maddepadde

Just a smalltown girl

Publicerad 2011-11-29 18:25:00 i Filosoferandet,

Sitter här och är litea halvseg. Kom hem från stan för en stund sedan. Följde med Sebastian till postkontoret och bokade en klipptid, samtidigt som vi slogs mot regnet. Var rätt blöt när vi hade gått ungefär halvvägs in mot stan, vilket sög. Skönt att vara hemma i värmen igen. I morse gjorde vi scones till frukost, och de blev supergoda. Blev dock rätt piss-sur på folk som gått och ätit upp mina pepparkakor, fan ta dem. Har skrivit lite på min uppsats idag, den sista, och sitter och pillar med den nu med. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det så skriver mest ner lite saker som har med ämnet att göra, vilket alltid är något. Ska gå ner och laga lite mat om en stund tänkte jag, börjar bli hungrit och behöver lite engergi så att man orkar plugga en stund till innan jag ger min själ åt serierna, hehe.

/m

Det ska vara husvagn !

Publicerad 2011-11-28 21:59:15 i Filosoferandet,

Är hemma efter en lång, men bra, dag. Började med en promenad runt den vanliga rundan och tillslut hamnade vi på morrisons där vi handlade lite grejer inför i morgon (lite torkad frukt och mjöl). Sedan så läste jag rätt mycket i Norhern Lights, efter frukost. Sedan gjorde jag lunch och matlåda och begav mig till skolan. Väl där så satt jag och tjöta franska i två timmar med en från klassen som missat två lektioner, och det var ju bra eftersom jag fick mig lite extra träning. Sedan så gick jag på ett Sumba-pass, vilket var roligt trots att hon var 10 minuter sen. Sedan tog jag världens snabbaste dusch innan det var dags att käka middag samtidigt som jag och Mikaela kollade på en fransk film ( så nu kan jag skriva ner att jag gjort det med, woooh). Så nu är jag här. Sitter och väntar på att resten av maten ska komma. Sedan ska jag nog läsa lite mer i Northern Lights och sova för jag är trött. I morgon bitti ska det bakas socnes !!



/M

Du kände mig när åren var terminer .

Publicerad 2011-11-27 19:25:16 i Filosoferandet,

Har precis käkat mat. Panerade lite fisk som legat i frysen i vad som känns som en evighet. Provade att panera de i ett slags mjöl istället för ströbröd, vilket var skitgott. Gjorde även lite potatismos till, i brist på annat. Fick till och med fråga Sebastian snällt och vänligt om jag fick ta två av honom eftersom all min mat är slut typ. Idag har det blivit en promenad, lite plugg och häng i köket med kaffe och te. Snart blir det lite film och mys! I morgon får man ta tag i livet igen.. Ska till skolan vid två och plugga lite och så ska jag låna en bok i bibblan.

/m

Stand by me

Publicerad 2011-11-27 11:42:48 i Filosoferandet,

Sitter här och väntar på att tvätten ska bli klar. I brist på kontanter fick jag gå in till Denise och be snällt om ett 20pence mynt, eftersom tvättmaskinen bara vill ta emot 1 pund, 50 pence och 20 pence mynt. Annars så har jag inte gjort speciellt mycket mera idag, käkat frukost och slängt in tvätten i maskiken. Förutom supermysigt pepparkaksbak går så beställde vi varor från Asda. Det känns lite slappt att beställa maten men det är så förbannat tungt att bära kassarna från affären annars, plus att det är billigare. Ska nog krypa ner i sängen sedan och försöka läsa ut Northern lights, men gör nog det efter jag ätit lunch och gått en promenad. Så kan man slappna av resten av dagen ! :)

/m

Morgon!

Publicerad 2011-11-26 21:08:42 i Filosoferandet,

Tänkte jag skulle utveckla det här inlägget lite. Skaffade mig en liten vän på axeln igår. Det blev även pepparkaksbak och husbyggande, JULMYS !!! Idag blir det tvättande och filmtittande !

/m

Oh can't you see?

Publicerad 2011-11-26 12:01:54 i Filosoferandet,

GOdmorgon ! (förmiddag)
Sitter och kollar på doobidoo i svt play! Kul att titta på lite repriser. Väntar på att vi ska gå in till stan och käka lite lunch och sedan kolla runt lite. Ikväll blir det Resident Evil: Apocalypse, vilket ska bli kul. Ska på en dejt med en nål innan dess bara, vilket jag ser fram imot, aaaah :) Fick veta att jag fick 65/100 på en uppgift jag lämnat in, vilket är bra ! :)

/m

Knäck

Publicerad 2011-11-25 21:20:02 i Filosoferandet,

Efter en rätt seg fredag och väntar på Mikaela. Har varit i skolan och sedan grejat lite, druckit lite te har jag hunnit med. Gjorde knäck förut och drack glögg, vilket var gott ! Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men tar nya tag i morgon! Hoppas hon kommer snart så vi kan börja kolla på film!

/M

TID TID !

Publicerad 2011-11-24 22:26:19 i Filosoferandet,

Drar en Lars Winnerbäck låt såhär på kvällskvisten. Har precis diskat efter maten, det blev vegetartiskt eftersom Maîa var här. Gjorde en curry på potatis, paprika, tomat och lite annat bös och det blev väldigt gott (lite keso på det bara så). Annars så gick franskan bra, hade ett prov faktiskt. Det vart fem frågor vi skulle besvara, tror jag fick fyra av fem rätt vilket är bra. Annars så har jag mest städat lite i mitt rum och sprungit fram och tillbaka till skolan fyra gånger. JO, jag gjorde pepparkaksdeg med, och den blev supergod (råkade provsmaka lite).

Varför går man in på folks facebook sidor när man innerst inne vet att man igentligen inte vill se det man ser? Kan någon svara på det? Det får mig bara att tänka och av någon konstig anledning att längta hem, vilket det inte borde. Längtar väl bakåt i tiden av någon anledning som jag själv inte vet.

Äh, vette fan vad jag ska göra nu. Blir så sjukt trött så sjukt tidigt på kvällarna, vilket är tråkigt. Alla andra sitter i köket och spelar president, tycker dock inte det är så kul. Inte med de som sitter i köket, det blir lite barnsligt. Sorry. > Ska nog lägga mig och läsa bok !

Saknar dig Anna!



/m

Ge mig en vinterdrog !

Publicerad 2011-11-24 11:28:28 i Filosoferandet,

Ge mig allt du har. Kom nu jag är kroniskt låg, bara mörkret hörs.

Sitter här och tar mig en förmiddagskaffe. Har precis dammat i rummet, inte för att det finns så himla mycket att dammat men har dammat de hyllor som finns och skrivbordet. Sitter här och lipar lite för att jag inte fått pengarna som Sebastian är skyldig mig, I WANT THEM. Ska lägga mig och läsa lite i sängen innan jag går till skolan tänkte jag. Sedan blir det E-communication seminarium och så handla lite på hemvägen, sedan blir det tillbaka till skolan och franska ikväll som vanligt. Idag tror jag vi ska prata om intressen och förhoppningsvis gå igenom allting vi gjort tidigare, vore nice. Nej nu ska jag läsa.

/M

FAN, det värker det ilar då och då det känns ibland som om alla har förstått utom jag.

Publicerad 2011-11-23 16:43:42 i Filosoferandet,

Fan fan fan på massor. Önskar verkligen att jag vore hemma så man kunde ställa upp, bara finnas där man behövs. Men nej, jag sitter här i England och kan inte åka här ifrån. Skulle kanske kunna åka den 13e istället om jag får göra franskan tidigare, men det känns lite ovärt när man lagt ut massa pengar på en biljett den 17e december. Jag bara känner ironin i att min mage kommer paajjja för jag oroar mig för Sofias mage, GAh. Hoppas du mår bättre snart <3

Jag ville skjuta mig själv redan på tunnelbanan hem för hur svag jag har varit och hur fel jag haft. Ännu inte äldre tar jag flyget härifrån och tänker att jag blivit lite starkare tänker att jag bara måste se mig om och leva lite mer du vet hur jag är.  /m

da daaam

Publicerad 2011-11-23 10:05:12 i Filosoferandet,

Sitter här och fördriver lite tid innan skolan, börjar vid 10. Tänkte att jag skulle gå vid halv men tror jag går lite tidigare så kan jag lämna tillbaka en bok till bibblan innan jag börjar. Sedan händer inte så mycket. Får väl bli lite franska i eftermiddag och en promenad + knäövningar. Får se!

/m

Fairtrade Clementines

Publicerad 2011-11-22 14:34:23 i Filosoferandet,

ARE AWSOME ! Man får lite julkänslor i sig när man äter clementin, plus att de är goda ! Har precis varit och bokat en tid för lördag, awsome, och käkat lunch. Köpte biljett till Lincolns christmas market påvägen hem, det är nästa helg och ska bli super kul. Nu ska jag kila över och dricka kaffe med Mikaela och Kevin och få höra allt om London.

/m

My heart still beat for you

Publicerad 2011-11-21 15:43:18 i Filosoferandet,

Sitter här och kramar kudden och lyssnar på lite musik. Har precis gjort lite franska. Repeterade alla fraser och ord vi fått lära oss hitills, inte det roligaste som finns med nödvändigt. Ska köra på en gång varje dag tänkte jag, så något fastnar någon gång. Annars har jag varit på en föreläsning idag. Den var sådär, lite flum i början men sedan helt okej. Händer inte mkt idag, en segdag. Vädret är lite deppigt med så man blir inte direkt pepp på att göra något.

Annars så är det väl okej med mig. Trött och haft lite ont i huvudet på förmiddagen, men nu är det okej. Saknar alla där hemma. Saknar mamma precis lika mycket som alltid. Det spelar ingen roll hur långt hemifrån man är det gäller den saknaden. Den finns med mig lika mycket här som hemma. Känner mig rätt ensam. Ensam här i det lilla rummet långt ifrån alla där hemma, suck. Efter att ha suttit här en stund och tänkt så vet jag inte hur jag mår. Det är väl som det alltid är.

/m

Woooohw

Publicerad 2011-11-20 22:20:42 i Filosoferandet,

Var i Birmingham igår, och kollat på VM i gymnastik- tumbling, trampolin och DMT, vilket var as roligt. Sjukt spännande att se allting live. Riktigt duktiga gymnaster. Fick se en del av Birmingham med, en riktigt fin stad. Slockande direkt när jag kom hem kan man säga.

Tänker på och oroar mig för Sofia ! <3

/m

But you, My love

Publicerad 2011-11-17 11:15:03 i Filosoferandet,

Ska snart bege mig till skolan för att delta i en grej som en tjej jag bor med måste göra i en kurs. Sedan blir det en tur i staden, med lunch och lite grejer. Sedan ska jag nog gå hem och plugga lite på franskan innan själva franskalektionen som är ikväll, som vanligt.

Igår var en mysig dag. Gjorde inte speciellt mycket, vilket var skönt. Tog en långfika på sådär tre timmar inne på Starbucks med Mikaela. Sedan följde vi med Kevin och kollade på en rugbymatch. Han kunde inte reglerna, jag kunde inte reglerna och Mikaela kunde inte heller reglerna, men lite roligt var det (OCH KALLT). Sedan gick vi som sagt och åt på kvällen på en mysig italiensk restaurang som ligger i stan, jag tog en kycklingburgare som var väldigt god. Sedan sprang vi hem i kvällskylan och jag gjorde inte så mycket mer. Mitt mål var att göra lite franska, men jag pratade på skype med pappa och Frida istället, vilket var mycket trevligare.

/m

Ett mysigt B&B som ligger påvägen till skolan.

Foood

Publicerad 2011-11-16 21:34:26 i Filosoferandet,

Kom precis hem från att ätit på en italiensk restaurang i stan och det var supergott. Nu pratar jag med Frida på skype, skriver i morgon.


Well, I'll tell you my friend

Publicerad 2011-11-15 11:38:08 i Filosoferandet,

Gårdagen vart bra till slut. Den började bra och slutade bra, men mitten var lite mindre rolig. Jag och Mikaela gick till stan och skulle kolla runt, ha mysigt och dricka kaffe. Mikaela hade glömt sin plånbok och mina pengar hade inte förts över till mitt konto, hade glömt att trycka på överföra en sista gång. Så vi gick till skolan för att låna det trådlösa nätverket och för att sedan gå till ett ställe nära skolan och ta ut pengar. Men självklart så fungerade inte den automaten så vi fick gå ännu längre... Suck på det hela, men fick mina pengar tillslut. Avslutade kvällen med att kolla på Smurfarna, och den var rolig.

Har precis gjorde lite franska,så nu sitter jag här och lyssnar på lite musik. Ska snart byta om och ta mig en promenad, i brist på annat att göra och för att det är skönt. Kanske blir en tur till på stan idag, vet inte. Beror på hur Mikaela mår. Är sugen på att bara sätta mig någonstans och dricka kaffe, och sedan dricka ännu mera kaffe! KAFFE ÅT MADDE???



/m

Pizza, MmMMM

Publicerad 2011-11-13 21:43:27 i Filosoferandet,

Sitter och är allmänt seg samtidigt som jag försöker kontakta min far. Har preics kommit upp från köket och alla som sitter där och spelar uno. Vi gjorde pizza förut, mums, och det blev supergott. Hade banan och massa goda grejer på min del. Nu ska jag kolla runt här innan jag sover.

Fredagsnöje ! ;

Men sen tröttnar man direkt.

Publicerad 2011-11-13 11:34:32 i Filosoferandet,

Morgonpromenad-check. Frukost-check. Tvätta-check. Kaffe-check. Och sedan var klockan halv 11 ....

Så har min morgon sett ut än så länge. Jo jag köpte mjölk innan frukosten med, så att det skulle vara möjligt att äta frukost. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tror det var prat om att göra pizza sedan, vilket jag tror innebär att jag ska göra pizzan. Är dock inte så sugen på pizza så får se hur det blir med det där. Annars kanske det blir lite franska sedan. Ska försöka plugga in alla månader och veckodagarna innan dagen är slut, är bra att kunna. Sedan händer nog inte så mycket mera idag, det är ju söndag. Jo vi får vår mat sedan, vi shoppade loss igår på ASDA! Så mellan ett och tre får vi varorna levererade, rolig lördagkväll vi hade menar jag ! Men vi färgade lite hår och kollade även på film igår, så det var en bra lördagkväll.

Saknar gymnastiken något otroligt!!!! BUHU, måste lipa lite känner jag. Så här har vi det förövrigt varjevecka...

/m

NM

Publicerad 2011-11-12 13:00:17 i Filosoferandet,

Sitter i bibblan. Har släpat datorn hela vägen hit för att plugga. Jobba på uppsatserna lite till och göra lite franska. Vilket kommer bli svårt. Såg att de sänder NM i gymnastik på en WEB TV, och hur kan man säga nej till att kolla på det? Sverige hade med några lag, och gymnastik är alltid roligt att titta på.

Igår var en lagom bra dag. Lagade mat för alla på kvällen, till vår lilla "famlijemiddag". Gjorde bakpotatis med skagen röra, nam nam, och alla tyckte det var gott. Sedan kollade vi en film, X-men origins blev det. Den var lite bättre andra än första gången faktiskt. Sedan gick jag och lade mig.

Senare idag blir det att färga utväxten på håret, vilket ska bli nice. Slippa se min äckliga lilla utväxt. Tummen upp till det. Sedan blir det nog en film ikväll igen, tror vi skulle se Constantine. Hoppas den är bra, jag tror den är bra men vet inte riktigt. Nej nu får jag väl försöka få något gjort innan det är dags att käka lunch.

/m

Lovisas superbra krönika;  http://ttela.se/latte/kronikor/1.1379993-att-kunna-leva-med-sig-sjalv

Öppet fönster

Publicerad 2011-11-11 12:51:48 i Filosoferandet,

Morning !

Har inte gjort så mycket än så länge idag. Har dock druckit jätte mycket kaffe, vilket är nice och gott. Har hunnit med lite saker i alla fall. Har skrivit två dialoger på franska och gjort läxan till senare idag. Okej jag kanske har hunnit med en del i alla fall, men det känns som om jag inte gjort så mycket. Känns ofta så när man sitter här vid datorn och bara grejar, och kollar runt.

Det är fint när man sitter här och grejar, så ringer det på dörren. Ska gå ner och öppna när man inser att man har sin pjamas på sig, tänker skitsamma och öppnar dörren. Då är det städerskan som skulle kolla någonting... Lite pinsamt men jag överlever.

Ny bra film kommer nästa sommar; http://www.youtube.com/watch?v=VY67V0wOlz8

/m

Det är kallt som i stenhus och doftar av regn

Publicerad 2011-11-10 22:38:57 i Filosoferandet,

Hejja,

Idag har det varit en bra dag. Franskan gick bra, den var jobbig, men det gick bra. Fick tillbaka ännu ett resultat idag med och här kommer responsen på min mini-uppsats på 750 ord; A bit too descriptive, especially at the beginning, but throughout it is a bit general rather than a focused analysis. 62/100. Vilket är bra ! Är jävligt nöjd med tanke på att det är det första skriftliga jag lämnat in. Hon har förstått vad den handlade om med. Men ska ta åt mig och försöka ha ett bättre fokus till nästa uppgift. Kom hem från lite te drickande för en stund sedan. Jag har varit hemma hos Maîa, Mikaela och Kevin varje kväll hela veckan, haha. I morgon ska jag nog dit med. Men ska även laga mat här hemma också, till hela huset. Det blir bakpotatis med skagenröra och brödtrekanter, namnam. Nej nu ska jag läsa lite i Northern Lights.

/m

Fram och tillbaka !

Publicerad 2011-11-10 12:12:42 i Filosoferandet,

Sitter här och jämför priser, när det gäller foto-framkallning. Kom fram till att det var sådär 50 öre billigare att framkalla kort här i England, så jag tror jag ska göra det. Har rätt många jag vill framkalla, ska kolla hur mycket det kostar bara. Ska kolla om man kan skicka de hem till mig (om det blir billgare) eller om man får skicka de hit till min lilla lya i England och så får jag frakta hem de själv.. Vilket dock kommer bli tungt. Får verkligen lura på pappa och Mikael alla kläder jag äger, nästan, när de kommer hit så jag kan fylla väskan med massa roliga saker !

Ska gå til skolan om cirka femtio minuter, funderar på om jag ska äta lunch innan eller om jag ska gå hem i mellan E-communication och franskan. Det finns ungefär lika mycket att göra här hemma som det finns att göra i skolan känns det som. Har lagt över alla arbeten och så på "internet banken" eller vad man ska kalla det, där man kan få tillgång till saker från olika ställen. Eller så går jag hem och sätter mig här och ser glad ut? Det är ju dock bra mysigt att sitta i skolan och dricka kaffe. Äh, käkar lunch innan-tar med mig alla saker-kollar om det är någon i bibblan- och bestämmer sedan !

/m

Kantarelltoast .

Publicerad 2011-11-09 21:48:10 i Filosoferandet,

God kväll.

Sitter här och är rätt så trött och kollar på Ringer, en ny serie med Sarah Michelle Geller och han i Fantastic Four ( som jag inte vet vad han heter). Kom hem från Maîa för en stund sedan. Vi har ätit kantarelltoast, nam nam. Hittade kantareller idag, i en söt liten affär, på väg från tattueringsaffären, som för övrigt var stängd. Hade en föreläsning idag med, den var intressant. Handlade om Youtube, inte alltid man har sådana föreläsningar ;) Nu väntar jag på att Sofia ska kolla klart på Grey's anatomy, så jag kan prata med henne. Men det har varit en bra och lagom dag.



/m

Have you heard the neews todaY?

Publicerad 2011-11-09 10:22:46 i Filosoferandet,

Morrrning,

Idag är det dags för en föreläsning, wiiie. Har äntligen något att göra. Måndag och tisdag vart så seega, men nu är de äntligen över. Klockan 10-11 har jag e-kommunikation, vilket är roligt. Hon som föreläser är bra och föreläsningarna brukar vara intressanta.

Igår blev som jag tänkte mig. Förutom att jag och Mikaela tog oss en promenad på kvällen, vilket var underbart. Kändes som jag kunde gått hur långt och hur länge som helst, vilket vi inte gjorde. Vi lagade mat tillsammans med, en Bananpaj, till middag och inte som efterätt. Fast det blev mer en kyckling-med-lite-banan-på-toppen-paj, men god vart den.

Annars... Så hade jag hemlängtan igår. Satt och kolla på bilder på facebook, vilket inte var den mest inteligenta ideén märkte jag.... Så om någon hittar ett billigt flyg från Manchester till Göteborg på typ fredag, hojta gärna. Längtar hem.. Till pappa, Mikael, Sofia och alla andra.... Saknar er så. Jag har det jättebra här, det har jag. Men det är inte riktigt samma när man är så himla långt bort. Bara det att man skulle kunna plocka upp telefonen och bara ringa skulle göra det lite lättare. Det är klart, man kan ju ringa men det kostar ju röv också.

Nej nu ska jag nog ta på mig sakta men säkert och börja knalla bortåt. Ska gå lååååångsamt och lyssna på lite musik. Måste synka om mina låtar till spotify sedan med....

/m

Jag säger HEJ!

Publicerad 2011-11-08 12:51:42 i Filosoferandet,

Så här HAPPY är jag idag när jag sitter vid datorn, eller inte kanske. Satt och kollade på lite bilder på fb förut, insåg hur mycket jag längtade hem. Så jag slutade kolla på bilder och kröp ner under täcket och läste lite i Northern Lights- the golden compass- och den är riktigt bra faktiskt. Sedan tog jag mig en STOR kopp kaffe, mums.



Denna dagen ska jag fylla ut med lite serier, läsande av en artikel inför en föreläsning i morgon, kaffe drickande, franska glosor och ett träningspass klockan 18.00. Funderar på att sakta men säkert glida ner mot köket och göra mig en bananomellett. Jag och Mikaela fick hem 4 kg bananer igår, vilket är 24 st bananer. Jag har 9 bananer kvar idag av min 12 som jag fick, så det är bara att köra på ! Annars så har jag inte så mycket att säga just precis nu. CYA.

/m

Nostalgi

Publicerad 2011-11-07 14:09:18 i Filosoferandet,

Minns du detta?

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-när all that var det roligaste som fanns
-när nikelodeon var på hela dagarna
-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokemon och digimon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-alla hus man byggde med tjejlego/vanligt lego
-och alla fajter om bästa delarna
-gogos
-när tamagutchi var allas bästa vän

-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again"

-alla låtarnas melodi utantill
-tiden innan harry potter
-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa
-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt
-när det var jojo-period och alla övade in tricks
-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
-Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
-när du läste "Vad gör folk hela dagarna" eller "Så fungerar det"
-när piggelinglassen kostade 6 kr
-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

-när Greveholm var julkalendern och Greven skrämde livet ur dig

-”Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute och glider på snowboard och skidor”

-väntan på att babysolen i Teletubbies skulle gå ner så andra program kunde börja
-REAs testpatrull
-du såg på TV när Doris dansade med Göran Persson
-S club 7 och A-teens
-Brum var din favoritbil och hjälte
-Alla spelade Gameboy, innan de togs över av Snake på mobilen
-När alla såg på Noas ö och sen gick runt och sa ”Ojski pojski”
-muminböckerna som sen blev film, fast filmerna överträffade aldrig böckerna
-när man lärde sig tillverka och blåsa säckpipa av en plastpåse i Hajk
-Lilla sportspegeln med Tom&Jerry i pausen…
-”Du kan alltid bli, nummer ett. Bara börja sätt i gååång…”
-När Vintergatan 5A var först ut som sommarlovsmorgon
-När man försökte ringa till Zonkofonerna på rymdskeppet
-Alla minns.. Dr Bombay
-S-s-s-s-s-stövlarna som fixar allt (Mina röda gummistövlar)
-Kajsa som hade en ko i trädgården

-”Jag har en koo en egen koo. Hon hoppar i sängen, dansar på ängen, detta kan ni tro. Hon är min allra bästa vän. För hon är min koo min egen koo..”

-Daddy DJ
-Upprepar: ARTHUR borde sändas igen!!
-Pogs :)
-när man lärde sig siffor och bokstäver från 5 myror är fler än 4 elefanter

-”Där är där där man inte är. Här är här där man äär. Och här har man alltid med sig..”

-Känsliga bitar som sjöng om känslor
-Svingelskogen och Elektrik Banana Band var CDskivorna högst upp i högen
-innan Pixar Animations började göra filmer och Disney var the one and only
-MAX skattkisteglass med en leksak under botten.. i det hemliga facket!
-tävlingarna i Kannan, du minns även vad de gick ut på.. Kulstötning, gå loss fången ur tornet etc.
-innan mobiler hade kameror, eller ens färg
-den gamla varianten av kanal etts symbol, med streck som en etta

-”Har ni sett… kanal ett?!”

-när bolibompadraken studsade bland stjärnor mot en blå bakgrund
-när Hjärnkontoret hade svar på alla dina frågor

-”Vi fixar det, vi fixar det… Vi säger Ja Ja Ja såhär går det till. Vi grejar precis vad ni vill..”

-Göstas korsord bakom jordhögen
-Diselråttor och sjömansmöss, inkl Kölsvinet

-”Du är så yeah yeah wow wow” ♥

-när Sune åt snus, Rudolfs ben blev påkört och Håkan blev överkörd i Sunes Sommar

-Någon som känner igen: ”Kommer du ihåg hur det var förra sommarn? Kommer du ihåg hur vi bada i havet? Kommer du ihåg alla fiskar som simmade runt?”

-Mimmi som gick på dagis och de släppte ut det rosa hattmonstret ur frökens skåp
-Björne och Snigel, och Anki och Pytte
-Gladiatorerna på fredagskvällarna klockan åtta
-Pelle Svanslös och Karusellerna sover, julkalendrar i favorit
-Fångarna på Fortet på TV4

-”Hipp hurraaa för här kommer bumbibjörnarna! Studdsar fram igenom sagorna..”?

-Balt, Baltazar, Balt, Baltazar, Baltazar!

-Deckarlådan i "Mormors Magiska Vind"-Sommarlovsmorgon :) Deckarlådan är allt jag minns från det programmet...

-"Mirror Mirror"
-"Har du myror i brallan? Sluta va en sur en, följ med ut i naturen" med Ola :D
-När Baby Born var allas älsklingsbarn
-Tintin och Milou
-Ducktales
-Ebba och Didrik
-Alla glassorter som blivit utrotade :'(

-"och när du hör det här ljudet (**pliing**) då är det dags att vända blad. Då börjar vi."

-När Vi Fem-böckerna blev film
-När Barbie och Ken fick bil

-"Vi rockar fett, åh, Damöb, vi rockar fett! Don grymmaste av grymma som ni nånsin sett..."



Tjelopp

Publicerad 2011-11-05 13:44:13 i Filosoferandet,

Hejjo.

Sitter pa skolan och har precis atit lite lunch. Har hunnit gora lite franska med, eller ratt mkt. Insag att gramatiken ar svar, jag anvande mig av ratt ord nar jag gjorde lite meningar men gramatiken var fel. Men jag far fortsata ova, fem veckor kvar.  Ska ga harifran vid fyra tiden... Ska handla lite pa vagen hem, sa jag kan gora tzatziki till middag, nam nam. Ska gora lite potatisklyftor till med, och kanske lite kyckling. Annars sa blir det film ikvall. Och sa ska vi bestalla mat pa natet, haha snacka om lathet ? Men troligvtis ar det billigare och man slipper slapa kassarna fran affaren som ar en tjugo minuters promenad bort. Nej nu far jag fortsatta !!

/m

ME <333333 my braces !

No one makes me feel this way !

Publicerad 2011-11-04 14:16:28 i Filosoferandet,

You make me smile, come here child.

God förmiddag/eftermiddag. Sitter här och tänkte skriva en rad innan jag går till skolan. Ska ha seminarie idag igen, på Peter Pan. Seminarierna på fredagarna brukar vara intressanta, men let's face it. DET ÄR FREDAG, och en fredag-eftermiddag dessutom. Men jag ska inte klaga för det är bara fem gånger kvar efter denna, inte äns det tror jag- bara fyra. Tänkte tagit mig en promenad i morse, men det blev inget med det för det regnade :( Så jag kollade ett avsnitt Gossip Girl och sedan körde jag igång med plugget. Har fått ihop 2000 ord på den tredje uppsatsen nu, känns skönt. Ska skriva några rader till och sedan börja på en conclusion. Men nu ska jag gå ner och diska lite och förbereda mitt mellanmål.

/m



Powerpoint

Publicerad 2011-11-03 22:17:57 i Filosoferandet,

Trots att jag var darrig i rösten, pratade relativt snabbt och vi gjorde allting i lite fel ordning så överlevde jag vår PP presentation. Vår grupp var typ sist med, så vi fick sitta i 45 min och nervöst vänta. Men här är resultatet;

Grade: 67.00 / 100.00
Excellent organisation and thoroughly researched. Citations needed a bit of work, you have a reference on one slide that isn't in the list. Really liked the list distinguishing between 'traditional' and 'mobile' bullying. Generally, a very focused and thoughtful presentation though could have benefited from further engagement with academic literature.

Så nu har jag klarat 15 procent av en av kurserna, WOHO. 67 är typ VG, eller > SECOND CLASS, (FIRST DIVISION) STANDARD Numerical mark range = 60-69 (Very Good) < som de säger här, och jag är supernöjd.

Annars så har jag och Maîa varit och ätit lunch på ett mysigt ställe idag och så har jag haft franska med, men inte mkt mer. Har hunnit kolla på två avsnitt av gossip girl med. En ny snygging är med !! Brian J Smith ! Nu ska jag bara ta det lugnt, ska gå ner och diska min tekopp med !!!

/m

This is Halloween .

Publicerad 2011-11-01 21:43:28 i Filosoferandet,

Igår var vi ute, vilket var roligt. Blev lite segt här hemma, trevligt, men segt. Sedan köade vi i ett halvår för att komma in på klubben med, vilket inte gjorde stämningen bättre, men in kom vi! Det blev inte allt för sent, var hemma vid 3.

Idag har jag inte pluggat så mycket, läst lite i Wizards of Eartheasa bara... Eller jo, vi gjorde en powerpoint med, tills torsdag. Den blev riktigt bra faktiskt, har lite jag ska säga så jag ska öva i morgon. Jag kommer vara fett nervös. Jag och Mikaela var på cirkelträningen med, vilket var roligt. Det gick bra också. Hittade en bok i bibblan förut med som jag ska kolla igenom i morgon, måste göra lite franska också. Nu ska jag titta på ett avsnitt av The Walking Dead innan jag lägger mig.

/m

Här är en bild på mig från igår, jag ser väldigt intensiv ut och lite bilder på alla andra;



Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela