maddepadde

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Publicerad 2013-01-24 21:52:52 i

Godkväll,
Jag säger shit. I morgon har det gått en vecka. En vecka sedan skolan tog slut och jobbet (verkligheten) börja. Har hunnit med två stycken apt:er denna veckan och en massa annat. Barnen testar mig och allt som har med mig att göra som tusan. Det kan bli lite knepigt ibland men det får man lösa. Man har hamnat i den där "hitta sin plats leken". Det är la bara att köra på och tänka efter lite grann vad man gör. De gör mycket saker jag tycker om, eller saker på olika sätt men även sånt jag är ovan vid eller kanske inte tycker om. Börjar lära mig barnens namn, har inte riktigt träffat alla, och hur de fungerar. Men det tar allt ett tag innan man vet allt. Men i morgon var det i alla fall gått en vecka. Hoppas det har gått bra för mina lärarvänner med!

Annars så är det bra. Har börjat läsa en bok, när hände det sist liksom.. En skönlitterär bok som jag valt själv alltså och inte kurslitteratur. På träningen går det bra. Körde lite skruvar bakåt idag, bådar gott för en kväll i vbg i morgon. Det gick hyfsat för tjejerna med. Ja, vad ska man säga mer? det finns ju massor man kan säga om känslor och sånt men är inte så sugen på det nu...Just nu ligger jag iaf hemma i emas soffa och väntar på att hon ska komma hem, ska samåka i morgon hihi.

/m

Var nöjd med allt som livet ger!

Publicerad 2013-01-20 22:07:05 i

Det får bli en kort sammanfattning av de senaste dagarna . Examen i fredags, helt underbart och ledsamt på samma gång. Bilinköp och examensfest igår,helt underbart. Underbart sällskap, god mat och dryck, bästa musiken. Det har varit en händelserik helg. Nu ligger jag här i min säng och vill inte riktigt somna. För i morgon är det dags att ta klivet ut i verkligheten. Och jag erkänner, jag är lite rädd. /m

Everybody is going to love today!

Publicerad 2013-01-17 21:58:10 i Filosoferandet,

God kväll.
 
sitter här nytränad och nyduschad. Har pimpat naglarna för morgondagen. Examen alltså. SHIT. Tre och ett halvt år. Helt sjukt vad tiden har gått. Den har gått alldeles för fort. Man har träffat och lärt känna mängder med underbara människor som man förhoppningsvis fortsätter umgås med. Jag kommer sakna dagarna i skolan, föreläsningarna, kaffet, småpratet, luncherna och allt. Det är ett visst sätt att leva på det där, att vara student. Kunna planera sina dagar och göra lite vad som. Ta morgonpromenader och fika hemma hos någon. Men det ska bli sjukt roligt att jobba med! På måndag smäller det, första dagen på det nya jobbet.
 
Men först examen! Sen examensfest hos pappsen på kvällen. Det kommer massor med folk, spännande spännande!! Smörgåstårta och grejer blir det.
 
/m

Utan korridorer skulle jag bli lycklig

Publicerad 2013-01-13 09:52:00 i Filosoferandet,

Söndag idag. Seg dag som man måste plugga lite på. Sofia kommer hem till mig en sväng för att gå igenom arbetet. Lite senare blir det lite träning med. Kommer ha sån sjuuukt träningsvärk i morgon, har inte gjort nått riktigt ansträngande på mer än en vecka för jag varit sjuk...

Ja, vad kan man säga om andra saker? Jag velar och håller på fram och tillbaka. Fast det var nog inget nytt direkt. Men annars är det väl som det är.... På fredag är det examensdags, det ska bli awsome. Sedan till Alberts på lördag och börja jobba på ,måndag. Lite jobbigt att sitta här idag, söndag, och veta att nästa söndag snart kommer vara här. Tiden går så sjukt fort alltså. Och sen om typ tre veckor är det dags för operation, det ska inte bli riktigt lika awsome men knät blir nog helt i alla fall. Eller ja, delarna i knät.

Igår var vi hemma hos Jim, jag , Frida, Jimmy och Johan och käkade lite mat sam Jim lagat. Det var asgött! Sedan spelade vi new super mario bros, till det nya wiiet, wii u. Det var riktigt kul. Man kunde sitta med den nya kontrollen och leka lite medan de andra spelade. Det är lite kul när man spelar mario. När man spelar själv så har man full koll. När man är två så är det kaos. När man är fler än två, så är det omöjligt att spela.

/m

Jag skiter i allt!

Publicerad 2013-01-09 17:41:03 i

God eftermiddag,

Idag har det varit en händelserik dag. Den började tidigt uppe på näl, fler ja inte så tidigt men sådär vid åtta. Hade en tid för en gastroskopi. Så sådär vid åtta i morse låg jag på en brits och hade det göööör mysigt. Jag och tre stycken läkare. En som observera, en som klappa mig på axeln och en som tryckte ner en slang i halsen på mig. Åh så mysigt vi hade! Eller kanske inte. Inget man vill göra varje dag kanske men man överlever. Fick plockat ut lite medicin påvägen ut från näl med. Gick därifrån med lite ont i halsen och lite mindre pengar i plånboken.

Åkte vidare till skolan, där bästa Sofia vänta på mig. Vi kämpade med uppsatsen en stund och käkade sedan lunch med min bror på mejeriet. Mys mys. Sedan gick vi tillbaka till skolan och gjorde en liten insats på uppsatsen innan vi gick hem.

Nu sitter jag och ensam och väntar på Ema. Det är fika och bio på gång!

/m

Från soffan

Publicerad 2013-01-05 18:29:26 i Filosoferandet,

Här kommer några rader från soffan.  Även denna dagen har omfattat vila. Gick till vårdcentralen igår och fick penicillin för halsfluss, kul kul. Låg mest hela dagen igår, sov lite och kollade på tv typ. Idag har jag orkat ut till överby en sväng för att dricka lite kaffe med pappa, bror och några andra medan de tippade. Sen efter det har jag glott serier i min soffa. Ikväll ska vi i alla fall fira Madde, för nu mår jag bättre och är ganska så hungrig faktiskt!,
 
Men Norge var i alla fall heeeeelt underbart. Bästa backarna någonsin i hemsedal alltså, jättemånga att välja på. Och som vanligt så hamnade man i den svarta puckelpisten någon gång under resans åk, suck. Det är ju roligt alltså, men så fruktansvärt jobbigt. Fick inte riktigt så mycket träningsvärk som jag trodde men mina vader sa AJ! Efter första dagen. Kul hade vi och allting funkade bra! PeAce. / m
 

Norway and back

Publicerad 2013-01-03 20:27:50 i Filosoferandet,

Hej! NNu är det 2013, nytt år och nya möjligheter. Jag börjar året mes att vara lite sjuker, har kurerat mig genom att sova nästan hela vägen hem från Norge. Har haft det underbart, men orkar inte berätta om det just nu utan bjuder på lite bilder! /m
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela