maddepadde

Tomt

Publicerad 2013-06-30 22:16:00 i Filosoferandet,

Nu är det helt tomt i min lägenhet. Idag har vi flyttat möblerna och städat ur den. Så nu bor jag officiellt inte inne i stan längre utan ute på landet igen, känns skönt. Kommer kännas ändå bättre när man landat dit man är på väg. Hoppas det blir snart, längtar. Längtar till grillning, solning, tystnaden, öppen spis och massa mys! Det har varit en skön dag, trots flytt och städ. Hann allt med lite solning och att bara ta det lugnt med. Men nu får det bli kudden så man orkar jobba!
/m

Home

Publicerad 2013-06-25 17:16:48 i Filosoferandet,

Ahh, Home. Let me come Home. Home is wherever I'm with you.

Sitter i fåtöljen hos pappa och dricker te. Det blev en lång dag idag. Började tidigt så jag var lite trött redan innan jag fick ett migränanfall. Nu ner jag mig helt död. Mitt i allt skulle det städas och grejas i lägenheten. Jag och pappa slog bland annat isär min soffa. Insåg att det går in rätt mycket i en liten golf!

Skulle tagit mig en löptur men tror jag skippar den. Ska sätta mig i soffan lite senare och käka jordgubbar istället!

Annars så är det väl ok. Är lite sur på alla män här i världen däremot och det är nog en känsla som inte kommer ändras snart!

/m

Man blir yr

Publicerad 2013-06-10 16:48:00 i Filosoferandet,

Jag blir yr. Jag är förvirrad. Ska man lita på något som någon säger? Jag brukar ju göra det och det är en av mina större svagheter kan man säga. Alla är ju inte alltid ärliga eller menar det de säger. Så sjukt svårt att avgöra. Men ångestkänslorna kommer nu krypandes inom mig i alla fall och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske ska man prata med någon igen? Jag ska i alla fall springa bort lite ångest om en stund, hoppas att det fungerar. /m
 
Man blir yr, man blir kär och blir såhär?
 

Demons

Publicerad 2013-06-09 11:56:37 i Filosoferandet,

I want to hide the truth
I want to shelter you
But with the beast inside
There's nowhere we can hide
No matter what we breed
We still are made of greed
This is my kingdom come

When you feel my heat
Look into my eyes
It's where my demons hide


Ingen bra dag idag. Vet inte riktigt varför, jobbigt när det är så. Känslan är väl att man saknar något, men jag vet inte vad. Någon kanske? Det är en dag när man önskar man kunde vara någon annan, känna någon annans känslor. Bara komma bort från sina egna. Undrar hur det kan bli så egentligen... Jag borde lära mig vara positiv istället för negativ... Så svårt.

/m

Om

Min profilbild

Madelene Andersson

En tjej på 22 vårar som skriver lite om livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela