maddepadde

Allmänt.

Publicerad 2010-11-29 17:15:13 i Filosoferandet,

Jag tror enda kommentaren om dagen är orka, ungefär. Ungefär det mesta kan dra åt helvete, som bland annat att pappa bär in all skit i ett rum istället för att bära ut det...... ? ? Och tydligen inte förstår att jag mår jävligt dåligt av att ha allting runt omkring mig som ett bombnedslag... GE MIG EN LÄGENHET, eller någonstans där man kan bo som inte är ett hus fullt med skit för fasen ! Det är väldigt nära nu, och alltid lika jobbigt att åka hem. Det är inte äns jag orkar se fram emot att fylla år längre, det kan lika gärna dra åt helvete.

I morgon ska jag till tandläkaren i alla fall och de ska göra mig illa. Får se hur det går i morgon. Sedan praktik igen , sista veckan nu. Skönt.

/m

And when you smile the whole world stops and stares for a while.

Publicerad 2010-11-28 21:25:36 i Filosoferandet,

Ja, nu var det ett tags sedan man skrev här. Helgen är snart slut i alla fall. Det har varit en bra helg. Utgång i fredags till olearys, det blev lite mat och lite vin. Gott gott säger jag. Trevligt sällskap med. Hhihi. Mysigt värre. Igår var det mysigt med, började med massa mys och film och grejer och sedan kom Sara hem till mig på kvällen och vi spelade lite och kollade lite film vi med, Iron man blev det. Idag har jag och Olof julpyntat lite, tack för hjälpen, eller ja adventspyntat. Bytt gardiner och satt upp lite ljusstakar.  I morgon blir det någon utvecklingsdag eller något på praktiken. Så vi ska först träffas på kommunhuset vid åtta och sedan åker vi till dagiset efter det och tjötar, ska försöka så jag får arbeta med mina arbeten under den tiden , vore skönt. Ska kolla lite på Da vinci koden med pappa nu sedan är det sängen.

/m


teenage dream !

Publicerad 2010-11-23 12:32:06 i Filosoferandet,

Jag hade minsann en super mysig helg, tack alla som gjorde den så mysig. Lagade got mat och kollade på bra film, bland annat den nya Harry Potter och den var väldigt bra ! Vart och shoppade i lördags med (trots att jag är pank) och det fick bli en klänning till min födelsedag, en liten svart sak som är super snygg och så fyndade jag på Åhlens av alla ställen med, en tröja och en tunika, vilket jag gillar. 

Som sagt, helgen var bra men gårdagen var mindre bra. Kände på morgonen att det skulle bli en dålig dag och jag hade rätt. VFUn gick bra men sedan när det var träningsdags.... då var gränsen nådd kände jag. Så jag drog världens diskussion med Charlotte mitt på träningen om hur vi aldrig gör något och att bara vissa får testa. Sjukt frustrerande när man vill lära sig någonting men aldrig riktigt får chansen eller tiden att äns försöka. Jag mejlade henne sedan när jag kom hem med för att förklara lite bättre för det är inte min starka sida när man står och pratar med någon att göra det. Hon ringde sedan och det kändes väl lite bättre... Men kändes till stor del som väldigt många ursäkter ... Men men...  I fortsättningen ska jag gå till träningarna och bara vara, göra som de säger och sedan hålla käften. Det kanske blir bäst så, eller ? (igentligen inte, men orkar inte bitcha med tränarna. gör det tillräckligt på dagarna när vi har praktik och sedan med UT-laget när de har träningar)

Nu till helgen blir det kanske utgång och sedan lite gympastiktävling i VBG. Vill verkligen titta på när tjejerna och killarna ska tävla på RM, super roligt är det... Skönt att man inte måste vara med själv, då blir det ännu roligare. Roligt att träffa alla igen med, var ju ett tag sedan nu.

I am a flight risk with a fear of falling.

Publicerad 2010-11-19 14:18:02 i Filosoferandet,

Fredag idag då! Tummen upp. Har jobbat till ett nu och sedan städa lite .. Snart blir det massage och sedan laga lite mat och kolla film! Men nu får det bli en banan eller något så man får lite energi och inte somnar när man ligger och blir masserad. Men lite barn idag, bara 9 st. Härligt med en lugn fredag kan man säga.

/m

En söt liten flicka är stadens stjärna. En söt liten flicka, utan hjärna.

Publicerad 2010-11-17 20:36:48 i Filosoferandet,

Idag hade jag en samling med barnen. Det gick bra och de var så duktiga. De försökte verkligen göra det de bad de om, så roligt ! Och i morse hade jag super mys med en liten super söt kille !! MYYYS. I morgon blir det VFU som alla andra dagar och det är dags för mig och barnen att skapa lite och sedan blir det lite tomtepyssel efter och sedan träning med barnen och träning med mig själv ! Hopas det går bra, annars blir det " Det går inte bra idag styrketräning" istället.

Har hört att Granatäpplejuice ska vara bra så det får jag satsa på. Och den sådan klänning skulle inte sitta fel !!





/maddepadde

You made a rebel of a careless man's careful daughter.

Publicerad 2010-11-16 21:24:01 i Filosoferandet,

Helgen är slut och man är tillbaka i verkligheten. Måste till bibblan i morgon med och låna lite skivor inför torsdag, får absolut inte glömma det för då falerar min planering åt barnen. REMEMBER? Idag har varit en allmänt seg dag. Blev gött frustrerad förut när jag skulle läsa en sak så jag blev lite nere några timmar där men hämtade mig så nu är det okej. Är fortfarande frustrerad, men jag kan inget göra och inget hjälper så vad ska jag göra? IGNORERA kallas det. Stackars en liten unge idag med, han grät och grät och kunde inte sluta. Man hörde inte vad han sade heller så svårt att göra något, fick hålla honom lite vilket var skitmysigt men stackars liten ... Men det blev bättre sedan när han fick sopat lite i sandlådan. I morgon ska vi sjunga, jag och barnen. Det ska bli roligt men är nervösast i staden ändå. Börjar tidigt gör vi med så jag ska lägga mig snart... Längtar till helgen, det ska bli en härlig och rolig helg !!

Det där med att skriva hur man känner brukar inte riktigt funka så varför göra det ? Det är inte direkt någon som kan byta plats med mig, min kropp och mina känslor över allting och ingenting. Så vad? Vad ska jag göra? Kan någon ta bort den konstanta fyllan som är när jag tittar och gröten som blir när jag försöker läsa och skriver här? Kan någon göra huset helt åt mig, så man slipper bo i ett renoveringsobjekt och flytta det in till stan på samma? Göra så benhinnorna slutar gör ont och jag får lite mer ork och lust att göra olika saker? Funderar just nu på vad som känns bäst, att känna allt på en och samma gång eller känna sig helt tom ?






/ I like the way it hurts,  so just stand there and watch me burn...

you can start with nothing and achieve great things.

Publicerad 2010-11-13 10:31:41 i Filosoferandet,

Jag har ett sår på min tumme, tjaaaalalala .

Jaha, lördag förmiddag och klockan är lite efter tio. Sitter i soffan och kolla på någon dokumentär om JFK. Rätt intressant faktiskt, men det finns ju roligare. En vecka på praktiken är färdig, vilket är skönt. Det är jätte roligt men man blir helt slut. Är helt helt död nu efter första veckan, bara tre kvar! Helgen kommer bli lugn, ska hjälpa pappa idag och knske träffa Sofia en stund och träffa Sara en stund. I morgon blir det sova och sedan träning. Härligt härligt kommer det bli. Ska städa toaletten med och röja lite i köket tror jag, kanske gör något mer om jag orkar. Ska göra en fars dag paj till mig och pappa med som vi kan äta ikväll, gör jag det i morgon så får man äta den inna tre och det blir bara jobbigt. Ska göra mig lite kaffe nu :)

/m

Back on demand from them !

Publicerad 2010-11-11 22:01:43 i Filosoferandet,

Det var så roligt idag. För igår så frågade barnen om Knyttet ville komma på nallefesten som de skulle ha idag. Jag och min LUV pratade om det och tyckte det var en lite rolig idé, så jag klädde ut mig och gick in dit och sa att jag inte hittat Skruttet men jag hittade en nalle och var med på festen. Fick köra på inför alla 20 barn som var där, det var välidgt kul. Vissa förstör ju lite och säger; Men det är ju Madelene. Medan vissa inte förstår och vissa förstår men spelar med. De är roligast som vet men spelar med. När alla gick ut sedan så letade de efter Skruttet! MYYYS.!

I morgon har jag sovmorgon, härligt !! Men ska snart lägga mig ändå. Ska träna med Ylvis efter, på plus ska vi gå. Men nu får jag snart dra mig tror jag !! Så det får vara allt för idag.

/m

Nobody knows where they might end up... nobody knows...

Publicerad 2010-11-10 15:29:01 i Skolan,

Idag hade jag uppstarten av mitt temaarbete som ska handla om känslor. Jag gestaltade sagan; Vem kan trösta knyttet? Som Tove jansson har skrivit. Jag klädde ut mig till knyttet och berättade en saga för barnen och om att jag letade efter Skruttet. Jag visade de ett brev som skruttet skrivit och jag hittat, jag berättade att jag hittat brevet i en flaska när jag var nere vid havet. Berättelsen gick bra, jag vet inte om jag berättade vem jag var i början men ett barn frågade precis innan jag gick. Min LUV berättade att hon skulle frågat mig igen om inte barnet gjort det. Jag kunde talat/berättat lite långsammare och tydligare när jag berättade, men jag var lite nervös och väldigt peppad på samma gång så det blev som det blev. Jag uttryckte de känslorna jag skulle bra, men man kan alltid göra en sådan sak bättre, så till nästa gång får det bli så. Jag bytte inte om helt så barnen kände igen mig lite men jag får ta av mig mer saker som kännetecknar mig nästa gång helt enkelt. Jag bad min LUV fråga lite frågor när jag gått därifrån, vilket hon gjorde.. Men hon berättade att barnen var uppspelta och pratade mest om allting annat när hon frågade... Så det vet jag till nästa gång, att jag eller den som frågar får fråga en liten stund efter och inte direkt. Men för att vara första gången jag gestaltar något så gick det bra!!!

/m

I know a place

Publicerad 2010-11-09 16:50:13 i Filosoferandet,

Ja praktik andra dagen denna veckan avklarad! Gick bra faktiskt.. Eva kom och hälsade på och tror det eller ej ( jag gör det knappt) hon var rätt normal. Vi pratade och kom fram till att planeringen såg bra ut och målen såg bra ut och pratade om lite annat med. GÖTT. Fast det var ju mindre kul när man vaknade i morse och det snöa. JAG ÄLSKAR SNÖ, men det känns lite tidigt just nu och rätt slaskigt är det med. Ingen sådan där fin vit pulver snö som man vill ha ! Men jag överlevde resan hem, var rätt rädd. Bilen hade typ snöat igen eller nått innan jag åkte, höhö. Jag och pappa ska upp till stan igen med, jag ska simma med Ylva och pappa ska kolla på något som har med värmepumpar att göra, spännnade! Hoppas inte jag blir mer snorig, men det är typ borta nu så nu får det fasen vara nog. Har slappat på tok för länge, har inga muskler kvar typ !!!

I morgon ska jag köra pappa till jobbet och sedan så ska jag åka till praktiken. Det är i morgon jag ska göra uppstarten för mitt arbete, är sjukt nervös. Men förhoppningsvis så blir det bra. TIO DJUPA, innan man börjar med gestaltningen.

Längtar till nästa helg, då ska man förhoppningsvis fika igen. HIHI, MYS.

/m

Date?

Publicerad 2010-11-07 19:13:46 i Filosoferandet,

Hemma och sittandes i soffan efter en mycket trevlig dag och helg. Igår var vi på kåren, halloweentema var det, och jag umgicks med Frida hela dagen typ vilket var massa trevligt. Vi promenerade lite och gjorde oss i ordning och sedan kom det massa folk på förfest. Jag bytte gardiner hemma med. Blev så sjukt besviken och irriterad på kåren för Alex kom inte in, trots att jag anmällt henne och allt vara bara BLAHFA över det hela!!! Men men, kvällen var rolig trots allt. Massa dans och grejer, tummen upp ! Vaknade vid tio i morse, var rätt seg eftersom vi somnade typ vid fyra. Men hade en mysig morgon med Frida och Jimmy. Kollade film och gick på en promenad till och bara allmänt var. Sedan var jag på strandgatan och fikade, massa mys det med hihihihihiihihihihi. ;)

Madde goes ninth grade.

/m

Hey hey, you you I know that you like me !

Publicerad 2010-11-06 11:01:08 i Filosoferandet,

Sitter och lyssnar på Taylor Swift, massa bra. Idag/Ikväll blir det utgång och det är än en gång dags att spöka ut sig ! Mowahhaha. Jag tänkte försöka se lite emo ut, men vi får se hur det går, förhoppningsvis blir det feting bra! LIKEY LIKEY.

HELLO HELLO BABY, YOU CALLED I CAN'T HEAR A THING. I HAVE NO SERVICE IN THE CLUB YOU SAY SAY...

Oh well. I går tapetserade vi färdigt en vägg till i vardagsrummet. Skitsnygg blev den, randig och fin är den på ett horisontellt plan. Men det blir superfint. Bara hallen här upp kvar och sedan är det golvbyte och sedan är det klart. Ska bli så skönt när det är klart. Fast det finns tyvärr mer ställen i huset som behöver ses över. Ska bli skönt med lite nya möbler och inredning hihiiihihihi.

STRIKE A POSE !

Tell me we both matter, don't we?

Publicerad 2010-11-05 10:18:57 i Filosoferandet,

Igår var jag och tittade på "snyggingarna" nedanför. Super bra var det, masa roligt! Innan var vi på Hard Rock cafe och åt. Maten var jättegod, men någon snodde pappas plånbok, OFTA! Idag har jag varit och lämnat grejer till Linnea, sålt böcker till Julia och svängt förbi Sofia och lekt med Edwin och så har jag fikat med Oscar och Backis med. En mycket trevlig dag. Igentligen borde man pluggat, men det var någon som sa åt mig att sluta tänka på morgondagen.. man vet ju aldrig vad som händer.Nu blir det tapetsering med far och sedan ett långt bad och efter det lite doobidoo !

/m

http://www.liseberg.se/Global/Boende/Hotell/Heden/5_Erbjudanden/hagmans.jpg

I text my baby on her phone tell her get her sexy body home.....

Publicerad 2010-11-03 11:17:20 i Filosoferandet,

That's the way I wanna spend my day...
Jaha. God dag! Kom precis hem från Sofian, har spenderat förmiddagen där. Jag dissade skolan för jag tänkte att man inte skulle få ut så mycket av det hela endå. Jag trodde rätt . Ylva ringde vid halv 12 och då var de redan klara, med allt. Det vi skulle gjort på eftermiddagen med, så jag behövde inte gå dit. Gött kött med en lugn förmiddag säger jag. Tack för det trelvliga sällskapet Sofia och Ylva som kom dit med.

I eftermiddag blir det att åka ner till Göteborg och titta på Galenskaparna och Aftershaves nya show, Hagmans konditori. Tror det kommer att bli super bra. Ska snart fixa håret lite mer, hih. Lite kul att göra sig fin ibland. Köpte hårfärg igår, sprayfärg, tils lördag. Kollade även om jag fick igenom piercingen och det fick jag. Det kommer bli awsome på lördag! HIHI, Madde goes EMO!

/m




Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela