. Ska försöka få någon annan att läsa den någon dag, blir snart inte klok på vad jag skrivit eller reflekterat över, suck. Jag hatar alla jävla arbetena. Man går omkring och oroar sig i ett halvår känns det som och så blir det aldrig som man vill när man skriver.


Hade en trevlig kväll igår. Vi såg fyrverkerierna vid fallen, åt got mat och spelade lite spel. Var gött trött vid halv 4, då jag tror jag somnade, och hade ont i huvudet. Tog en taxi hem vid elva i morse.. Härligt att få komma hem och bara vara. Har ätit för mycket knäck för min egen skull och druckit kaffe så jag snart spyr, men det är härligt.

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela