maddepadde

Someone that I used to know!

Publicerad 2012-04-30 17:29:09 i Filosoferandet,

Är så sjukt trött, riktigt trött. Orkade knappt gymma förut, helgen var jobbigare än jag trodde. Sjukt roligt har jag haft i alla fall! Bussresan ner gick bra, fick mig en latte på vägen! Väl framme blev det lite springandes fram och tillbaka, en stressig förträning men tillslut hittade vi till klassrummet och gjorde oss klara för natten. Upp tidigt i lördags för frukost och förtrnäning, vi hade hamnat i pool ett så dagens tävlande var avslutad ganska tidigt. Inför pool två och tres start låg vi 3:a, andra NIF-laget låg 5.

Sedan tog vi oss en paus från gympastiken och sprang runt i Lund. Fikade lite, myste lite och skrattade. Sedan bar det av tillbaka till hallen för att kolla på sista poolen. Jag säger det var NERVIGT. Inte förrän sista poängen delats ut visste vi att vi hade kvalat till final, som nioende laget. Det andra NIF-laget åkte ut, grymt tråkigt. Efteråt drog vi ut och åt. Käkade Sushi med Carro, Tilda och Susanna. Träffade Carro en hel del vilket var sjukt kul, med tanke på att vi inte träffas sså jätte ofta.

Igår så gick jag och Tilda upp supertidigt för vi ville se mix-lagens förträning, sprang till frukosten (som det tog 20 min att gå till) för att få ett samtal precis när vi tagit maten att vi måste gå tillbaka och hämta våra väskor och släpa de till matsalen. SJUKT IRRITERANDE. Så vi missade förträningen och hann precis till defileringen. Sjukt kul att kolla mixen innan det var dags för oss att köra igång. Vi presterade bättre i lördags men riktigt fint vart det i söndags med! Plockade några placeringar och slutade på en sjunde plats, samma som förra året. Sedan satte vi oss svettiga och goa i bussen och åkte hem ! Det var min helg det!



/m

Segertåg !

Publicerad 2012-04-26 16:02:26 i Filosoferandet,

Kan meddela att det blåser lite i björken utanför fönstret och molnen susar förbi över Swedenborg. Insåg efter att ha bott här i tre månader att jag ser taket på Swedenborg om jag sitter där jag sitter nu, EXITING. Har varit i skolan idag, hade två föreläsningar. Vi var inte speciellt många som var där... Kanske en 13 pers på förmiddagen och 10 på eftermiddagen. Men det var helt okej. Det blir alltid mer diskussioner när vi är färre, vilket är väldigt givande. Efter jag kom hem från skolan så har jag packat lite inför i morgon, då drar vi till Lund och tävling. Har säkert glömt något, brukar bli så. Ska snart iväg till barnens träning och min egen träning för att se om foten kommer fakka eller om den kommer funka. Hoppas på det sista.

Over and out.  /m


Beautiful

Publicerad 2012-04-25 21:47:42 i Filosoferandet,

Sånt är läget.. Försöker paniklaga foten inför träningen i morgon, Lisa is the best. Fick låna ett fotledsskydd med. Ska testa i morgon och se hur det går, hoppas hoppas.

Ps. Körsbärsträd är underbart fina.

/m

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2123159/images/2012/pic_199978819.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2123159/images/2012/pic_199978819.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2123159/images/2012/pic_199979062.jpg" class="image">

mera tigerbalsam, woho !

Publicerad 2012-04-24 20:36:39 i Filosoferandet,

Tjoe.
Har precis avnjutit en kopp havremjölkchoklad ( som är massa gott ) och lite keso med honung och kardemumma. Kan berätta att foten är sämre än igår. Stel som fasen och jag ser inte smidigast ut när jag går. Men jag tog mig ett bad för en stund sedan i hopp om att foten skulle blir varm och för att få lite fart på blodet! Annars har jag och min fot hoppat runt i skolan från nio till fyra. Skulle åkt till Josefin och gjort ett styrketest/screening men foten stoppade mig. Var hos Emelie förut och chillade med, vilket var mysigt. Sitter nu framför tvn och bara myser. Ska ringa Iris i morgon och städa lite. Kanske träffa Magnus för en fika och kanske köra core på gymmet (MAN bara ligger ner och gör saker Sofia ;). HIHIH.!

/m

MMMM Tigerbalsam

Publicerad 2012-04-23 21:19:01 i Filosoferandet,

God evning,

Lagom dag idag. Inget tänk, inget filosoferande > lite lagom sådär. Allt är relativt.  Plugga lite, fikat lite med Ylva, tränat lite, med betoning på lite. Har ont i foten, vet inte varför riktigt. Himla irriterande, kunde inte träna nästan någonting. GRRRRR: Har kletat på massa tigerbalsam nu i alla fall så hoppas det blir bättre. På torsdag MÅSTE det vara bra. Annars blir det jobbigt! Nu ska jag kolla Alcatraz och sedan sova.
Natti
/m

Flickan är liten, hennes hår är så ljust och hennes kind är så flämtande röd.

Publicerad 2012-04-21 13:19:57 i Filosoferandet,

Men flickan hon springer för livet ! HON springer mot trygghet och värme. Men ramlar fruktansvärt ofta och skadar sig. Eller ja, har man sprungit i några år så börjar det sakta men säkert bli lite jobbigare.

Jag säger som svenska björnstammen; Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer. LÄNGTAR efter någon kan rädda mig! Ja, vem väntar jag på? Det vet jag nog inte. Eller jag har kommit in i förrvirrings-stadiet. Överanalyserar det mest vilket slutar med förvirring och panik. Är det en viss person jag saknar, eller bara tryggheten? Jag vet att jag saknar en viss person något sjukt mycket, på grund av många anledningar, men är det på riktigt eller inte? Jag känner att det ligger rätt stora problem i envägskommunikationen som just nu regerar.

Ska vi var vuxna människor eller skrämda små barn i all evighet?

/m



Ge mig 2009. Ge mig sommar. Ge mig minnen. Snälla?



Natt

Publicerad 2012-04-20 22:19:11 i Filosoferandet,

Tänkte bara berätta att jag bättrat på mina blåmärken och brännmärken idag. Två timmar träning en fredag kväll. Yeah. Kollar vampire diaries nu och ska snart sova. I morgon blir en bättre dag!! /m

Mästarnas Mästare

Publicerad 2012-04-15 20:17:00 i Filosoferandet,

Sitter hemma hos far min och kollar på mästarnas mästare, medan tävlingsdräkterna är i tvättmaskinen. De är nog färdiga nu förresten. Anyway. Rätt seg dag idag. Började mysigt i och med att jag åkte ner till Borgen och kollade på när Sofia, Johnny och Edwin spelade lite innebandy och de var grymma!

Sedan vart det bara seg i soffan och tillsist träning. Som innehöll gött blandade känslor. Gick in med att jag inte skulle få vara med på friståendet men det slutade med att jag fick vara det i alla fall. Dock innebar det att jag puttade ut en annan tjej, vilket sög. Känner mig så dum och hon blev så ledsen. FY. Allt pga av att tränarna flummar lite, kan man tycka. Aja. Skitsamma nu i alla fall. Ska njuta av att sitta hos pappa lite nu.

/m

Söndagsångest !

Publicerad 2012-04-15 13:34:51 i Filosoferandet,

Ja. Att hata allt som har med killar att göra > CHECK.
Ångest för en massa saker> CHECK.
Kaffe och serier > CHECK.
Träning sedan.
JA, och så lite mensvärk på det. GÖTT.

/m

tjena mittbena

Publicerad 2012-04-13 17:10:25 i Filosoferandet,

Sitter på FB. Kollar runt lite, inget intressant händer. Stör mig på den lilla ettan som står under Messages och undrar vad fasen den innebär. Trycker lite och inser att det hamnar medelanden där, som är från vänner till vänner. Såg att jag hade ett från en tysk människa som var gick på samma universitet som en som var med i England, och som har varit här i Sverige på HV när vi var där. ROLIGT. Svarade i alla fall, för att vara lite snäll.

Skola idag i alla fall. Pluggat endel i gruppen. Sofian var sjuk, hoppas du mår bättre <3 och att Edwin mår bättre <3. Men plugget gick bra i alla fall. Pluggade lite från och till mellan 9 och 13. Sedan tog jag, Ylva och Kristin en promenad i solen, vilket var underbart. Drog sedan hem för att städa lägenheten lite. Så nu är jag färdig och hamnade i soffan framför tvn med datorn i knät. Händer inte speciellt mycket här just nu, men det är rätt okej faktiskt. Ska väl äta i en framtid och sedan åka till Sandra en sväng.

/m

Vitsippan

Publicerad 2012-04-11 21:45:59 i Filosoferandet,

Godkväll!

Har varit och bråkat med barnen i några timmar och tränat lite själv. De var lite omotiverade idag, fast det kan ju bero på att det är lov iofs. Men än då, snart tävling och svårt att få ihop personer till varven = stressad Madde. Var nära att jag fick vara själv på tävlingen på lördag, men det löste sig (tur). Annars har jag jobbat idag. Lagat lite fiskgratäng till barnen, hade sjukt mot tid över vilket var lite tråkigt, men fick gå. På lördag blir det även arga blickar och långa djupa andetag. Hoppas fredag blir bra så jag kan kompensera på lördagen, hihi.

I morgon blir det skola, föreläsning hela dagen och sedan samma procedur som ikväll. Träning av barn och träning själv. Gick ändå bra idag. Fick riktigt fint tryck i salton, alltid bra. Aja, lite tv nu sedan sängen
/m

Vi lever alla med känslan att falla!

Publicerad 2012-04-06 15:37:03 i Filosoferandet,

Hej!
Ligger i soffan ute hos pappa, fast han är inte här. Bror är här! Har åkt ner över påsk och sin födelsedag som förövning är på måndag. Han och grannarna här hemma sitter och spelar kort. Själv ligger jag och analyserar mina problem, som kanske har något med killar att göra. Förstår mig inte riktigt på dom känner jag. Vilket gör att jag blir fruktansvärt osäker. Irriterande och jobbigt! Men ska försöka förtränga detta ikväll. Jag och Emelie ska lira spel hela kvällen, vilket ska bli sjukt mysigt. Lite tacopaj ska vi göra med, nam nam. Tog med mig lite tvätt ut förut, så tvättat lite har jag gjort och förberett enkel för i morgon. Kusiner och faster kommer hit ( till pappa) och så ska vi fira lite påsk och fira Mikael! Har köpt ett spel till honom i present . Hoppas han gillar.

Glad påsk! Heja det fina vädret. NOT.

/m

Har alltid kunnat tappa min skalle i marken!

Publicerad 2012-04-03 19:45:37 i Filosoferandet,

GOOOOD EVNING! världen.

Sitter här i lilla lägenheten och filosoferar. Har haft skola en stund idag, hade egentligen hela dagen men jag gick hem för att plugga (vilket jag kanske inte riktigt har gjort hela eftermiddagen). Tog en promenad med bästa Frida och Ylva runt slussarna, underbart men kallt. Soligt vart det i alla fall. Har läst lite inför morgondagen i alla fall. Tagga studiegruppsarbete som inte behöver lämnas in, eller inte. Det blir att laga mat hos Frida och träning i morgon med och kanske lite mer plugg. Finns alltid något som behöver läsas. Insåg att jag såg rätt annorlunda ut på den här bilden, eller börjar jag bara bli gammal?

/m

We used to be friends

Publicerad 2012-04-01 09:58:07 i Filosoferandet,

Söndagar alltså, vad gör man en sån dag? Idag strålar solen, fast det är kallt ute, och jag vill göra någonting! Ikväll blir det träning och bio, men innan det. Kan börja med att berätta att jag hade en mycket rolig kväll igår. Käka lite svart kött och keso är alltid gott! Nej, men det var jättegott och superroligt att sitta och sjunga 80-tals låtar. Nu sitter jag här i alla fall. Funderar på om jag ska gå en kort promenad, komma utanför dörren lite. Kanske går runt kvarteret :)

/m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela